Şimdi Ara

Alen ''Bilet Fiyatlarının Yükseltilmesi Bizi Çok Üzüyor''

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
973
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • "BİLET KONUSUNU KAVGAYA DÖNÜŞTÜRMEMEK LAZIM"

Bilet fiyatlarının yükseltilmesi bizi çok üzüyor ekonomik gelirler düşünülmeli. Kapalı G.saray maçında 225 tl’ydi. Elazığspor maçında 170 tl’ydi. Görünen tablo ortada. Yanlıştan döneceklerini umuyoruz. Kombinede indirime gidilmesi bilet fiyatlarının yükseltilmesi anlamına gelmemeli hata yapıyorlar. Yönetim Kurulundan ricam bir an önce rakamın aşağı indirilmesidir. Bilet konusunu kavgaya dönüştürmeyeceklerini düşünüyorum. Kısa sürede normal fiyatlara dönmesini beklemekteyiz. Zaten böylesine bir zam yapılacağına fiyatlar düşük tutulup fazla bilet satışına gidilirse kazançta orantı kurulabilir.

"QUARESMA DİYE BAĞIRMIYORSAK…"

Bir futbolcunun özellikle Q7’nin bu kadar kolay harcanmaması gerektiğini düşünüyorum. Oyuncumuzun magazine kurban gittiği inancındayız. Guti de aynı şekilde gitti. Quaresma vitrine çıkarılmalı mal iyi pazarlanmalı bu şekilde parayı verelim oynatmayalım mantığından kurtulmak lazım. Yönetim ve teknik heyet oturup konuyu tartmalı ön yargılı yaklaşılmamalı. Bir vefa borcu olduğunu düşünüyoruz ve o da vefa borcunu ödemeye hazır. Şu çok iyi bilinsin ki Quaresma unutulmadı sadece diğer oyuncuların emeklerine saygımızdan bağırmıyoruz. Sonuçta portekizli oyuncu maç başı almıyor. Q7’nin oynaması can sıkacak düşüncesi ile iyi giden şeyleri bozmamak adına sessiz kalıyoruz. Ama Yönetimde gereksiz yere oynatmayarak bu büyük rakamları çarçur etmemeli.

"SAMET AYBABA İLE PROBLEMİMİZ YOK"

Beşiktaş taraftarı bazen hak etmeyen insanlara Beşiktaş’ın çocuğu yakıştırmasını yaptı. Ama Samet Aybaba gerçekten Beşiktaş’ın çocuğudur. Maalesef terslik hocamızın oynadığı dönemlerden geliyor. Yoksa şu anda bir problem yaşamıyoruz. 4 maçta yolumuza namağlup devam ediyoruz.Genç takımın performansı sevindiriyor her şey daha iyi olacak inşallah. Umarım kupalar kazandırır sezon sonu kucaklar bağrımıza basarız…
    Kaynak: Radyospor

• Musluğunuz kesildi şakşakçı amigo. Kapalının boş olması bilet fiyatlarının pahalı olduğu kadar bedava bilet olayının da sona ermesidir.
  • Bu adam bjk nin daha doğrusu yd nin sayesinde trilyoner oldu , bedava biletleri sata sata. Şimdi neden ağlıyor acaba ? Feda diyemiyor mu ?
  • Sen kimsin ki yonetime direktif verir gibi konusuyosun ki? Bitti o bol gunesli gunler alen efendi. Kesildi suyunuz tabi, viyiklarsiniz. Hadi ikileyin.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bunların bu beyanatları düzgün yönetilmenin belirtileridir.Bravo yönetim.Ayıklansın artık kan emiciler.
  • quote:

Orijinalden alıntı: o3

alen kredisini yitireli çok oldu şimdi doğruyu söylesede yüzüne bakılmayacak halde.
    çArşı isimdir, ruhdur 3-5 çapulcunun bu ismi sahiplenme hakkı yoktur.
    gene tribünlerde farklı amigolarda var onlar gidince yenileri de gelir. ha gerçekten taraftarın büyük bölümü bu saçma bilet fiyatlandırmasından şikayetçi ve de haklı. 170 lira verip elazığ maçına girmemizi bekleyen bir yönetim bunlar işte ne beklersin.
    aslında olay 170 lira 120 lira olayı da değil.
    kapalı ile numaralı bilet fiyatlarını aynı tutup kapalıyı sosyete mekanına çevirmeye çalıştı yönetim ve bu büyük bir hataydı. şu an maçlarda 3 farklı ses çıkıyor yeni açık, eski açık, kapalı aynı anda 3 farklı marş söylendiği zamanlar sık sık oluyor.
    stadın en güzel yeri kapalı bomboş gözüküyor sanki taraftar Beşiktaş'ı izlemeye gelmemiş havası veriyor inönü'de.
    kapalının organize etmediği stadyumda da Beşiktaşlı olarak gene bağırılıyor ama o eski ses, gürültü rakip takıma baskı yakalanamıyor. Neyse inşallah düzeltirler hatalarını ama bu saatten sonra zor.

alen'in de laf söylemesi musluğun kesilmesindendir.
    şimdi bunlara vermiyorlar bilet şimdi özel davetiyeler var kapalıya 100lercesi çıkıyor sponsor bileti gibi dağıtılıp kapalı dolu gösterilmeye çalışılıyor yönetim tarafından.

Çarşı bir ruhsa yer mekan farketmez yeni açıktanda destekleyebilir. Varsın kapalı sosyete olsun klübün yararına olacaksa. Boş olmasını hepimiz yadırgıyoruz o ayrı bir konu.

2004 seçimi belkide klüp tarihimizin kırılma noktasıdır.

Demirören Fikret Ormanla yarışa girmeden önce Ormana, futbol şubesini bana ver listende olayım der Orman kabul etmez kendiside aday olur. Bütün kongre farelerini amigoları çağırır ve Kapalı sizin yönetim bizim diye söz verir. Olan olur.

2008 İnönüdeki Manisa maçında bütün stad Demirören istifa diye stadı inletirken, ÇArşı laylaylom takılarak sabote etmeyin uefaya gidelim der ses çıkaramaz.

Diyeceğim o ki bu kötü gidişte Alen şerefsizi ve tayfasının payı da vardır.

• tehtit mi ediyor simdi ben anlamadim bu adami.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • kim la bu kozbişov?

• Alen abi, hadi aldırtsana elemanlarına 5 er bin kombine. Hani çok iyi Beşiktaşlıydınız? Hani harun dulkara seni vurunca yinede geri dondun? Bunlar boş adamlar işte
  • Fikret Orman bu gereksizin ayağını kesti ya kulüpten helal olsun ona. Ulan altı üstü tribün lideri adam kulübün gidişatı hakkında yorum yapıyor, benim gözümde stattaki 35 bin kişiden hiçbir farkı yok ama bizim taraftarlar adamı kral yaptı, günü gelince de böyle saçmasapan açıklama yapar işte.
  • bunların ayağının kesilmesi çok iyi oldu yıllardı yd sayendi ceplerini doldurdular aynıları fb de falande onlarda aziz gittikten sonra çıkıcak ortaya.
  • Beter olsunlar.
  • Kaç senedir bedava biletler. Şimdi de bilet fiyatları yüksek...
  • quote:

Orijinalden alıntı: Negatiwe

Musluğunuz kesildi şakşakçı amigo. Kapalının boş olması bilet fiyatlarının pahalı olduğu kadar bedava bilet olayının da sona ermesidir.

+1903
  • quote:

quote:

quote:

alen kredisini yitireli çok oldu şimdi doğruyu söylesede yüzüne bakılmayacak halde.
    gene tribünlerde farklı amigolarda var onlar gidince yenileri de gelir. ha gerçekten taraftarın büyük bölümü bu saçma bilet fiyatlandırmasından şikayetçi ve de haklı. 170 lira verip elazığ maçına girmemizi bekleyen bir yönetim bunlar işte ne beklersin.
    kapalı ile numaralı bilet fiyatlarını aynı tutup kapalıyı sosyete mekanına çevirmeye çalıştı yönetim ve bu büyük bir hataydı. şu an maçlarda 3 farklı ses çıkıyor yeni açık, eski açık, kapalı aynı anda 3 farklı marş söylendiği zamanlar sık sık oluyor.
    stadın en güzel yeri kapalı bomboş gözüküyor sanki taraftar Beşiktaş'ı izlemeye gelmemiş havası veriyor inönü'de.
    kapalının organize etmediği stadyumda da Beşiktaşlı olarak gene bağırılıyor ama o eski ses, gürültü rakip takıma baskı yakalanamıyor. Neyse inşallah düzeltirler hatalarını ama bu saatten sonra zor.

şimdi bunlara vermiyorlar bilet şimdi özel davetiyeler var kapalıya 100lercesi çıkıyor sponsor bileti gibi dağıtılıp kapalı dolu gösterilmeye çalışılıyor yönetim tarafından.

Çarşı bir ruhsa yer mekan farketmez yeni açıktanda destekleyebilir. Varsın kapalı sosyete olsun klübün yararına olacaksa. Boş olmasını hepimiz yadırgıyoruz o ayrı bir konu.

Demirören Fikret Ormanla yarışa girmeden önce Ormana, futbol şubesini bana ver listende olayım der Orman kabul etmez kendiside aday olur. Bütün kongre farelerini amigoları çağırır ve Kapalı sizin yönetim bizim diye söz verir. Olan olur.

2008 İnönüdeki Manisa maçında bütün stad Demirören istifa diye stadı inletirken, ÇArşı laylaylom takılarak sabote etmeyin uefaya gidelim der ses çıkaramaz.

çarşı ruhu değildir o kapalı ruhudur.

yeni stadta KOLTUKSUZ KALE ARKASI YAPARLARSA BELKİ O RUH DEVAM EDEBİLİR.

AMA UNUTULMASIN LİVERPOOL'UN DA BAŞINA GELMİŞTİR BU!

EFSANE KOP TRİBÜNÜ ŞİMDİ KALE ARKASINDA VS GENE İYİLER AMA O ESKİ EFSANE HALLERİ KALMADI.
    STADIN ORTASINDAN KAPALIDAN YÖNETMEK VAR İNÖNÜ ORKESTRASINI 3 AYRI YERDEN AYRIK SESLER ÇIKMASI VAR ANLAYACAĞINIZ ARADA FARK VAR..

TRİBÜNLERDE MAÇA GELİN GÖRÜRSÜNÜZ.
    KAPALI ZATEN KİMSEYİ İPLEMEZ, İPLEMİYOR.
    YENİ AÇIK ESKİ AÇIK ZATEN MESAFEDEN VE KİM YÖNETEN BELLİ OLMADIĞINDAN ANLAŞMASI ZOR.
    AYNI ANDA 3 FARKLI TEZAHURAT DÖNÜYOR...

Böyle devam ederse ÇOCUKLARIMIZA BİR ZAMANLAR KAPALI RUHU ÇARŞI RUHU VARDI DİYE ANLATIRIZ.
    Liverpool taraftarı İnönü'yü görünce 70lerin KOP Tribünü gibi demişlerdi

Arkadaş yazma ben bıraktım artık bunlara birşeyleri yazmayı bunlara oturdukları yerden herşey kolay geliyor, Bedava bilet demişler hani nerde kaç senedir ne bedava bilet var ne birşey arkadaş, ha dersinki bedava giren yokmu var çift dönüyorlar falan filan ama sen onları engellemek istiyorsan güvenliği sıkı tutucaksın, gel gelelim bedava bileti kimler alıyordu ve hala alıyorlar, yöneticinin bilmem neleri, sponsor firmaların çalışanları falan filan, Başkan ne dedi sponsor bilet olayını kaldıracağız demedi mi ? Al sana sponsor bilet al sana ağırlama bilet, Ha şimdi diyeceksin sponsorların anlaşmaları var vermek zorundalar tamam haklısın evet bizde biliyoruz ama ağırlama bilet ne ayak la ?

Ha bu arada aklı karışanlarıda bilgilendirmek isterim Beşiktaş kongre üyesiyim, Eski açık kombine sahibiyim malesef öğrenci olduğumuzdan dolayı kapalıya gidemedik o paraları veremediğimizden dolayı ama "yaşasın kapalı mücadelemiz" diye bağırırken de bedava bilet için bağırmıyoruz açıkçası.

• şu sorunun cevabını versin alen ve destekleyenler; 8 senedir neredeydiniz? herşey düzgündü de o yüzden mi hiç protesto olmadı? tek derdiniz kapalı mı?

ben şahsen kulüp ayrımı yapmaksızın, amigoların, normal taraftardan bir gıdım bile fazla söz söyleme hakkı olmadığnı düşünüyorum. amigo nedir. röportaj yapılması bile abesle iştigal
  • Alen eski yönetime ses çıkarabilir miydi? Kasımpaşa dolmuşlarının olduğu yerde kuytu bir birahanesi vardı. Şimdi gayrettepede restoranı var. Demirören sağolsun.

• quote:

quote:

quote:

çarşı ruhu değildir o kapalı ruhudur.

yeni stadta KOLTUKSUZ KALE ARKASI YAPARLARSA BELKİ O RUH DEVAM EDEBİLİR.

AMA UNUTULMASIN LİVERPOOL'UN DA BAŞINA GELMİŞTİR BU!

EFSANE KOP TRİBÜNÜ ŞİMDİ KALE ARKASINDA VS GENE İYİLER AMA O ESKİ EFSANE HALLERİ KALMADI.
    STADIN ORTASINDAN KAPALIDAN YÖNETMEK VAR İNÖNÜ ORKESTRASINI 3 AYRI YERDEN AYRIK SESLER ÇIKMASI VAR ANLAYACAĞINIZ ARADA FARK VAR..

TRİBÜNLERDE MAÇA GELİN GÖRÜRSÜNÜZ.
    KAPALI ZATEN KİMSEYİ İPLEMEZ, İPLEMİYOR.
    YENİ AÇIK ESKİ AÇIK ZATEN MESAFEDEN VE KİM YÖNETEN BELLİ OLMADIĞINDAN ANLAŞMASI ZOR.
    AYNI ANDA 3 FARKLI TEZAHURAT DÖNÜYOR...

Böyle devam ederse ÇOCUKLARIMIZA BİR ZAMANLAR KAPALI RUHU ÇARŞI RUHU VARDI DİYE ANLATIRIZ.
    Liverpool taraftarı İnönü'yü görünce 70lerin KOP Tribünü gibi demişlerdi

Sana hem katılıyorum hem de katılmıyorum. Aslında o ruh Beşiktaş ruhudur.

Ben 80lerin son döneminde İnönü tel örgülüyken babamın omuzlarında çok maç izledim. Orasıda eskiden neydi şimdi ne oldu.

• Arkadaşlar araya giriyorum kusura bakmayın ama forzabeşiktaş üyeliği olan var ise bir pm atabilir mi? Üyelik istemeyeceğim merak etmeyin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: KartalPenChesi

Arkadaş yazma ben bıraktım artık bunlara birşeyleri yazmayı bunlara oturdukları yerden herşey kolay geliyor, Bedava bilet demişler hani nerde kaç senedir ne bedava bilet var ne birşey arkadaş, ha dersinki bedava giren yokmu var çift dönüyorlar falan filan ama sen onları engellemek istiyorsan güvenliği sıkı tutucaksın, gel gelelim bedava bileti kimler alıyordu ve hala alıyorlar, yöneticinin bilmem neleri, sponsor firmaların çalışanları falan filan, Başkan ne dedi sponsor bilet olayını kaldıracağız demedi mi ? Al sana sponsor bilet al sana ağırlama bilet, Ha şimdi diyeceksin sponsorların anlaşmaları var vermek zorundalar tamam haklısın evet bizde biliyoruz ama ağırlama bilet ne ayak la ?

Ha bu arada aklı karışanlarıda bilgilendirmek isterim Beşiktaş kongre üyesiyim, Eski açık kombine sahibiyim malesef öğrenci olduğumuzdan dolayı kapalıya gidemedik o paraları veremediğimizden dolayı ama "yaşasın kapalı mücadelemiz" diye bağırırken de bedava bilet için bağırmıyoruz açıkçası.

Alen abi bizi bırakma diyorsun yani, Çarşı sesin çıksın diyen yeni açığa dayak atmaya giden paralı askerler var.Daha öğrencisin bişeyden haberin yok.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.