Şimdi Ara

Aldığım Evga Gtx 760 sc CoilWhine Sorunu.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
28
Cevap
0
Favori
1.134
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bu vatandan computerden alınmış bana hediye gelen evga gtx 760 sc coilwhine sorunu oldu. Özellikle oyunları kurdum farcry 4 ve Call Of Dutyde acayip kafa şişiren bir ses çekip video koyacağım. Nasıl bir prosedür izlemem gerekiyor bana yardımcı olurmusunuz yada akıl verirseniz sevinirim. Fatura tarihi 9/12/2014 daha 2 günlük.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja1975 -- 11 Aralık 2014; 23:01:23 >

• Coil whine konusunda evganın servis durumu nasıl acaba bilgisi olan arkadaşlar varsa aydınlatırsa seviniriz benimde 4 ay önce aldığım gtx 760 sc de son 15-20 gündür karta yük bindiğinde az da olsa bir cw var, rma açsak acaba değişim verirler mi?
  • quote:

Orijinalden alıntı: donanımcı123

Coil whine konusunda evganın servis durumu nasıl acaba bilgisi olan arkadaşlar varsa aydınlatırsa seviniriz benimde 4 ay önce aldığım gtx 760 sc de son 15-20 gündür karta yük bindiğinde az da olsa bir cw var, rma açsak acaba değişim verirler mi?
    @ninja1975
    hocam videosunu çek, ne olur ne olmaz - zira bu CW epey göreceli olabiliyor.
    eğer CW gerçekten kötü durumda ise hemen götür Vatan'a geri ver, başka kart versinler.

@donanımcı123
    gerçekten rahatsız edici derecede CW olan kartlara EVGA değişim yapıyor.
    kart 4 aylık olduğuna göre senin işin EVGA ile hocam, RMA açman lazım profilinden.
    kart kayıtlı mı?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 12 Aralık 2014; 8:59:19 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

@ninja1975
    hocam videosunu çek, ne olur ne olmaz - zira bu CW epey göreceli olabiliyor.
    eğer CW gerçekten kötü durumda ise hemen götür Vatan'a geri ver, başka kart versinler.

@donanımcı123
    gerçekten rahatsız edici derecede CW olan kartlara EVGA değişim yapıyor.
    kart 4 aylık olduğuna göre senin işin EVGA ile hocam, RMA açman lazım profilinden.
    kart kayıtlı mı?

Alıntıları Göster
    Buda videosu :)

http://www.izlesene.com/video/evga-gtx-760-coilwhine-sorunu/7977708

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja1975 -- 12 Aralık 2014; 12:30:31 >

• quote:

Orijinalden alıntı: ninja1975

Çok kötü hocam o ses insani deli eder yahu hemen iade edin :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EA6F8F78B

quote:

Çok kötü hocam o ses insani deli eder yahu hemen iade edin :)

Alıntıları Göster
    Ses ve çekim bomba değilmi :)

• quote:

Ses ve çekim bomba değilmi :)

Alıntıları Göster
    Aha düdüklü tencere dedected... :D iade iade at kafalarına :)
  • quote:

Senin kart konuşmaya başlamış üstad, bendeki bu kadar değil çok hafif bir vızıldama var, seninki maşallah her telden ses çıkarıyor
  • quote:

Ben CoilWhine sorunun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum o ses nedir öle yaa çekilecek gibi değil
  • quote:

Orijinalden alıntı: xmxksk

quote:

Ben CoilWhine sorunun bu kadar kötü olduğunu bilmiyordum o ses nedir öle yaa çekilecek gibi değil

Alıntıları Göster
    Çıkartın beni buradan diye çığlık atıyor. 2 günlükse zaten direkt değişim olacaktır.

• quote:

Orijinalden alıntı: _Dominic_Toretto_

Çıkartın beni buradan diye çığlık atıyor. 2 günlükse zaten direkt değişim olacaktır.

Alıntıları Göster
    Aradım vatanı ödemeli ups kargoya verin faturanın üzerindeki adrese gönderin dedi benim zaten salı günü işim var izmirde oraya bornava mağzasına götüreceğim heralde sorun olmaz kart ankaradaki mağzadan bana gelmiş. Far Cry 4 kurayım dedim başımıza gelenlere bak. Hehehehe

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja1975 -- 12 Aralık 2014; 14:39:48 >
  • quote:

Aradım vatanı ödemeli ups kargoya verin faturanın üzerindeki adrese gönderin dedi benim zaten salı günü işim var izmirde oraya bornava mağzasına götüreceğim heralde sorun olmaz kart ankaradaki mağzadan bana gelmiş. Far Cry 4 kurayım dedim başımıza gelenlere bak. Hehehehe

Alıntıları Göster
    Far cry 4 loading sayfası ve menü sayfasındaki ses farkı nasıl. Oyunu kapatınca ses nasıl kesiliyor farkettinizmi kart yüke gelince çırtlıyo :)
    Psudanmı yapıyor diye düşündüm sayfasını açtım en az kaç watt gerekli diye 500 yazıyor bendekide tagan 600w yani psu ilede alakası yok.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ninja1975 -- 12 Aralık 2014; 14:54:46 >

• quote:

Far cry 4 loading sayfası ve menü sayfasındaki ses farkı nasıl. Oyunu kapatınca ses nasıl kesiliyor farkettinizmi kart yüke gelince çırtlıyo :)
    Psudanmı yapıyor diye düşündüm sayfasını açtım en az kaç watt gerekli diye 500 yazıyor bendekide tagan 600w yani psu ilede alakası yok.

Alıntıları Göster
    Arkadaşlar ekran kartını şimdilik iade etmiyorum çünkü psu dan kıllandım. Tagan 600w psu kullanıyorum. Tam yükteyken ses çıkarma ve vınlama sesi yapıyormuş. Başka psu ile deneyeceğim heralde sorun psudan kaynaklı olabilir sonucu buraya yazacağım.

• quote:

Arkadaşlar ekran kartını şimdilik iade etmiyorum çünkü psu dan kıllandım. Tagan 600w psu kullanıyorum. Tam yükteyken ses çıkarma ve vınlama sesi yapıyormuş. Başka psu ile deneyeceğim heralde sorun psudan kaynaklı olabilir sonucu buraya yazacağım.

Alıntıları Göster
    hocam dikkatimi çeken o sesin oyun menüsünde oluşması.
    oyun içine girildiğinde ve oyun esnasında da aynı ses mevcut mu?
    her zaman olmasa da PSU'nun da bu duruma etkisi olabiliyor.
    başka bir psu ve ya sistemde deneme şansınız varsa çok iyi bir karşılaştırma olur.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi sahafiec -- 14 Aralık 2014; 8:28:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: kimano

Bu mesaj silindi.

Alıntıları Göster
    Kart doğru değişime cw ciddi sorun olmuş bu kartta
  • Vatandan aldıysan hiç uğraşma 15 gün içinde iade hakkın var.Ver geri al r9 280 dual-x artan paraylada istediğini alırsın.

Ha evganın garantisi sıkıntı çıkmaz tabide uğraşmaya değermi tartışılır.

Not:Evga tüketici memnuniyeti ile öne çıkan bir firma.Direk değişim verecektir ancak kart yurtdışına gidicek incelenecek..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Simplyfor

Vatandan aldıysan hiç uğraşma 15 gün içinde iade hakkın var.Ver geri al r9 280 dual-x artan paraylada istediğini alırsın.

Ha evganın garantisi sıkıntı çıkmaz tabide uğraşmaya değermi tartışılır.

Not:Evga tüketici memnuniyeti ile öne çıkan bir firma.Direk değişim verecektir ancak kart yurtdışına gidicek incelenecek..
    Bende aynısından aldım. İnternetten sipariş vermiştim 555 TL iken. Aynı kartı 3 defa değiştirdim, hepsi de sorunlu çıktı. Sanırım TR'ye gelen tüm EVGA 760'lar da var. Yarın gidip tekrar değiştireceğim.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sahafiec

hocam dikkatimi çeken o sesin oyun menüsünde oluşması.
    oyun içine girildiğinde ve oyun esnasında da aynı ses mevcut mu?
    her zaman olmasa da PSU'nun da bu duruma etkisi olabiliyor.
    başka bir psu ve ya sistemde deneme şansınız varsa çok iyi bir karşılaştırma olur.

Evet oyun içerisinde de aynı ses var.
  • ninja1975 N kullanıcısına yanıt
    Hocam yalnız ses çok rahatsız edici Allah yardımcınız olsun Umarım değiştirirsiniz ve aynı kartı tercih etmeyin Msi alın derim.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RocheBobois -- 15 Aralık 2014; 14:11:35 >
  • Evgayla olan maceram bitti fark verip asus gtx 760 aldim su an magzadayim degisim islemi bitti. Eve fidince kurup videosunu paylaşacagım asus gtx 760 bakalim ne yapacak
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.