Şimdi Ara

Aldığım Denemelere Göre... (Hesaplar İçerde)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
1
Favori
513
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
2 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Alınan ders denemesi sayısı (20 Coğrafya, 20 Biyoloji ve 20 Fizik) 60

Alınan genel deneme sayısı 80

Çözülmesi gereken çıkmış soru sayısı 3700

Toplam 23080 soru ve her gün 770 soru.. (14 Mart'ta çalışmayacağım.)

Maraton başlıyor bu 1 ayda çalışan kazanacak arkadaşlar siz de lütfen bu 1 ayda çok sıkı çalışın ve herkes istediği yerleri kazansın.. Bu zamana kadar çalıştık ancak meyvesini , önümüzdeki 1 aylık maratonda sıkı çalışarak , sınavda alacağız.

Bugün az biraz internete bakınıyorum ve programlarımı hazırlıyorum. Sanırım ygs gününe kadar da foruma giremeyeceğim.Kazanmak istiyorsanız teknolojik aletlerle iletişiminizi çok az tutmalısınız.

Başlığı açma sebebim de sizi biraz heveslendirmektir kötü düşünmeyin.

• Hayırlısı be gülüm

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • günlük 770 soru demek 12-13 saat demek. günlük ihtiyaçlar, denemelerin değerlendirilmesi, eksiklerin tamamlanması vs. derken.... en fazla 4 gün diyorum . bir gün 770 soru tamamlanmayacak ve devredecek ve patlayacak bir noktada. kusura bakma, moral bozmak için de demiyorum ama çok abartıyorsunuz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi tgy05 -- 11 Şubat 2015; 15:38:21 >
  • Allah kolaylık versin kardeşim ben de seneyi gircem
  • tgy05 kullanıcısına yanıt
    Düşüncene saygı duyuyorum ama ben öyle düşünmüyorum. Çünkü 770 sorunun yarısından fazlası sözel soru olacak bu nedenle bence 12 saat gibi bir sürede bitirilebilir.
  • 770 soruyu günlük 7/8 saatte bitirirsin. Yalnız kafa kalmaz

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sen deneme alacak param yok diye konu açmamış mıydın ?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Evet. Yardımsever birisi sayesinde aldım bugün sağolsun.
  • RedBull Racing RB7 kullanıcısına yanıt
    ben de aksini söylemedim. sadece kaç gün dayanabileceğini söyledim. günlük 12 saat normal bir şey değil devam eden periyotta.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tgy05

ben de aksini söylemedim. sadece kaç gün dayanabileceğini söyledim. günlük 12 saat normal bir şey değil devam eden periyotta.

sanirim bu konularda bilgilisinizz ..su an icin en uygun seyin misal ygs adina 2 yada 3 deneme cozup lys konusu calismak oldugunj soyleyeblir misiniz ¿¿¿¿

• tgy05 kullanıcısına yanıt
    Ben yapabileceğimi düşünüyorum ve kendime güveniyorum . Elimden geleni yapacağım ama görüşüne saygı duyuyorum . Dayanabilecek miyim göreceğim.
  • Çok fazla değilmi hocam mezun musun bilmiyorum da 12.sınıfa göre ağır baya kolay gelsin ne diyelim bildiklerini de unutma da kafayı yersin
  • 12.sınıf olsam 400 bile yapamazdım dostum mezunum tabiki

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RedBull Racing RB7 -- 11 Şubat 2015; 17:36:48 >
    günde 3 genel deneme nasıl çözecen beynin erir. ben bi kere 2 tane çözmeyi denedim 2. yi yarıda bırakmak zorunda kaldım

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Hangi denemeleri aldigini yazar misin

• quote:

Orijinalden alıntı: abdullahkum1

quote:

sanirim bu konularda bilgilisinizz ..su an icin en uygun seyin misal ygs adina 2 yada 3 deneme cozup lys konusu calismak oldugunj soyleyeblir misiniz ¿¿¿¿

çok fazla değişken var. ygs ve lys durumun ne mezun musun 12.sınıf mısın hedefin kaç puan gibi bunları bilmeden öneri veremem.
    inşallah yaparsın. konuya tekrar dönüp yazarsan sevinirim. belki iyice gaza getirip kamçılamışıdır
  • quote:

günlük 770 soru demek 12-13 saat demek. günlük ihtiyaçlar, denemelerin değerlendirilmesi, eksiklerin tamamlanması vs. derken.... en fazla 4 gün diyorum . bir gün 770 soru tamamlanmayacak ve devredecek ve patlayacak bir noktada. kusura bakma, moral bozmak için de demiyorum ama çok abartıyorsunuz.

Hiç de öyle değil. Bu tamamiyle yayının kalitesine ve soru çözüm hızına bağlı.
  • hocam ilk yıl sonucu ne oldu sızın ve okul puanınıx kactı

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • hayır aşağı yukarı soru başı 1 dakika harcayacaktır. adam 12 saat çalışmaktan bahsediyor. normalde türkçe denemesini 40 dikaka çözüyor ise örneğin 12. saatte çözeceği türkçe denemesini 55 dakikada falan çözecektir. istediği kadar hızlı olabilir fark etmez.
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.