< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > |
Aldatıldım beyler nasıl intikam alırım

-
-
Hayırdır lan evlimiydin nişanlı mı. TC adalet sisteminde böyle bir ilişki çeşidi yok. Olsa tazminat davası aç diyecektim. Fedakarlık yaptığın, tek taraflı vericiliğin ölçüsünde acı çekersin. Sağlam bir hayat dersi almışsın. 3 fakülte bitirsen alamazdın. Evli olmadığın birine bu kadar değer vermemeyi ve tek taraflı fedakarlık göstermemeyi öğrendin.
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Sence bu benim icin iyi bir hayat tecrübesimi oldu yaniquote:
Orijinalden alıntı: albequerr
Hayırdır lan evlimiydin nişanlı mı. TC adalet sisteminde böyle bir ilişki çeşidi yok. Olsa tazminat davası aç diyecektim. Fedakarlık yaptığın, tek taraflı vericiliğin ölçüsünde acı çekersin. Sağlam bir hayat dersi almışsın. 3 fakülte bitirsen alamazdın. Evli olmadığın birine bu kadar değer vermemeyi ve tek taraflı fedakarlık göstermemeyi öğrendin.
Ama cok zoruma gidiyor hocam
Intikam almazsam ölürüm yani icimde kalir
< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı > -
Allah^'a havale et genç. Her aklı başında müslüman genç bunu yapar. Sen ateist misin ki Allah'ın yapacağı işi sen yapıyorsun?
-
Yine başlamış trolluğe .
-
Hocam herseyi allaha havale ediyoruzda allahta isi gücü birakip bizim bu islerlemi ugrasacak tövbe haşaquote:
Orijinalden alıntı: Şampiyon GALATASARAYAllah^'a havale et genç. Her aklı başında müslüman genç bunu yapar. Sen ateist misin ki Allah'ın yapacağı işi sen yapıyorsun?
Bazi seyleri kimseye yük olmadan kendimiz halledelim
Simdi ben napiyim soyle bakam vurayimmi bunları
Keske trol olsa be hocamquote:
Orijinalden alıntı: Guest-BC95874BBYine başlamış trolluğe .
Insan basina hersey geliyorda boyle birsey gelince cok kötü oluyor yahu
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Sence bu benim icin iyi bir hayat tecrübesimi oldu yani
Ama cok zoruma gidiyor hocam
Intikam almazsam ölürüm yani icimde kalir
Alıntıları GösterOna bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söylemelisin kanatsız kardeşim.
Bu arada sana kanki diyebilir miyim?
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
Bence kankanı da 3. olarak al herkesin gönlü olsun
-
eski kız arkadaşının kafasına takunya ile vur.
-
quote:
Orijinalden alıntı: Kanatlandırmayan_Redbull
Keske trol olsa be hocam
Insan basina hersey geliyorda boyle birsey gelince cok kötü oluyor yahu
Alıntıları GösterDoğruysa eğer yapacağın şey kanka dediğin insanla bir daha muhattap olmamak.Kızı da sanaldan engelleyeceksin.
-
Sende kız arkadaşını seni aldatan arkadaşınla aldat. Bire bir aynı davranışla intikam almış olursun.
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
Yaş kaç?
-
Benim hayatim kaymis sen hala kanki derdindesin yilmazquote:
Orijinalden alıntı: Yılmaz1907Ona bunun onur kırıcı bir davranış olduğunu söylemelisin kanatsız kardeşim.
Bu arada sana kanki diyebilir miyim?
Alıntıları Göster
Kim kime dum duma diyon yaniquote:
Orijinalden alıntı: desdestek
Sende kız arkadaşını seni aldatan arkadaşınla aldat. Bire bir aynı davranışla intikam almış olursun.
Aşkı memnu gibi mi
Threesome iliskiye karsiyim gs li hocamquote:
Orijinalden alıntı: Şampiyon GALATASARAYBence kankanı da 3. olarak al herkesin gönlü olsun
Ayrica bu sene sizin sampiyonluk zor
Ben de aldatılmıştım hocam unutuluyor şuan dhde sizlerle takılarak daha mutlu bir hayata sahibim
Çok üzüldüm kardeşim link var mı? Troll değilsen ciddi bir yorum da yapayım sen de onu aldat. Bir kız bul. Cinsel konular konuş.
-
Hiç bişey yapmayarak..
< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı > -
niyeyse seni ciddiye alamıyorum
En Beğenilen Yanıtlar

|
Yine başlamış trolluğe . |
Benzer içerikler
- gripken ameliyat oldum
- ne yiyebilirim
- yumurta bozulur mu
- thiocilline dudağa sürülür mü
- deichmann nasıl okunur
- en ilginç rekorlar
- sodyum iyon batarya
- dünyanın en büyük vinci
- elektrikli bebek arabası
- black friday 2025
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X