Şimdi Ara

aldatan sevgilim geri döndü

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
4.906
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • aldatan eski sevgili pişman.. her dakika arıyor. son defa görüşelim diyor.. kolaymı be o kadar aldatıp geri dönmemi beklemek..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Blackk_ -- 16 Ekim 2016; 22:17:18 >

• Yanlış yaptigini bile bile kabul edeceksin. Çünkü seviyorsun çünkü soyleyecegi her yalanda bile onu hakli cikaracak masum sebepler arayacaksin ona inanmak isteyeceksin ve inanacaksin.
  • Görüşme arkadaşım görüşme. Kendini değerli gör biraz. Bu ne evcil hayvan gibi bir git bir gel. Yarın bir gün yine aldatınca yine aynı duruma düşersin. Bir yapan bir daha yapar.
  • Bugün aldatan yarın evlenincede aldatır
  • quote:

Orijinalden alıntı: Havya Makinesi

Bugün aldatan yarın evlenincede aldatır
    aynı senaryoları tekrar tekrar yaşarsın. Dönme
  • ben kabul ederdim tabi bazi seyler daha farkli olabilir ettikden sonra
  • Blackk_ kullanıcısına yanıt
    tek gecelik ilişki dışında bi ilişki kurmam öyle birisi ile
  • quote:

Orijinalden alıntı: montevo

tek gecelik ilişki dışında bi ilişki kurmam öyle birisi ile
    psikopat sa boşver gitsin.
  • Kullan ve at
  • Bırak gitsin
  • Seni tekrar aldatmaya çalışıyordur veya seni aldattığı kişiyi bu sefer seninle aldatacaktır
  • Aldatan bir daha aldatır. Eğer onu kabul edersen senden yüz bulur ve gelecekte seni tekrar yarı yolda bırakır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: 35_izmirli_35

Görüşmemeni tavsiye ederim. Aldatmak kadar kötü bişey olamaz. Senden ayrılıp onunla birlikte olup sonra tekrar sana dönmek isteseydi anlayabilirdim, yinede böyle bir kızı kabul etmemeni tavsiye ederdim. Fakat aldattıysa görüşmeye gerek yoktur.

aldatan şahıs erkek, aldatılan kız..
  • quote:

Orijinalden alıntı: -_-_-

Bu mesaj silindi.
    Görüşeceksen bile şöyle birşey yap. Kesin saat belirle. Şu saatler arası, mesela 12:30 13:00 arası musait olurum şu mekanda diye söyle. Oraya tam vaktinde git. ne bir dakika erken ne bir dakika geç. Git otur. sadece dinle, cevap vermenin zorunlu olduğu kısımlarda Kısa net cevaplar ver Evet, Hayır, Bilmiyorum en güzel cevaplar o konuşurken göz temasından kaçın ama cevaplarını verirken gözünün içine bakarak cevabını ver. Süre bitincede saatine bakıp bittimi diyip içtiyseniz bişeyler hesabın ederini masaya bırakıp kalk git. Bidahada görüşme. Bu böyle bi kişiye verilebilecek en güzel derslerden biridir tavsiye ederim.

Edit: Mekandan çıkarken tak kulaklığı bu müziği dinle yada zihninde hayal et

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RISC64 -- 16 Ekim 2016; 20:29:32 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Lordinarius

Görüşeceksen bile şöyle birşey yap. Kesin saat belirle. Şu saatler arası, mesela 12:30 13:00 arası musait olurum şu mekanda diye söyle. Oraya tam vaktinde git. ne bir dakika erken ne bir dakika geç. Git otur. sadece dinle, cevap vermenin zorunlu olduğu kısımlarda Kısa net cevaplar ver Evet, Hayır, Bilmiyorum en güzel cevaplar o konuşurken göz temasından kaçın ama cevaplarını verirken gözünün içine bakarak cevabını ver. Süre bitincede saatine bakıp bittimi diyip içtiyseniz bişeyler hesabın ederini masaya bırakıp kalk git. Bidahada görüşme. Bu böyle bi kişiye verilebilecek en güzel derslerden biridir tavsiye ederim.

Edit: Mekandan çıkarken tak kulaklığı bu müziği dinle yada zihninde hayal et

güzel taktikmiş ama artık çoktan bitti

• Blackk_ kullanıcısına yanıt
    Bittiyse daha güzel.
  • quote:

Orijinalden alıntı: RISC64

Bittiyse daha güzel.
    Gene aldatacak.
  • Birlikte oldugun insan baba/anne olabilir mi ona dikkat et yeter. Seni aldatan bi adamdan baba olmasini bekleme ve ona gore beraber ol.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Guest-EB772A469

Bu mesaj silindi.
    Eğer barışırsan bi daha benle konuşma !!! O kadar net söylüyorum sana.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Zendo

Eğer barışırsan bi daha benle konuşma !!! O kadar net söylüyorum sana.

Seninle konuşamayacaksam kesinlikle barışmam !
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.