Şimdi Ara

ALCOHOL 120 KULLANIMI???

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
3.045
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar alcohol 120 nin detaylı bi şekilde kullanımını resimli resimsiz anlatan bi link verebilir misiniz..Teşekkürler

• alcohol de image dosyalarını cdye yazdırabilir internetten indirdiğin image dosyalarını sanal sürücülerde açabilirsin ama herhangi bir dosyayı nero gibi yazdıramazsın sadece image dosyalarını cdye yazdırabilirsin cd den cd ye kopyalama yapabilirsin 31 adete kadar sanal sürücü oluşturabilirsin ne yapmak istedğini söylersen yardımcı olabilirim
  • p2p ortamlara düşen yeni oyun F.E.A.R. ın download adı alcohol olarak geçio..anlaşılan alcohol le çalıştırılıcak..herkez gibi ben de merakla bekliorum.indirdim dielim..henüz alcohol yüklü diil..ama görsel bi kullanım rehberi olsaydı oyunu yükleyip çalıştırmakta zorlanmazdım.ancak daemon tools kadar kolay olmadıı için ya da en azından bana öyle geldii için şu anda prog.a karşı tam bi acemiyim ve bi kez yükleyip kurcaladıımda hiçbişi anlayamamıştım..oyunu indirdiimde 5gb a harcadıım zamana değsin isterim..düşüncem bu yönde yani oyunu alcoholle nasıl çalıştırcaz ?
  • çok teşekkürler
  • öncelikle merhaba..
    alcohol 120 ile daemon bi çakışma yaratıyo mu?..
    ya da alcohol tek başına yeterli mi?
  • quote:

Orjinalden alıntı: zenn

öncelikle merhaba..
    alcohol 120 ile daemon bi çakışma yaratıyo mu?..
    ya da alcohol tek başına yeterli mi?

çakışma olmaz ama alcohol tek başına yeterlidir popüler image formatlarını destekler
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.