Arkadaşlar Resimler Ve Videolar Bölümünde Kimseler oLmadığı İçin Bu Bölüme Açma Gereğini Duydum http://www.youtube.com/watch?v=9u95UnZfSvg&mode=related&search= Bu Videodaki Şarkıyı BiLen Lütfen Söyleyebilirmi... Ve Resimler Ve Videolar Bölümüne Daha Çok İlgi Lütfen....
quote:Orjinalden alıntı: SlipKnot99 Saolasın güzel video .. NESİ GÜZEL VİDEO ADAM EN İYİ 5 CLANDAN BİRİNE GİRMİŞ HALA SLİDE VURUYO İŞTE REAL PARAYLA İTEM YAPMIŞ OYNAMADAN Bİ ... ANLAMAYAN Bİ ADAM
Güzel video Daha önce Cok izledim Ama izlemekten Bıkmıyorum Alcazer Combodan çakmıyor Sadece İtemleri İyi
quote:Orjinalden alıntı: supernovacan92 quote:Orjinalden alıntı: SlipKnot99 Saolasın güzel video .. NESİ GÜZEL VİDEO ADAM EN İYİ 5 CLANDAN BİRİNE GİRMİŞ HALA SLİDE VURUYO İŞTE REAL PARAYLA İTEM YAPMIŞ OYNAMADAN Bİ ... ANLAMAYAN Bİ ADAM Çok doğru real para kullanığı kesın +8 shell set +7 citin shield felan ole olmaz kısa zamanda
quote:Orjinalden alıntı: HellLord_gs Güzel video Daha önce Cok izledim Ama izlemekten Bıkmıyorum Alcazer Combodan çakmıyor Sadece İtemleri İyi nerde eski warriorlar
quote:Orjinalden alıntı: supernovacan92 quote:Orjinalden alıntı: SlipKnot99 Saolasın güzel video .. NESİ GÜZEL VİDEO ADAM EN İYİ 5 CLANDAN BİRİNE GİRMİŞ HALA SLİDE VURUYO İŞTE REAL PARAYLA İTEM YAPMIŞ OYNAMADAN Bİ ... ANLAMAYAN Bİ ADAM çok özür ama slide ne ?
lvl ı yuksek adamalr ın comboya ezukler karsısında ıhtıyacı yokdur vur gec ıtem saglam zatı sacma sacma konusmayın
quote:Orjinalden alıntı: $KoMaNDo$ quote:Orjinalden alıntı: supernovacan92 quote:Orjinalden alıntı: SlipKnot99 Saolasın güzel video .. NESİ GÜZEL VİDEO ADAM EN İYİ 5 CLANDAN BİRİNE GİRMİŞ HALA SLİDE VURUYO İŞTE REAL PARAYLA İTEM YAPMIŞ OYNAMADAN Bİ ... ANLAMAYAN Bİ ADAM çok özür ama slide ne ? Dusmanın etrafında donerek skıll vurma.Kayarak vurma yani
ne olduğunu bilmem ama senin için upload edeyim al http://rapidshare.com/files/9405824/alcazer.wma.html slide yapıyo diyen arkadaşlar warrior yada priest oynamamış herhalde durduğu anda 2 assas birden dayanıp combo yapmaya başlıcak bilmem dikkatinizi çektimi adam malice yemiş 2 sininde aynı anda dalması ölümü olurdu gayet akılllıca davranmış ve kesmiş