Şimdi Ara

ALCATRAZ (ÇIKTI) (2. sayfa)

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
33
Cevap
0
Favori
1.952
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
Giriş
  • evet city oyunları bir tanesi hariç facia(sniper ghost warrior bir çok teknik sorununa rağmen öbür yaptıkları oyunlara göre başarılı) ama ısrarla oyun yapmaya devam ediyorlar bu firma ya oyun yapmayı öğrenecek yada batıp gidecek belkide bizim beğenmediğimiz oyunlar satıyordur gerçi beğensekte kaçımız satın alıyoruz ki

• quote:

Orijinalden alıntı: kara duman

bu oyuna bu kadar zamandır oynayıp ta yorum yazacak kimse olmamış oyun ümitsiz vaka galiba

Oyun yükleme sırasında hata veriyo o yüzden oynama fırsatı bulamadım. Ayrıca sanırım genel bir hata. Çünkü birkaç kişi de bu sorunla karşılaşıp yükleyememişti..
  • ztn o kdr oyunun içinden buna vakit gelmez
  • ben bunu tr altyazıyla oynadım cok guzeldı 2 gunde bıtırdım cunkı yavas oynadım oyun 10 bolumden olusuyor
    tr altyazı oyuncevırı de var

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 9600_G_T -- 3 Ekim 2010; 17:51:27 >
  • Yorumlara bakılırsa yüklemeye değmez bi oyun
  • bu devirde bu kadar danidk bir oyun nasıl yapabiliyorlar pes
  • http://oyunceviri.com/index.php?topic=714.0 bu linkte %100 Türkçe çevirisi var O kadar oyun içinden bu oyunun Türkçe ye çevrilmesi ilginç

ALCATRAZ (ÇIKTI)
     ALCATRAZ (ÇIKTI)

• Küçük bişeymiş çerezik olarak indiriyorum bakalım.
  • city fear 1 in motorunu kullanıyo, tüm oyunlarında bunu kullandı tek sniper farklıydı sanırım
  • oyunun türkçe yamasının linki ilk mesaja eklenmiştir
  • oynayan var mı bu oyunu ?
  • elinde kaynak olan varsa indirmek için pm lütfen :)
  • bugün bitirdim

• 
Sayfa: önceki 12
Sayfaya Git
Git
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.