Şimdi Ara

Alcatraz (2012) | J.J. Abrams (58. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
10
Favori
50.071
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Dizinin iptal edildiğini yeni öğrendim.Bana göre diziyi gizemli gizemli götürelim derken sıradan polisiye dizisi gibi işlemeleri bitird.Sonlara doğru toparlasada ilk bölümlerden birçok kişi izlemeyi bırakmıştır.
  • Dizi iptal mi olmuş? En son altı ya da yediyi ya da beşi izledim. Sizce izlemeye, bitirmeye değer mi?
  • Dizinin ilk bölümünü seyredince "vaay" , "vaaaoovv" falan olmuştum sonra ikinci bölümü de izledim arkasına anaa bir baktım her bölüm bir suçlu yakalıyorlarmış. Ben ilk bölümde yakalanan abimizi başrol falan sanıyordum oysa ki. Tee 2. bölümünde bu dizi 2. sezonu yapamaz demiştim nihayetinde doğru demişim.
  • Ben Böyle İş Görmedim. Adamlar Kafasına Göre Mesaj Siliyor. Böyle Yöneticilik mi Olur Arkadaş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: EmreSAĞLAM

Ben Böyle İş Görmedim. Adamlar Kafasına Göre Mesaj Siliyor. Böyle Yöneticilik mi Olur Arkadaş ?

Arkadaş, senin "bir önceki mesajının silinmesine dair" yaptığın şikayet e-postasıyla beraber benim alıntımı da silmişler. Bunu da silerler mi bilmiyorum ama ben yinede HAKSIZ OLDUĞUN KISMI TEKRAR YAZAYIM...

Sen silinen mesajında "dizinin sonunda ne olduğunu KABAK GİBİ YAZMIŞSIN" birisi de o mesajını şikayet etmişti. Üstelik "mesajın şikayet edildi" diye yazmıştı da... Haliyle yöneticiler şikayet edilen mesaja baktılar ve sildiler...

Bu tür konularda mesaj yazarken "SPOILER" denen bir kod var. Onun içine yazacaksın ki sadece merak eden açıp baksın. Senin yaptığın filmi izlemeye yeni başlayan birine direk filmin sonunu söylemek oluyor ki bu da YASAK.

• Dizi Bu Yahu. Delirmiş Millet. Bu Neyin Kafası Anlayabilmiş Değilim. Mesaj Silmekte Neymiş. Gerekiyorsa Bana Gerekçeli Sebep Yazılır , Ben Düzeltmemi Yaparım..

Bu Nasıl Bir Yönetim Anlayışıdır Anlayabilmiş Değilim. Dikta mı Yapıyorlar Forumda ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lShARPNESSl

Dizi Bu Yahu. Delirmiş Millet. Bu Neyin Kafası Anlayabilmiş Değilim. Mesaj Silmekte Neymiş. Gerekiyorsa Bana Gerekçeli Sebep Yazılır , Ben Düzeltmemi Yaparım..

Bu Nasıl Bir Yönetim Anlayışıdır Anlayabilmiş Değilim. Dikta mı Yapıyorlar Forumda ?

sen o mesajı düzenleyene kadar kaç kişi o bilgiyi görür. gayet yerinde bir kural.iyiki silmişler
  • ilk sezonu mevcut aslında ama yayından kaldırılmış diye duydum izlemeye değmez bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

ilk sezonu mevcut aslında ama yayından kaldırılmış diye duydum izlemeye değmez bence

yok ..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Feel The Difference

ilk sezonu mevcut aslında ama yayından kaldırılmış diye duydum izlemeye değmez bence

Alcatraz'a Başladım Ve Bitirdim Ama Sonu Hüsran Dolu Söylediğin Gibi İzlemeye Değer Ama Son Bölüm Değmez :)
  • Büyük beklentiler ile izlemenizi önermem...
  • Cook buyuk beklentim vardi bu diziden

Buyuk hayal kirikligi

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ne güzel gidiyordu ya ta ne zaman izledim şimdi aklıma geldi, devamı kesin çekilmeyecekmiymiş ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: lShARPNESSl

Dizi Bu Yahu. Delirmiş Millet. Bu Neyin Kafası Anlayabilmiş Değilim. Mesaj Silmekte Neymiş. Gerekiyorsa Bana Gerekçeli Sebep Yazılır , Ben Düzeltmemi Yaparım..

sonuna kadr haklısın
  • beyler kusura bakmayın mecburiyetten dolayı diziyi iptal etme kararı aldık.

• dizi ilk bölümlerde kendini tekrar ediyordu hatta bırakmayı düşünmüştüm
    devam etseydi güzel olurdu
  • diziye ne oldu arkadaşlar açıkladılar mı
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

diziye ne oldu arkadaşlar açıkladılar mı

Senim mesajının hemen 2 mesaj üstünde dahi yazıyordu "DİZİNİN İPTAL OLDUĞU" hiç okumadan yazmışsın yav
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

diziye ne oldu arkadaşlar açıkladılar mı

iptal dostumi kaçırmadan izliyordum güzelde gidiyordu ama iptal oldu.
  • Dizi neden iptal oldy yahu
    Çok gizemli gidiyordu.polisiye+gizem çok sağlamlaştırıyordu diziyi

• 
Sayfa: önceki 5556575859
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.