Şimdi Ara

Alcatraz (2012) | J.J. Abrams (24. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
1.162
Cevap
10
Favori
50.068
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

diziye illa bi gizem katacak bu abrams dayı. bence olmamış dizi. illa bi gizem olacak lost veya fringedeki gibi
  • şuanda WEB-DL kalitesi ile izledim

şuanda ortalama bir dizi gibi duruyor ama zaman lazım bir 8-10 bölümde oturur hemen biçmek mantıksız olur.
  • quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

quote:

Orijinalden alıntı: JDaniels

quote:

Orijinalden alıntı: PlayMakers

Baslamaya deger mı mıllet ?

şuanlık evet yani ilk 2 bölüm güzeldi

Önce bi madridi yenelim sonra o mutlulukla izliycem 2 bölümü de

Ben maçı unutmuşum hocam, Allahtan hatırlattın

• Ben unutmuşum bu diziyi ya tam boşluğa düşmüştüm walking dead arada dexter arada lostu yeniden izliyordum bu iyi oldu

Yorumlara biraz baktım da Fringe gibi denmiş en ufak bir fikrim yok o dizi hakkında umarım beğenirim

Ayrıca ne maçı var ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: .Tolga

Ben unutmuşum bu diziyi ya tam boşluğa düşmüştüm walking dead arada dexter arada lostu yeniden izliyordum bu iyi oldu

Yorumlara biraz baktım da Fringe gibi denmiş en ufak bir fikrim yok o dizi hakkında umarım beğenirim

Ayrıca ne maçı var ?

Dikkatinizi çekerim, ben fringe gibi demedim. İllaki bir gizem katacak dedim abrams dayı. Fringe ve losttada gizem vardı. Bu dizidede var

• quote:

Ben unutmuşum bu diziyi ya tam boşluğa düşmüştüm walking dead arada dexter arada lostu yeniden izliyordum bu iyi oldu

Ayrıca ne maçı var ?

Real Madrid - Barcelona - İspanya Kral Kupası Maçı bu akşam saat 11'de başlıyor, TRT HD yayınlıyor...

• diziyi beğendim ama malesef bızı acaba neden dusundurmuyor. adamlar dunyaya gerı gelıyor ama acaba neden burdayım diye sormuyolar yabancılık çekmiyolar hemen ınsanları öldurmeye baslıyolar .
  • indiriyorum şimdi bi bakayım
  • bende diziyi beğendim

dondurmuş olabilirler mi acaba bu kişileri öyle bir şey vardı, 50-60 sene insanları dondurup sonrada uyandırmışlardır
  • quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

bende diziyi beğendim

dondurmuş olabilirler mi acaba bu kişileri öyle bir şey vardı, 50-60 sene insanları dondurup sonrada uyandırmışlardır

Dondurma olacağını sanmıyorum bi anda ortadan kayboluyor herkes. Hücrelerin kapısı falan kapalı dikkat ettiysen.
  • quote:

Orijinalden alıntı: killyex

diziyi beğendim ama malesef bızı acaba neden dusundurmuyor. adamlar dunyaya gerı gelıyor ama acaba neden burdayım diye sormuyolar yabancılık çekmiyolar hemen ınsanları öldurmeye baslıyolar .

robot gibi programlanmışlar sanki beynin içinde ne varsa düşünmeden yapıyorlar sanki onları yönlendiren birisi var bütün bunları yapanda o
  • quote:

Orijinalden alıntı: Winters

quote:

Orijinalden alıntı: kunglao

bende diziyi beğendim

Dondurma olacağını sanmıyorum bi anda ortadan kayboluyor herkes. Hücrelerin kapısı falan kapalı dikkat ettiysen.

hani ilk bölümde küçük kız mahkumu buluyor, mahkum uyanıyor ve mahkumda hiç şaşırma eylemi yok, sanki zamanı biliyor gibi, ayrıca hapishaneden dönerken gemiye binmeden önce görevli bilet soruyor, bileti nerden buldu verdi anlamadım...

• quote:

Orijinalden alıntı: Kef14

hani ilk bölümde küçük kız mahkumu buluyor, mahkum uyanıyor ve mahkumda hiç şaşırma eylemi yok, sanki zamanı biliyor gibi, ayrıca hapishaneden dönerken gemiye binmeden önce görevli bilet soruyor, bileti nerden buldu verdi anlamadım...

Sanırım izlerken dikkatinden kaçtı adam uyanırken günümüz zamanında olduğunu anlayınca şaşırıyor sonra vapur'da alcatraz kitabında resmini görüyor tekrar şaşırıyor daha ne bekliyorsunuz tüm bölüm boyunca yüzünde şaşkınlık ifadesiyle mi gezecekti

Dizinin hikayesi aşağıdaki fikirle örtüşüyor gibi

Wisconsin Üniversitesi Matematik Profesörü Henry Levenson zamanın merkezi bir alanın çevresinde yoğunlaştığını ve bir "Zaman Saati" oluşturarak, tüm varoluşun gerçekleştiği ve gerçekleşeceği şifrelerle çalıştığını söylüyordu; Dediğine göre "Şifrelerin içinde yaşayan herşey vardır, dünyadaki bütün maddesel varoluş dünya saat ve zamanına göredir;dünya, Güneş saatine göre, Güneşde galaktik saate göre ayarlıdır.Eğer zaman kilidi yüksek ve güçlü bir enerji alanı ile bozulursa, ortaya çeşitli zaman ve mekan dengesizlikleri çıkar.Taki zaman yeniden kendini tamir edip yeniden dengesini bulana dek"

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi comm -- 19 Ocak 2012; 0:32:34 >

• quote:

Orijinalden alıntı: -gg-

quote:

Ayrıca ne maçı var ?

Dikkatinizi çekerim, ben fringe gibi demedim. İllaki bir gizem katacak dedim abrams dayı. Fringe ve losttada gizem vardı. Bu dizidede var

Alıntıları Göster
    İlk bölümü sevdim güzel olacağa benzer

• İlk bölümü izledim;

Tamam ilk bölümde konuyu anlatmak iyi güzelde olay yeri incelemesinden sonuca bu kadar çabuk ulaşıp ertesi gün adamı yakalamak çok hızlı oldu sanki. Yinede merak ettim ne oldu bu adamlara diye ama ana konu bu olduğuna göre bunu net olarak öğrenmemize daha çok var sanırım. Takip ettiğim dizilerin arasına aldım.
  • Yalnız 302 kişinin hepsi mahkum değil. Arada polisler falan da var. Hepsini tabi ki göstermezler onun yerine arka plan yakalamaları falan olur. Önemli karakterler ve bunların arasındaki bağlantılar falan gösterilir.
  • quote:

Orijinalden alıntı: smyrna

2.bölümün sonuna dair;

Cobb'un yakalanış sahnesinde çok saçmalamışlar. Madsen çatı kapısından içeri giriyor Cobb'a sesleniyor, resmen Hauser'in gelmesini beklemiş, bunu nereden bilebilir?

Bu sahneyi basit çekmişler, hiç beğenmedim.

Dizi efsane olacak gibi durmuyor. Balık baştan kokar hesabı diziler her daim kendini belli eder...

Orada Cobb'a seslenmesinin sebebi dikkatini dağıtıp ateş etmesini engellemek, dikkat ettiysen adam sanki öldürmeye programlanmış gibi. Kadın da adamın boş anını yakalamaya çalışıyor yoksa Hauser'ı beklediğinden değil. Cobb her nişan aldığında Madsen konuşarak adamın dikkatini dağıtıyor.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Khalasar -- 19 Ocak 2012; 5:23:47 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Shankai

quote:

2.bölümün sonuna dair;

Cobb'un yakalanış sahnesinde çok saçmalamışlar. Madsen çatı kapısından içeri giriyor Cobb'a sesleniyor, resmen Hauser'in gelmesini beklemiş, bunu nereden bilebilir?

Dizi efsane olacak gibi durmuyor. Balık baştan kokar hesabı diziler her daim kendini belli eder...

Orada Cobb'a seslenmesinin sebebi dikkatini dağıtıp ateş etmesini engellemek, dikkat ettiysen adam sanki öldürmeye programlanmış gibi. Kadın da adamın boş anını yakalamaya çalışıyor yoksa Hauser'ı beklediğinden değil. Cobb her nişan aldığında Madsen konuşarak adamın dikkatini dağıtıyor.

Ses çıkarmadan işini pek ala halledebilir. Hauser'i beklediği için sesleniyor zaten. Böylece Hauser etrafından dolaşıp ikisi birlikte daha rahat sonuca ulaşıyorlar. Birbirleriyle telefon aracılığıyla görüşselerdi bu sahneye ses çıkarmazdım.

Yazdıklarını spoiler içine almalısın... İzlemeyenler rahatsız olabilir.

• quote:

quote:

quote:

2.bölümün sonuna dair;

Ses çıkarmadan işini pek ala halledebilir. Hauser'i beklediği için sesleniyor zaten. Böylece Hauser etrafından dolaşıp ikisi birlikte daha rahat sonuca ulaşıyorlar. Birbirleriyle telefon aracılığıyla görüşselerdi bu sahneye ses çıkarmazdım.

Tekrar baktım da sahneye, Hauser'ın diğer çatıya çıkıp Cobb'un orada olmadığını anlaması uzun sürmedi, tabi adam onun yanına gelecek, ufak ayrıntı bence takılmamak gerek. Dediğin gibi orada Cobb'u oyalamaya çalışıyor, adamın elinde sonuçta tüfek var, açık hedef olarak karşısına çıkamaz, ben başta bacağından felan vurur etkisiz hale getirir dedim ama yapmadı öyle birşey.

• quote:

quote:

quote:

2.bölümün sonuna dair;

Hauser "Adamı canlı istiyorum." dedi büyük ihtimalle de Madsen o yüzden konuşturup ikna etmeye çalıştı yanlışlıkla kötü bir yerden vurup öldürmemek için. Sonradan baktı olmuyor, Hauser de geldi hallettiler adamı.

Diziyi daha yeni izledim benim nazarımda çok güzel başladığını söyleyebilirim. Ama Lost veya Prison Break ile karıştırarak baya hata yapılıyor zira iki diziyle de uzaktan yakından alakası yok gözüküyor şu an. Daha çok Fringe tarzı gidiyor ama daha nasıl devam edeceğini bilmeden diziye asıp kesmek pek iyi değil, sonuçta daha iki bölüm yayınlandı. Person of Interest te biraz tutuk başlayıp sonradan çok iyi açıldı, bunda da olabilir ama POI kadar tutuk başlamadı, daha da iyi olabilir hiç açılmaya da bilir bakacağız.

Ek olarak : Sam Neill'in oyunculuğu her zamanki gibi mükemmel, Jorge Garcia -Hurley :)- da çok iyi oynuyor ancak dedektif ablamızın oyunculuğu çok iyi değil gibi, belki ileride o da açılır ama pek insanın gözüne çarpmıyor.

Ek 2 : Dizinin puanı ilk başta 7.4 veya 7.6 idi yanlış hatırlamıyorsam , şimdi 8 olmuş. Daha da artar yüksek ihtimalle ama 8 de gayet yeterli bir puandır.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kangaetemo -- 19 Ocak 2012; 7:55:38 >

• 
Sayfa: önceki 2223242526
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.