Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (170. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.628
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar bizim cihazdan bundan sonra bi cacık olmaz. Boşverelim kitkatmış jellybeanmiş falan. Tek yol ICS! :D Ama artık ICS de kafi gelmiyor. Yeni bataryalarım bile çabucak bitmeye başladı. Bir günü 2 batarya ile tamamlıyorum anca. Düz mantık düşünürsek 2 adet 1500mAh batarya 3000mAh batarya eder ama 1 gün anca götürüyor. Ama G2'deki 3000mAh batarya onu 50 saat bile götürüyor :D Adaletini seviyim :D
  • ICS ' de iş yok batarya yönünden vasat interneti açtınmı öğle vakti bitiyor batarya. Interneti açmassan bile günü tamamlaması imkansız. Standby çok vasat telefonu kurcalamıyorum 1 saat içersinde %10 düşüyor kendiliğinden.
  • Aynen öyle şahsen cihazı 386 - 806 mhz arasında tutuyorum ben

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

ICS ' de iş yok batarya yönünden vasat interneti açtınmı öğle vakti bitiyor batarya. Interneti açmassan bile günü tamamlaması imkansız. Standby çok vasat telefonu kurcalamıyorum 1 saat içersinde %10 düşüyor kendiliğinden.

E peki ICS vasat da diğerleri ne? CM 11 su gibi içiyor bataryayı, aynı şekil 4.1.2 de öyle. Gingerbread mi kullanalım illa
  • Telefonu kendi cpu hızında kullanamıyorum bir daha Alcatel mi asla! Herkes güncelleme ile stabilite pil süresini artırır bizde tam tersi başka ülkelerle ics den hariç kamera için ayrı bi güncelleme verilmişti bizde bi tek ics verildi ölü piksel var pil bitik ki dayanmıyor zaten normal hızında garantiye vereceğim pili degisseler bari bakalım ne olacak

• Alcatelin androidimi varmis..

• para iadesi almak için bu telefonu nasıl bozabiliriz ? sıkıldım artık kasmalardan
  • Sen mi ben mi cumuk haziranda bitiyor pazartesi verecem servise ölü piksel var batarya ve ekran değişimi isteyeceğim olmazsa tekrar yollayacagim olmadı tüketici Mahkemesine vereceğim

• harock kullanıcısına yanıt
    ölü piksel olmadığı için üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi. ama bende de usb kablosu tam oturmuyor istese halay bile çekebilir. Ayrıca orijinal batarya şişti ebaydan aldığım bataryayı kullanıyorum. Servise yollarken eski bataryayı takıcam :D
  • forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2716253

Yeni rom 4.4.2 , denemedim. Bİlmiyorum, sorumluluk kabul etmiyorum.

• quote:

Orijinalden alıntı: belmethos

forum.xda-developers.com/showthread.php?t=2716253

Yeni rom 4.4.2 , denemedim. Bİlmiyorum, sorumluluk kabul etmiyorum.

Deneyen var mı ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: cumuk1

ölü piksel olmadığı için üzüleceğim hiç aklıma gelmezdi. ama bende de usb kablosu tam oturmuyor istese halay bile çekebilir. Ayrıca orijinal batarya şişti ebaydan aldığım bataryayı kullanıyorum. Servise yollarken eski bataryayı takıcam :D

Ebay da 1750 mAh batarya var o telefona bir zarar verir mi acaba şarj süresi iyi olur bu sayede şarj süresi çok kısaldı sizin internet açıkken kaç saat gidiyor acaba iyi günler dilerim :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: wasd35

quote:

Orijinalden alıntı: cumuk1

Ebay da 1750 mAh batarya var o telefona bir zarar verir mi acaba şarj süresi iyi olur bu sayede şarj süresi çok kısaldı sizin internet açıkken kaç saat gidiyor acaba iyi günler dilerim :)

benim kullandığım batarya da o ebaydaki 1750 mahlık olandan, 5-6 ay oldu alalı telefona da zarar fln vermedi.Başlarda güzeldi ama sonraları oda çabuk bitmeye başladı(ya bana ole geliyo ya da benim şarj etme şeklimden bole oluyo ,her gün akşam takıp sabah alıyorum,) Pili al pişman olmazsın bir de internetim full açık değil ihtiyacım olduğu zaman açıyorum 1 günü dolandırabiliyo (günden kastım 7.30-17.00)

• cumuk1 kullanıcısına yanıt
    benim şu an öyle oluyor 10 saat civarı gidiyor fakat korka korka açıyorum interneti :)
    akşam eve gelmeyeceksem kara kara düşünmeye başlıyorum yetmiyor çünkü pil hiçbir şekilde :)
    ama yeni pili deneyim bana hangi satıcıdan aldığını ve kaç dolara aldığını iletirmisin rica etsem teşekkürler cevabın için :)
  • wasd35 W kullanıcısına yanıt
    http://www.ebay.com/usr/focalshopping bu satıcıdan almıştım
  • cumuk1 kullanıcısına yanıt
    kaç günde geldi ben silikon kılıf almıştım 54 günde anca elime geçmişti :)
  • cihazı persembe gunu yolladım cuma teslim alındı hala sistemde görünmüyor mail attım bakalım umarım bi kayıp felan olmustur :D bu arada sıstemde kayıt görünmediği için şu 20 gunluk tamır suresıne sayabılıyor muyum acaba bilgisi olan ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 19 Mayıs 2014; 23:52:23 >
  • wasd35 W kullanıcısına yanıt
    2 haftada geldi batarya

• Arkadaşlar bir akıl verin bana cep telefonunda kaç ölü piksel olunca değişim oluyor yada ekran değişimi ayrıca 16 haziran 2012 kliksa fatura tarihli olmasına rağmen cihazımın garantisi yok görülüyor sistemde, ki fatura fotokopisi de yolladım ne yapsam arasam mı adamlar arızaya sadece sarj olmuyor yazmıslar ben ekran ölü pikseli batarya durumu le ilglili eyler yazmama rağmen takmamışlar her zamanki gibi var mı bi fikri olan başına gelen ? vay başıma gelenler yarın fatura resminide koyarım hazır telefon ellerindeyken ne olacaksa olsun yoksa tüketici mahkemesine başvuracağım
     ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ)

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi harock -- 21 Mayıs 2014; 1:10:01 >

• Bugun itibari ile cihazımı sardım sarmaladım kutusuna koydum yedek cihaz olarak kaldırdım 23 ay hiç sıkıntı çıkarmadı bana f/p bir cihaz yakaladım sizede tavsiye ederim quatro f-1453 hayırlısı bakalım inşallah üzmez beni...
  • 
Sayfa: önceki 168169170171172
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.