Şimdi Ara

ALCATEL OT-995 ROOT, ROM, TWEAK (ANA KONU - RESİMLİ) (165. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
3.487
Cevap
21
Favori
136.689
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • TELEFON KAPALI İKEN SES KISMA GÜÇ TUŞUNA BASILI TUTTUĞUMDA ALCATEL YAZISI GELİOR VE ÖYLE KALIYOR 20 DK BEKLEDİM GENE AYNI SİZCE NEDEN OLMUYOR CYONAGEN MOD 11 KİTKAT KURACAKTIMM...
  • muho175 kullanıcısına yanıt
    kit kat ın bi esprisi yok ! dil tam Türkçe de değil. ben 4.0.4 e geri döndüm. en iyisi bu. geri dönmek istersen güncelleme programına telefonunu bağla ilerle de sıfırdan 4.0.4 kurar..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi caglarertem -- 26 Ocak 2014; 21:18:48 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muho175

TELEFON KAPALI İKEN SES KISMA GÜÇ TUŞUNA BASILI TUTTUĞUMDA ALCATEL YAZISI GELİOR VE ÖYLE KALIYOR 20 DK BEKLEDİM GENE AYNI SİZCE NEDEN OLMUYOR CYONAGEN MOD 11 KİTKAT KURACAKTIMM...

adımlar şurada var:http://forum.donanimhaber.com/fb.asp?m=77092739

• Adımlar var ama telefon ses kısma-güç tuşuna basılı tuttuğumda alcatel yazıyor öyle kalıyor bootloaderde açamıyorum yani sonra pilini çıkartıp takıyorum gene aynı olmuyorr

• Ses kısma ve power bootloader e sokar sen adb komutlariyla Recovery ye girebilirsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: muho175

Adımlar var ama telefon ses kısma-güç tuşuna basılı tuttuğumda alcatel yazıyor öyle kalıyor bootloaderde açamıyorum yani sonra pilini çıkartıp takıyorum gene aynı olmuyorr

bilgisayardan cwm'yi açınca olmuyor mu yani

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: isikayhan

yeni bir cm11 sürümü çıkımış:

cm-11-20140120-UNOFFICIAL-cocktail.zip
    http://d-h.st/tbd

Bir önceki kitkat sürümü ile ne gibi farklar var keşke onlarıda yazsalardı.
  • Gençler artık bizim telefonun miadı doldu :D Devir General Mobile Discovery ELITE devri :D Özellikleri gördüm, incelemeleri gördüm içim bi hoş oldu :D Sanırım onu alıcam çıkınca :D
  • Bende iphone ile elite arasindayim bakalım

• Ekran resmi almayı bir anlatırsanız sevinirim alcatel ot idol ultra

• quote:

Orijinalden alıntı: cihanx44

Ekran resmi almayı bir anlatırsanız sevinirim alcatel ot idol ultra

Onu bilmemde bizim teldeki kombinasyon Güc tusuyla ses (-) tusu,

• yeni bir cm 11:

cm-11-20140206-UNOFFICIAL-cocktail-GB-BL-fixed.zip
    http://d-h.st/yYl

not: yeni gapps yok, eskisini kurun
  • Fark nedir bir önceki sürümden GB - BL fixed diyor ne demek onlar ?
  • Orjinal ICS ye otu ile gecmeyenlerde şebeke yoktu onu duzelttiler

• Bizde bulduğumuz eksikleri söylesekte bizimkinide düzeltseler mesela HDMI bağlantısı yapamıyorum TV ile ?
  • Şu son versiyonda hdmi düzeldi dediler çalışmıyor mu sizde.Yeni bir miui rom yapılıyor ben onu bekliyorum açıkçası 4.4 bizim cihazda iyi değil bende Jelly Bean in daha iyi sürümü yapılması iyi olurdu bakalım bu sefer ki miui 4.1.2 ilemi gelecek yine

• arkadaşlar twiterdan bildirim ses ve titreşimi geliyor. titreşimi nasıl kapatacağız.. bulamadım. ses ayarında titreşim yok gözüküyor. 4.4 kitkat son sürüm yüklü. bi de kitkat tam Türkçe olsa ne iyi olurdu :)
  • quote:

Orijinalden alıntı: rasit019

Fark nedir bir önceki sürümden GB - BL fixed diyor ne demek onlar ?

CM ile ilgili güncellemelerihttp://logout.hu/bejegyzes/bagyusz/ot-995_h1n1.html adresinden takip edebilirsiniz
    tabi macarca olduğu için sayfayı çevirmek gerekebilir
  • HDMI Fix diyor hep tamam yani ama ben yapamadım bir türlü Ekran Ayarlarında yayınlama ekranı var oradada yakında bir cihaz bulunamadı diyor burası ise nasıl aktive ediyoruz ?
  • Yarın çoğu şeyin duzeldigi bir kitkat sürümü geliyor birde arkadaşlar cihazimda yeni gördüm 3 tane gözle görülen ölü piksel var garanti durumu ne olur değiştirme gibi cihazı servise verenlerin bir bilgisi var mı

• 
Sayfa: önceki 163164165166167
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.