Şimdi Ara

Alcatel One Touch Idol 3 5.5' Garantili /Nexus 4

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
1.193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Konunun Etiketleri
İlan Türü #Satılık
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • Tertemiz kutu içeriği mevcut. Genpa garantisi devam ediyor. 2GB RAM, 16GB hafiza,Full HD 5.5" ekran, JBL destekli muzik keyfi(JBL kulakligiyla geliyor,bir suru muzik telefonu kullandim,aralarinda en iyilerden biri), stereo cift hoparlor, dj modu, tamen donebilir ekran, 13mp arka, 8mp on kamera gerisi linkte http://www.hepsiburada.com/alcatel-idol-3-one-touch-5-5-pm-telcepalcidol3

Ayrıntılı fotoğraf istenirse gönderirim

SATILDI

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi GullyFoyle -- 10 Nisan 2018; 9:10:54 >

Bu kullanıcının dükkanına eklenen son 4 ürün

Alışverişler; ilkaycvs, olivier_kahm, iyigun, runnerxxx, volvet, hayalsinbana, RuZGaRıN_OGLu, Woxed, cybermanyaq, cagataybas, EneRGy, talebe35, Blur, afowos, tol9aa, Cose Turche, utkuidikut, boramir1903, SiNaN33, sedoman34, First_Person, @rkadas, sebastion, onurkarci, caadas, huseyin_07, baront49, Gundogdu, kobe_bryant1977, usb2.0, Bukalemun, nervium, Olasılıksız, Neosis, burst, mikail13, guney tan, sentanoo, taurenfea, yirmisekizli, fantomax35, Donald_Duck,deus-ex,
    silver555star ...
  • çin mallarına para vericene bu telefon alınırdı iyi fiyat eski marka birinde görmüştüm gayet güzel telefon alıcılara tavsiye ederim

by Nicola Tesla
  • 500TL'ye iyi bir telefon diye düşünüyorum.

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.