Şimdi Ara

Albino İçin 8 Mount Lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
23
Cevap
0
Favori
895
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Arkadaşlar albino drake'i alacağım ama 8 tane mount kaldı.Elimde tüm ırkların binekleri mevcut.Bunun dışında başka birşey yok.Kolay ve hızlı olarak hangi mountları alabilirim acaba?

• Caverns of time stratholme heroic yapıp bronze drake.
    Dragonblight ile rep kasıp red drake.
    10 man obsidian sanctum black drake.
    25man obsidian sanctum black drake.
    Dalaranda special mount vendor var yanlış hatırlamıyosam mei frencis mi ne belf hatun ondaki mountların hepsi.
    Honor mountları.
    Tolbarad rep mountları.
    Ramkahen rep mountları.
    Stonecore ejder bosstan mount drop.
    Utgarde pinnacle yada keep hatırlamayıom ordaki bosstan proto drake.

Bunlar yetmezse daha sayarım
  • quote:

Orijinalden alıntı: born2bemad

Caverns of time stratholme heroic yapıp bronze drake.
    Dragonblight ile rep kasıp red drake.
    10 man obsidian sanctum black drake.
    25man obsidian sanctum black drake.
    Dalaranda special mount vendor var yanlış hatırlamıyosam mei frencis mi ne belf hatun ondaki mountların hepsi.
    Honor mountları.
    Tolbarad rep mountları.
    Ramkahen rep mountları.
    Stonecore ejder bosstan mount drop.
    Utgarde pinnacle yada keep hatırlamayıom ordaki bosstan proto drake.

Bunlar yetmezse daha sayarım

Tolbarad bayağı sürer ama diğerleri tam benlik sağolasın hocam.
  • Dalarandan 2 tane,ramkahamenden 2 tane aldım.4 tane kaldı.Şimdi wryrmrest templedaki red drake için rep kasıyorum.Bu sırada jplerle mamutu alırım.Caverns of time drake'i kolay zaten.Bitirici vuruşuda bir şekilde yaparız artık.
  • wryrmrest için justice ile rep alabiliyosun dalaranda
    3 dk da exalted olursun
  • Temple of Ahn'Qiraj 'dan sadece orada kullanılabilen böcük mountları da sayıyor archivement için.
  • Mag'har a rep kas istersen.Ara vermeden farmlarsan 3-4 saatte alirsin obur turlu 1-2 gunde alabilirsin talbuklari.Mag'harda tam 8 mount bulunuyor.Eger kasmak istersen nagranddaki tum questleri tamamlayarak honored ol sonrada ogreleri keserek icinden dusenleri npcye verdigimizde 500 rep geliyor olmasi lazim ogre basinada 10 geliyor tabii guildin 25 level ise daha fazla gelecektir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Leotheras -- 1 Ekim 2011; 3:47:19 >
  • Alar'dan sonraki en sevdiğim binek.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Arkadaşlar albino drake'i alacağım ama 8 tane mount kaldı.Elimde tüm ırkların binekleri mevcut.Bunun dışında başka birşey yok.Kolay ve hızlı olarak hangi mountları alabilirim acaba?

tüm ırkların bineklerini alınca 92 binek mi oluyor? ırkların bineklerinden başka bineğim yok ve 8 binek kaldı demişsin de

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi celades -- 1 Ekim 2011; 10:58:05 >
  • sadece ırkların binekleriyle 92 etmez.
  • albino drake kadar iğrenç bi mount yok
  • quote:

Orijinalden alıntı: ilyAK

sadece ırkların binekleriyle 92 etmez.

Albino Drake 50 mountta geliyor.
  • quote:

Orijinalden alıntı: celades

quote:

Orijinalden alıntı: Silvérlight

Arkadaşlar albino drake'i alacağım ama 8 tane mount kaldı.Elimde tüm ırkların binekleri mevcut.Bunun dışında başka birşey yok.Kolay ve hızlı olarak hangi mountları alabilirim acaba?

tüm ırkların bineklerini alınca 92 binek mi oluyor? ırkların bineklerinden başka bineğim yok ve 8 binek kaldı demişsin de

Albino 50'de geliyor yanlış hatırlamıyorsam.

Edit: Bayağı geç kalmışım

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Captor. -- 1 Ekim 2011; 15:09:18 >
  • karakterinin armory sinden Companions & Mounts bölümünü kurcalarsan eksik mountlarını görüp kolay olanları alabilirsin.
  • Arkadaşların söylediğine ek olarak Argent Tournement dailyleri yaparak her ırka ait birer mount ayrıyetten bir ground birde uçan mount alabilirsin.
    Cenarion'a rep kasarak alabilirsin bir uçan hipogrif
  • quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Arkadaşların söylediğine ek olarak Argent Tournement dailyleri yaparak her ırka ait birer mount ayrıyetten bir ground birde uçan mount alabilirsin.

her ırkın mount 5 günden hesap et ama dediği uçan mount 150 seal yaklasık 17 gün daily demek o da dalarandakileri almakla basla sonra argent vashirdeki akuatiği de al almadıysan

honorla almayı da unutma ben yazmayı unutmuşum

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Soğuk Hava Dalgası -- 1 Ekim 2011; 23:50:38 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: Soğuk Hava Dalgası

quote:

Orijinalden alıntı: Z.K

Arkadaşların söylediğine ek olarak Argent Tournement dailyleri yaparak her ırka ait birer mount ayrıyetten bir ground birde uçan mount alabilirsin.

her ırkın mount 5 günden hesap et ama dediği uçan mount 150 seal yaklasık 17 gün daily demek o da dalarandakileri almakla basla sonra argent vashirdeki akuatiği de al almadıysan

honorla almayı da unutma ben yazmayı unutmuşum

Hergün ToC' girerse mountları ve title'ları alması için gereken süre azalır

• quote:

Orijinalden alıntı: mcardle

wryrmrest için justice ile rep alabiliyosun dalaranda
    3 dk da exalted olursun

bu iyi oldu iğrenc achivment bitti sonunda
  • quote:

Orijinalden alıntı: contik

Temple of Ahn'Qiraj 'dan sadece orada kullanılabilen böcük mountları da sayıyor archivement için.

+1 en kolay bunlar alınır yanına birini alıp yarım saatte 4-5 binek düşürebilirsin.. kırmızı sonlara dogru düşüyor..ama genelde 1 tane her runda düşüyor..
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.