Şimdi Ara

Albea multijet mi? Accent crdi mi?

Bu Konudaki Kullanıcılar:
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
2.900
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar 2004-2005 model arası dizel bir araba almayı düşünüyorum. albea ile accent fiyatlar hemen hemen aynı. peki hangisini tavsiye edersiniz. paraya ihtiyacım olduğunda hangisini elden daha çabuk çıkarırım, hangisi daha dayanıklı acaba. sizden tarafsız bir şekilde cevap bekliyorum. şimdiden çok teşekkürler.

• al birini vur ötekine türünden araclar , birbirlerine karsi aman aman bir üstünlükleri yok. 1.3 multijet motorun vergi avantaji vardir , hyundainin araclarini bakim araliklari daha düsüktü bir aralar 5 yil garanti icin onu sart kosuyorlardi.

Fiat bölümünde sorduguna göre ve gönlümüz hep Fiattan yana olduğu için ben albeayi tavsiye ederim
  • Ben de dizel merakından dolayı bu iki arabaya bakıyorum ancak yukarıdaki arkdaşın da dediği gibi heralde pek farkları yoktur. Bence burada zevkler devreye girer. Benim fikrim, fiat hala üst sınıfa çıkamadı bence. Yani, bende siena vardı ve albea da kullandım. Aralarında çok büyük kalite farkı yok. Şimdi diyeceksiniz ki bu fiyata bukadar kalite. Buna inanmam. Artık diğer markaların da albea fiyatına arabaları var. Clio, albea gibi arabalar bize toroslardan ve şahinlerden beynimizde kalan kalıplaşmış duyguların sebebiyle hala satılmaktadır. Bunu herkez bilir. Sevmesem de reanault nun arabaları bence şu an fiat tan bir adım önde. Daha lüks sınıfa giren arabaları var. Gerçi onlar da fiyat yönünden saçma. O fiyatlara ne arabalar var.
    Yazdığın soruya cevap mı bu yazdıklarım, hayır. Bunlar benim düşüncelerim. Fiatçılar kızmasın ben de bugüne kadar vectra hariç bildim bileli tofaş araçlarla gezdim.
    hyundai accent mi fiat palio mu?
    19 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • hocam bir albea 1.3 multijet kullanıcısı olarak söze atılmak istiyorum ikiside birbirinden üstün arabalar değil ama albeanın rahat olmadıgı hakkında sana doğru bilgi vermemişler.çünkü albeanın arka tarafı gercekten cok büyük hem bagaj hem arka koltuk omuz mesafesi ayrıca 1.3 ün vergisi daha düşük ve tork bakımından 2000 devirden sonra cok yüksek torku olan bir araba hem rahatlık bakımından kesinlikle sürüş zevki var ve rahat hele arka taraftan ön konsola bakması müthiş görünüyo ben sana albea 1.3 ü öneririm
  • Ogretmen,Tereddutsuz 1.3 Multtijet Albea... Tamam mı ? Daha fazla da kurcalama.Bu motorun triggeri zincirlidir,buyuk bakimi daha az tutar,vergi avantajı vardır,artı 1.3 motor hala uretiliyor,gundemde ama alacagın accent da ne kasa kaldi ne motor..Adamlar en son 1.6 115 HP çıkardılar...Gec 1.5 i felan..Albea konforludur,suspansiyonu keyif verir,ama neticede verdigin paranın karsılıgı..Alırsan makyajlı kasa al..2006 olsun,dusuk km olsun,bide ABS li ve dinamic donanım bulursan yemede yanında yat.
  • ben hiç düşünmeden accent deeim çünkü accent le albea arasında çok büyük bir konfor farkı var. multijet motor hariç hyundainin çok artısı var. ben albea da kullandım accent'da. ve yol tutuşu olsun konfor olsun şehir içi pratiklik olsun hyundai çok avantajlı. önceki arabam accentti şimdiki elantra..yani diyeceğim şu hyundai segmentine göre çok başarılı.

Orjinalden alıntı: Experti_see

Ogretmen,Tereddutsuz 1.3 Multtijet Albea... Tamam mı ? Daha fazla da kurcalama.Bu motorun triggeri zincirlidir,buyuk bakimi daha az tutar,vergi avantajı vardır,artı 1.3 motor hala uretiliyor,gundemde ama alacagın accent da ne kasa kaldi ne motor..Adamlar en son 1.6 115 HP çıkardılar...Gec 1.5 i felan..Albea konforludur,suspansiyonu keyif verir,ama neticede verdigin paranın karsılıgı..Alırsan makyajlı kasa al..2006 olsun,dusuk km olsun,bide ABS li ve dinamic donanım bulursan yemede yanında yat.

aynen katılıyorum
  • ALBEAYI PİYASADA SATMAK DAHA KOLAY....DİZELİ KARABORSA...
  • valla albea da kullandım, accent te hatta clio dizel de... şahsi görüşüm albea hepsinden kaliteli ve kullanışlı duruyor... ikinci elde sorun olacağını hiç sanmam... 1.3 motor olduğundan vergi avantajın da var...
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.