Şimdi Ara

albea 1.4 2009 model icin hangi lpg kitini tavsiye edersiniz

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
798
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Merhaba arkadaslar malum benzin 5 tl yi gecince artik tup taktirmak istiyorum yilda 10000 km yapiyorum bana hangi lpg kitini tavsiye edersiniz yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: strong.

Merhaba arkadaslar malum benzin 5 tl yi gecince artik tup taktirmak istiyorum yilda 10000 km yapiyorum bana hangi lpg kitini tavsiye edersiniz yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

OBD-II li lovato veya atiker.Servis ağları gayet iyi ve ilerisi için parça fiyatları uygun.
  • quote:

Orijinalden alıntı: flyer_mig

quote:

Merhaba arkadaslar malum benzin 5 tl yi gecince artik tup taktirmak istiyorum yilda 10000 km yapiyorum bana hangi lpg kitini tavsiye edersiniz yardimlariniz icin simdiden tesekkurler

OBD-II li lovato veya atiker.Servis ağları gayet iyi ve ilerisi için parça fiyatları uygun.

Hocam bende atiker dusunuyordum ancak tanidik atiker bayisine gittim adamlar taktirma cok sorunlu dediler baska marka onerdiler zavolli dediler ama arastiriyorum hala

• quote:

Hocam bende atiker dusunuyordum ancak tanidik atiker bayisine gittim adamlar taktirma cok sorunlu dediler baska marka onerdiler zavolli dediler ama arastiriyorum hala

Bir ürün alırken düz mantık ;

1)En önce fiyatına ( fiyat önemsiz olsa herkes prins taktırır )
    2)Özelliğine ve donanımına
    3)Garanti dahili ve sonrası servis yaygınlığına,yedek parçaya

bakılır.

Benim nacizane tavsiyem lovato veya brc.

Z ovali de iyidir ama şehirler arası yolda oldu ki aracınız bozuldu,benzinde de çalışmıyor.Sıkıntı LPG den kaynaklı ne yapacaksınız ? LPG nin garantisi bitti,araba bu.Oldu ki enjektör veya ecu bozuldu.Cebinizi zorlamak ister misiniz ? Ülkede yaygın kullanılan sistemin çıkma veya uygun fiyata yedek parçasını bulmanız çok kolay.Çünkü tercih yapma şansınız,çeşitleriniz bol. Bunun için lovato,brc veya son seçenek atiker öneririm.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 25 Ağustos 2013; 21:32:18 >

• quote:

quote:

Bir ürün alırken düz mantık ;

1)En önce fiyatına ( fiyat önemsiz olsa herkes prins taktırır )
    2)Özelliğine ve donanımına
    3)Garanti dahili ve sonrası servis yaygınlığına,yedek parçaya

bakılır.

Benim nacizane tavsiyem lovato veya brc.

Z ovali de iyidir ama şehirler arası yolda oldu ki aracınız bozuldu,benzinde de çalışmıyor.Sıkıntı LPG den kaynaklı ne yapacaksınız ? LPG nin garantisi bitti,araba bu.Oldu ki enjektör veya ecu bozuldu.Cebinizi zorlamak ister misiniz ? Ülkede yaygın kullanılan sistemin çıkma veya uygun fiyata yedek parçasını bulmanız çok kolay.Çünkü tercih yapma şansınız,çeşitleriniz bol. Bunun için lovato,brc veya son seçenek atiker öneririm.

Cok tesekkurler aydinlatici bilgiler icin brc 1800 civari fiyat verdiler acikcasi biraz butcemi zorlayacak yilda 9000 km yapiyorum lovato icin icin fiyat almadim pazartesi bi bakayim

• Çok istemişler.Adam ruhsata işletme,sızdırmazlık raporu .... falan işlemlerini de halledecek mi ? Öle ise fiyatı normal.

Nakit fiyatına yetkili servis lovato obd-II kit 1.550 tl dedi.Brc yetkili servisine sormadım ama sanayi de usta BRC my-11 kite nakit 1.500 tl ye takarım dedi.Ha arabadan arabaya değişiyor,başka bir kit takacaksa bilemem.

http://lpgsitesi.com/lpg-fiyatlari/brc.html

Güncel fiyatlar yukarıda.Adamlar zaten parçalardan ziyade işçilik parasından kazanıyor.Parçaları geliş fiyatıyla toplasan 500-600 tl yapıyor.Bu arada eski mesajıma ekleme + servis ağı ve piyasası geniş olmayan bir ürünün ustası da zor bulunuyor

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi flyer_mig -- 25 Ağustos 2013; 22:11:16 >

• quote:

Çok istemişler.Adam ruhsata işletme,sızdırmazlık raporu .... falan işlemlerini de halledecek mi ? Öle ise fiyatı normal.

Nakit fiyatına yetkili servis lovato obd-II kit 1.550 tl dedi.Brc yetkili servisine sormadım ama sanayi de usta BRC my-11 kite nakit 1.500 tl ye takarım dedi.Ha arabadan arabaya değişiyor,başka bir kit takacaksa bilemem.

http://lpgsitesi.com/lpg-fiyatlari/brc.html

Güncel fiyatlar yukarıda.Adamlar zaten parçalardan ziyade işçilik parasından kazanıyor.Parçaları geliş fiyatıyla toplasan 500-600 tl yapıyor.Bu arada eski mesajıma ekleme + servis ağı ve piyasası geniş olmayan bir ürünün ustası da zor bulunuyor

Hocam cok tesekkurler sadece parca ve montaj icin istiyorlar bu fiyati izmir de biraz daha pahali sanirim pazartesi brc icin konusacagim sizi haberdar ederim

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.