Şimdi Ara

Albea 1.3 Premio Plus

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
26
Cevap
0
Favori
7.399
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Albea 1.3 premio plus hakkında düşünceleriniz nelerdir.bulduğum bi albea var 2011 model 25.000 tl araba ne hikmetse beni kendine çekti :D diğer albealardan bir farklı duruyorur nasıldır bu albea

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TR.SEMİH.TR -- 19 Şubat 2012; 16:52:16 >

• Yapay Zekanın Yanıtı

Albea 1.3 Premio ve Premio Plus Arasındaki Fark

Albea 1.3 serisi, Fiat'ın en popüler ticari araç modellerinden biridir ve iki ana versiyonda mevcuttur: Premio ve Premio Plus. Bu iki versiyon arasında birkaç dikkate değer fark bulunmaktadır.

Dış Tasarım

Dış görünüm açısından Premio ve Premio Plus modelleri oldukça benzerdir. Ancak Premio Plus modeli, ön ızgarada krom detaylara sahiptir ve bu da ona daha şık bir görünüm kazandırır. Ayrıca Premio Plus, daha büyük alaşım jantlarla donatılmıştır.

İç Mekan Özellikleri

İç mekanda Premio Plus, Premio modelinden daha fazla özellik sunar. Bunlar arasında çok fonksiyonlu direksiyon simidi, klima kontrolü ve elektrikli camlar bulunur. Premio Plus ayrıca daha büyük bir dokunmatik ekran bilgi-eğlence sistemine sahiptir.

Motor ve Performans

Premio ve Premio Plus modelleri, aynı 1.3 litrelik dizel motora sahiptir. Bununla birlikte, Premio Plus modeli daha yüksek bir güç çıkışına (95 beygir gücü) sahiptir ve daha iyi bir yakıt verimliliği sunar. Ayrıca Premio Plus, daha uzun bir vites oranına sahiptir, bu da daha yüksek hızlarda daha sessiz bir sürüş sağlar.

** güvenlik Özellikleri**

İki model de standart olarak iki hava yastığı, ABS frenler ve elektronik stabilite kontrolü gibi temel güvenlik özelliklerine sahiptir. Ancak Premio Plus modeli, sis farları, park sensörleri ve yokuş kalkış desteği gibi ek güvenlik özellikleriyle donatılmıştır.

Sonuç

Albea 1.3 Premio ve Premio Plus, benzer ancak farklı ihtiyaçlara hitap eden iki araçtır. Premio, uygun fiyatlı ve temel bir ticari araç arayanlar için idealdir. Premio Plus ise daha fazla özellik, daha iyi performans ve gelişmiş güvenlik arayanlar için daha iyi bir seçimdir.

Yapay Zekanın Yanıtını Genişlet
  • Biraz daha verilip Linea alınabilinir.
  • araç 0 deil.
  • Albeacı olarak düşüncelerimi söyleyim: Yedek parçası ucuz, bakımı ucuz, servisi bol, 2. eli iyi, B sınıfı bir araca göre içi, bagajı geniş ve ferah, tasarımı güzel, yakışı az ekonomik, vergisi az, kaskosu ucuz, zincir kayışlı olduğundan ağır bakım aralığı daha uzun, ortalama Türk ailesi ve memur arabası...

Premio Plus, Albea'nın en üst donanım paketidir. Bildiğim kadarıyla söyleyim ABS+EBD, çift hava yastığı, çelik jant v.s. gibi artıları var...

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Mazotşist -- 19 Şubat 2012; 17:28:40 >
  • teşekkürler
  • 25 albeaya vericeğime gider Accent Era alırım..

Karar sizin tabi..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Duratec

25 albeaya vericeğime gider Accent Era alırım..

Karar sizin tabi..

25.000 dizel 2011 model era zor bence. özellik acısından eradan hiç bir farkı yok albeanın
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: semih2217

quote:

Karar sizin tabi..

25.000 dizel 2011 model era zor bence. özellik acısından eradan hiç bir farkı yok albeanın

Olaya özellik açısından bakmayın.. İki aracıda kullanın demek istediğimi anlarsınız.

Albea daha kalitesiz,daha şahin doğan gibi kalıyor Eranın yanında anlatabildim umarım.

Taksiciler bile Albea kullananlar Era kullananlar olarak ayrılır.. Albea kullananlar hiçbir zaman memnun değildir ALBELA der arabalarına.. Eraya geçer zaten bir süre sonra çoğuda.

Ben Era diyorum.. 2011 olmasın gerekirse 2008-2009 olsun yinede Era olsun.

• quote:

quote:

Orijinalden alıntı: semih2217

quote:

Karar sizin tabi..

Olaya özellik açısından bakmayın.. İki aracıda kullanın demek istediğimi anlarsınız.

Albea daha kalitesiz,daha şahin doğan gibi kalıyor Eranın yanında anlatabildim umarım.

Taksiciler bile Albea kullananlar Era kullananlar olarak ayrılır.. Albea kullananlar hiçbir zaman memnun değildir ALBELA der arabalarına.. Eraya geçer zaten bir süre sonra çoğuda.

Ben Era diyorum.. 2011 olmasın gerekirse 2008-2009 olsun yinede Era olsun.

ben sizin ne demek istedğinzi tabiki anladım ben bu araç hakkında düşünceleri almak istedim sadece. erayıda düüşünebilirim

• Albea mı aman aman. 3 aydır kullanıyorum geceleri hariç. Sıkıntının başkenti resmen.
  • quote:

Albea mı aman aman. 3 aydır kullanıyorum geceleri hariç. Sıkıntının başkenti resmen.

Aracın ne kötülüğünü gördünüz ??
  • Ucuz araba.. Size her konuda ucuzluk ve ek olarak hacim vadeden bir araba..

Beklentiniz yalnizca genis bir kabini ve bagaji mumkun oldugu kadar ucuza alip en dusuk isletme maliyetleri(yakit, bakim, parca vs) ile kullanmak ise, gozunuzu kapatip alin, gule gule kullanin.

1.3 multijet bu paraya alacaginiz bir arac icin yeterli cekisi sunuyor, temel donanimlari da var (Yol bilgisayari, ABS+EBD, Klima, 2 HY -10 yil evvel C segmenti araclarda ancak bu kadari vardi-).

Motoru hic bir sekilde uzmez, kolay kolay ariza yapmaz (ki ariza yapacak fazla bir donanim yok), Linea'dan genis ic hacmi ve bagaji var..

Aractan fazla bir beklentiniz olmadan binin, memnun kalirsiniz. Yok karsisina Accent vs koyarsaniz begenmezsiniz. Zaten Fiat da Accent ya da Honda City ile rekabetini Linea ile yapiyor, Albea ile degil..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Integrale -- 19 Şubat 2012; 22:47:16 >
  • Bence üzerine biraz daha eklenip daha iyi bir araç alınır ya da o paraya daha eski ama adam gibi bir araba alınır.
  • quote:

Orijinalden alıntı: casper5353

quote:

Albea mı aman aman. 3 aydır kullanıyorum geceleri hariç. Sıkıntının başkenti resmen.

Kendi kullandığım araçla ilgili konuşmak gerekirse. Performans denen şey yok. Beklemiyorum tabi ama bastığında gitsin biraz. Hız yükseldikçe uçacakmış gibi bir his veriyor. Sağlam basamıyor. Dönüş açıları çok kötü. Viraja girdiğimde yol tutuş göremiyorum. Maliyeten kısıcaz diye tamponları bile boyasız. Klima var ama manuel cam açma. Frenlerini sevmiyorum.

He parçası ucuz olabilir. Motor küçük vergiden avantaj oluyor. 25000 lira kesinlikle Albea'ya vermem orası da var.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Ünal -- 19 Şubat 2012; 23:50:50 >

• quote:

Orijinalden alıntı: Ünal

quote:

Orijinalden alıntı: casper5353

quote:

Kendi kullandığım araçla ilgili konuşmak gerekirse. Performans denen şey yok. Beklemiyorum tabi ama bastığında gitsin biraz. Hız yükseldikçe uçacakmış gibi bir his veriyor. Sağlam basamıyor. Dönüş açıları çok kötü. Viraja girdiğimde yol tutuş göremiyorum. Maliyeten kısıcaz diye tamponları bile boyasız. Klima var ama manuel cam açma. Frenlerini sevmiyorum.

He parçası ucuz olabilir. Motor küçük vergiden avantaj oluyor. 25000 lira kesinlikle Albea'ya vermem orası da var.

Sanırım sizin aracınız en düşük modeli camları manuel olduğuna göre bizim bahsettiğimz 1.3 premio plus (180nm)

• quote:

Sizin albea arkadaşın dediği gibi en baz modeli yol tutuşu kötüdür doğru...

Sizin araçta bisiklet lastiği gibi ince lastik varsa yolda tutmaz virajdada durmaz...

Albealarda premio ile premio plus arasında bile lastik markası ve ebat farkı var.

Ben en dolu albea kullanan biri olarak fren sistemi güzel ABS+EBD mevcut

Yol tutuşu güzel sadece lastikleri biraz sert o sorunuda michelin lastik alarak ortadan kaldırabiliriz...

Performans konusuna gelecek olursak linealardan seri bir araç bende linea emotion var 1. vites dahil albeadan zayıf...

• Bu aracı gidipte 1.6 motorlarla karşılaştırılmaz...

Kendi sınıfında 1.3 70-75 hp güç arasında en seri araç

Linea 90 hp diyorlar 120 km den sonra içinde durulmuyor arabanın

Albea'da o sorun yok...
  • 2011 arabaya hiç birşey olmaz. Burda yazılanların hiç biri gözünüzü korkutmasın. İçinize sindiyse alın, binin. Yedek parçasını falan da hiç düşünmeyin. Az yakar, canavar gibi arabadır.

Forumdaki arkadaşların hepsinin altında son model Ferrari olduğundan Albea'yı beğenmemeleri normaldir!!!

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi colibaly -- 20 Şubat 2012; 15:42:05 >
  • Bence model takıntınız yoksa 2007-2008 model,az km yapmış,daha uygun fiyatli bir Albea alın.Ben olsam albea'ya 25000 vermezdim.
  • quote:

2011 arabaya hiç birşey olmaz. Burda yazılanların hiç biri gözünüzü korkutmasın. İçinize sindiyse alın, binin. Yedek parçasını falan da hiç düşünmeyin. Az yakar, canavar gibi arabadır.

Forumdaki arkadaşların hepsinin altında son model Ferrari olduğundan Albea'yı beğenmemeleri normaldir!!!

Aynen katılıyorum
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.