Şimdi Ara

ALBARAKA TÜRK - HESAP İŞLETİM ÜCRETİ/HAVALE/EFT SÜRESİZ OLARAK ÜCRETSİZ

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
60
Cevap
1
Favori
4.752
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Albaraka Türk bankası geçen hafta başlattığı Hesap İşletim Ücret tahsilat uygulamasının kaldırılmasına ek olarak tüm gerçek ve tüzel müşteriler için ATM, Mobil ve İnternet Bankacılık Kanallarında TL Havale/EFT ve banka içi döviz havalelerinin süresiz olarak ÜCRETSİZ olma kararı almıştır. (SWIFT içeren yurtiçi başka banka döviz veya yurtdışı döviz havaleleri hariçtir.)

Belirtilen bu ücretsiz hizmetler 05.01.2016 itibariyle aktifleştirilmiştir. Hayırlı olsun ahali... :)

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Darisi diger kan emicilerin basina

• Kampanya yapmazsa pek islemez. Teb karti yemeksepetinde kullaniyorum. Enparayi gunluk faiz v.s. bununda bi extrasi olmasi gerek

• resmi bilgi var mi ?

• Toplam 63 merkezde 7 Bölge Müdürlüğü ile 241 şube ve 1 ATM bulunmaktadır.

bu banka hesap işletim ücreti alsa ne olur almasa ne olur .

Durum ortada .
  • quote:

Orijinalden alıntı: istceko

resmi bilgi var mi ?

Bilgi resmi bilgidir. Hali hazırda müşterilere de iletişim kanalları ile bilgi verilmiştir.
  • Bana da geçen ay sms atmışlardı hesap işletim ücreti kesmeye başlayacaz diye?

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: mediasten

Bana da geçen ay sms atmışlardı hesap işletim ücreti kesmeye başlayacaz diye?

hscım merhaba. bu albaraka için avansas kodunu kullanmayacaksan verebilir misin?
  • Böyle bankaların çoğalması gerek.
    7 senedir KuveytTürk bankasını kullanıyorum bugüne kadar 1 kuruş dahi kesmedi.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Hirotaro

Toplam 63 merkezde 7 Bölge Müdürlüğü ile 241 şube ve 1 ATM bulunmaktadır.

bu banka hesap işletim ücreti alsa ne olur almasa ne olur .

Durum ortada .

+1
    kuveyttürk zaten yıllardır almıyordu, bunlar da çok mattah bişeymiş gibi haber yapıyorlar
    bi de bu adamların müşterileri yağlı, önemli olan işbankası ziraat gibi bankaların bu ücretleri almaması, ama 5. sınıf dünya ülkesi olduğumuzdan, dünyayı amerika sayarsak biz de bu dünyanın 19. yydaki zencileriyiz

• quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

Albaraka Türk bankası geçen hafta başlattığı Hesap İşletim Ücret tahsilat uygulamasının kaldırılmasına ek olarak tüm gerçek ve tüzel müşteriler için ATM, Mobil ve İnternet Bankacılık Kanallarında TL Havale/EFT ve banka içi döviz havalelerinin süresiz olarak ÜCRETSİZ olma kararı almıştır. (SWIFT içeren yurtiçi başka banka döviz veya yurtdışı döviz havaleleri hariçtir.)

Belirtilen bu ücretsiz hizmetler 05.01.2016 itibariyle aktifleştirilmiştir. Hayırlı olsun ahali... :)

Ürün hizmet ücretleri kısmında hala ücretler yazıyor. Ekran görüntüsü var mı ücretsiz olduğuna dair

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: mtyg

quote:

Orijinalden alıntı: ravunos

Albaraka Türk bankası geçen hafta başlattığı Hesap İşletim Ücret tahsilat uygulamasının kaldırılmasına ek olarak tüm gerçek ve tüzel müşteriler için ATM, Mobil ve İnternet Bankacılık Kanallarında TL Havale/EFT ve banka içi döviz havalelerinin süresiz olarak ÜCRETSİZ olma kararı almıştır. (SWIFT içeren yurtiçi başka banka döviz veya yurtdışı döviz havaleleri hariçtir.)

Ürün hizmet ücretleri kısmında hala ücretler yazıyor. Ekran görüntüsü var mı ücretsiz olduğuna dair

http://www.albaraka.com.tr/masrafsiz-bankacilik-albarakada.aspx

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• Atı alan(Kuveyttürk) Üsküdar'ı geçti.

• Zamanında baya bir kesmişti tüzel hesabımızdan hem de.. Bu kategoride kuveyt turku tek geçerim.
    Ayrıca internet şubesi avansas kodu veriyormuş,biri verse ben de hatırına kahve dunyası hediye etsem 2 tane ;)

• kuveyti tek geçerim. alabarakaya kıl oluyorum.
  • kuvveytturk kullanıcısıyım zaten alışığım bunlara
  • iki üç ay önce tüm hesaplarımı kuveyttürke taşıdım. Diğer bankalarla boğuşmaktan bıktım. albaraka da buna alternatif olmuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: proferbil

iki üç ay önce tüm hesaplarımı kuveyttürke taşıdım. Diğer bankalarla boğuşmaktan bıktım. albaraka da buna alternatif olmuş

enpara.com " hesap işletim ücreti yok havale eft ücretsiz "
    nuvo.com.tr " hesap işletim ücreti yok havale eft ücretsiz "
    igaranti.com " hesap işletim ücreti yok havale eft ücretsiz " benim refimle üye olursanız 10 TL veriyorlar.
    kuveytturk " hesap işletim ücreti yok havale eft ücretsiz "
  • şahsen ben desteklemek amaçlı bir hesap açacağım.

sonuçta diğer bankalar bu konunun üzerine gitmelidir.

akbank,işbankası,hcbs,denizbank gibi bankalar farkında olmalılar.
  • Örnek olması amaçlı çok iyi lakin Şubesi yok

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.