Şimdi Ara

Alarm for Cobra 11 Crash Time

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
2.889
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • World Racing 2'nin yapımcısı Syntetic'den yeni bir oyun bugün çıktı 1DVD var mı oynayan deneyen
    panogames oyunun VR fotolarını çekmiş burdan bakın oldukça başarılı görünüyor
    http://www.panogames.com/games/alarm_for_cobra_11_crash_time.htm

• ben de topic açacaktım şimdi..

oynun boyutu : 3.95 GB

sistem ihtiyacı gayet yüksek :

1. SYSTEM REQUIREMENTS
    ======================
    "Alarm for Cobra 11 - Crash Time" uses Microsoft DirectX 9.0c.
    System Specifications
    * Windows XP with Service Pack 2 or better or Vista 32bit
    * DirectX 9.0c (June 2007)
    * Athlon XP / 64 3000+ or Pentium IV 2.4 GHz or better
    * 512 MB RAM
    * DirectX 9.0c compatible video card with at least 256 MB
    * DirectX 9.0c compatible sound card
    * 4.2 GB free hard drive space
    * 2x DVD ROM

Supported video cards: AGP 8x or PCI Express
    * ATI Radeon 9800 Pro or better
    * nVidia GeForce 6600 GT or better
    with at least Shadermodel 2.0 and Hardware T & L
    Not compatible with integrated video devices, laptops in particular.

indirmeyi düşünüyom...
  • oyunu oynayan var mı arkadaşlar? bir değerledirme yapsa.
  • valla ilki fena değildi.... ama biraz sıradandı.. oyunda fizik çok iyi idi yannız çarpışmlar falan çok gerçekci..

buda biraz geliştirilmişse oynanır aslında
  • Oyun güzele benziyor ama artık klavyeyle araba sürmekten bıktım.
  • bende oyunu edinmekteyim (!)... grafikler çok ii değil anlaşılan. bir SS de arabanın kokpitini çizmemişler resmen...ama en nihayetinde araba ağırlıklı bir oyun olduğu için oynucaz...umalım da iyi bişi çıksın..
  • oyunu oynayanları bekliyoruz.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Need for Speed Underground 2
    16 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • evet bekliyoruz
  • valla be attımdı listeye ama bu ara değşet oyunlar çıktı.. malesef erteledim
  • ben indirdim oynadım şu garantiki tdu dan kat kat iyi bir oynanış var.Grafiklerde takılma olmuyor.Oyunun tdu ile alakası yok fakat oynanış olarak buda geniş bir alanda geçiyor ve verilen şüpheli arabayı yakalamaya çalışıyorsun.Dizisi olan bir oyun otoban polisinin oyunu işte.Her iki tarafdada hasar oluyor trafikte hayvanice var genelde.Ben memnun kaldım.Denenebilir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi banditnew5 -- 7 Kasım 2007; 20:53:07 >

• dvd sini aldım ateri oyunundan farkı yok. tdu'dan kat kat iyi diyen arkadaş heralde anlamıyorsun oyunlardan. nasıl bu oyunu tdu ile karşılaştırabilirsin . resmen çocuk oyunu ya bu ne .
  • KANAL D'de eskiden dizisi yayinlanan Kobra Takibi'nin oyunu zannimca? Cobra 11 diyorsa kesin o dizinin oyunu
  • quote:

Orjinalden alıntı: ouroboroz*

KANAL D'de eskiden dizisi yayinlanan Kobra Takibi'nin oyunu zannimca? Cobra 11 diyorsa kesin o dizinin oyunu

Evet o.
  • Adam Videoda Bütün Arabalara Çaptı Hepsi Dağıldı Ama Kulladığı Mercedes Sağlam.Mercedes in Sağlamlığına Gönderme Yapıyor
  • TDU'dan kat kat iyi oyun bu mu ?

şimdi oynadım
    -araba kontrolleri saçma sapan olmuş
    -grafikler dandik
    -müzikler inanılmaz dandik. otobanda takip yapıyoruz arkada slow müzik çalıyo

Çocuk oyunu gibi bişey, kaza araştırıyoruz. süspansiyon firması sorunlu diyolar gidiyoruz oraya, firmanın ilk oyununda modellediği arabadan bozma bişey sürüyoruz(mercedes G serisinin çakması). polisiz ama otobanda yarışıyoruz semih'e ikide bi SEMİR diyolar kıl oluyorum semir ne yav

neyse kaldırayım bu oyunu cod 4 varken bu vakit kaybı

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi ManitoN -- 9 Kasım 2007; 19:09:41 >

• semir semir bu oyun adamı kemirir o zaman
    tşkler yorum için
  • tdu dan kat kat iyi bir oynanış var demiş

Tdu daki grafikten veya müzikten bahsetmemişki arkadaş(Tdu oyunuyla karşılaştırılmamış,kontrolleri ile karşılaşştırılmış.) sadece oynanış tdu dan çok iyi demiş dikkatli okuyup yorumlarımızı öyle yapalım
  • quote:

Orjinalden alıntı: ManitoN

TDU'dan kat kat iyi oyun bu mu ?

şimdi oynadım
    -araba kontrolleri saçma sapan olmuş
    -grafikler dandik
    -müzikler inanılmaz dandik. otobanda takip yapıyoruz arkada slow müzik çalıyo

Çocuk oyunu gibi bişey, kaza araştırıyoruz. süspansiyon firması sorunlu diyolar gidiyoruz oraya, firmanın ilk oyununda modellediği arabadan bozma bişey sürüyoruz(mercedes G serisinin çakması). polisiz ama otobanda yarışıyoruz semih'e ikide bi SEMİR diyolar kıl oluyorum semir ne yav

neyse kaldırayım bu oyunu cod 4 varken bu vakit kaybı

yapma be daha az önce indirdim torrentten

pazar günü oynamayı düşünüyodum...

• kalite ve grafiklere göre boyutu çok fazla olmuş. umarım hakkını verir.
  • quote:

Orjinalden alıntı: banditnew5

ben indirdim oynadım şu garantiki tdu dan kat kat iyi bir oynanış var.Grafiklerde takılma olmuyor.Oyunun tdu ile alakası yok fakat oynanış olarak buda geniş bir alanda geçiyor ve verilen şüpheli arabayı yakalamaya çalışıyorsun.Dizisi olan bir oyun otoban polisinin oyunu işte.Her iki tarafdada hasar oluyor trafikte hayvanice var genelde.Ben memnun kaldım.Denenebilir.

neyse okumadan yorum yazdığınız için teşeküürler arkaadaşlar.Yazdığım yazıda tdu nun nesi ile kıyaslamışım oyun genelimi yoksa oyunun oynanışımı?Bir daha okuyu verin sanki oyunu ben yapmışı gibi yok şöle oyun yok böle oyun demeyin zaten oyunu ben pazarlamıyorum.1200 post atacağınızaa 1 post atın ama tam olsun.

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.