Şimdi Ara

Alanya Otel Tavsiyesi

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
9.097
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Beyler 5 yıldızlı otel tavsiyesi bekliyorum alanya merkeze yakın düşünüyoruz

• up
  • merkeze yakın pek 5yıldızlı otel yok. en yakın doğanay var.. veya gold city var.
  • quote:

Orijinalden alıntı: reos

merkeze yakın pek 5yıldızlı otel yok. en yakın doğanay var.. veya gold city var.

hocam doğanay güzelmiş peki tavsiye eder misiniz
  • quote:

Orijinalden alıntı: Burak®

quote:

Orijinalden alıntı: reos

merkeze yakın pek 5yıldızlı otel yok. en yakın doğanay var.. veya gold city var.

hocam doğanay güzelmiş peki tavsiye eder misiniz

goldcityi daha çok tercih ederim. maddi durum sıkıntısı yoksa goldcity seçilmeli lüks ve eğlence için. doğanaya göre bir tık daha lüksdür. doğanay tabiiki iyi.
  • Delphin Botanik spa resolt hotel oldukça iyidirler hizmmette kusursuza yakın.. tam alanyada değil ama lara üzerinde 20 dakika alanyaya
  • edit

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Sdrive -- 7 Haziran 2011; 0:56:22 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì
    Delphin Botanik spa resolt hotel oldukça iyidirler hizmmette kusursuza yakın.. tam alanyada değil ama lara üzerinde 20 dakika alanyaya

Laradan Alanyami 20 dk yanlis biliyorsun en az 45 dakka hatta fazla
  • Delphin Botanik' te kaldım. Gayet güzel bir otel. Yemekleri 10 numara, servisi güzel ve en önemlisi de baya temiz bir otel.

Ancak Alanya' yı bir türlü sevemedim nedense. Özellikle öğleden sonra denizi epey dalgalı ve bulanık. Akşam üzeri ise rahatsız edecek derecede sert rüzgar esiyor. Alanya' ya hayatımda 2 kere gittim, 2 gidişimde de bunları yaşadım

Didim de aynı şekilde. Akşam 5' den sonra bırakın şemsiyeyi, havlular havada uçuşuyor. Kaç tane fötr şapkamı yedi Didim rüzgarı
  • quote:

Orijinalden alıntı: BèRuTTì

Delphin Botanik spa resolt hotel oldukça iyidirler hizmmette kusursuza yakın.. tam alanyada değil ama lara üzerinde 20 dakika alanyaya

Süper otel gerçekten
  • quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Delphin Botanik' te kaldım. Gayet güzel bir otel. Yemekleri 10 numara, servisi güzel ve en önemlisi de baya temiz bir otel.

Ancak Alanya' yı bir türlü sevemedim nedense. Özellikle öğleden sonra denizi epey dalgalı ve bulanık. Akşam üzeri ise rahatsız edecek derecede sert rüzgar esiyor. Alanya' ya hayatımda 2 kere gittim, 2 gidişimde de bunları yaşadım

Didim de aynı şekilde. Akşam 5' den sonra bırakın şemsiyeyi, havlular havada uçuşuyor. Kaç tane fötr şapkamı yedi Didim rüzgarı

Her sene bodrum yazlığa gideriz bu sene değişiklik için alanyaya gidelim dedik. 5 sene oldu alanyaya gideli en son gittiğimizde beğenmiştim

Doğanay otelde karar kıldık hem ultra herşey dahil hemde fiyat diğerlerinden uygun

• quote:

Orijinalden alıntı: Burak®

quote:

Orijinalden alıntı: VGroove

Delphin Botanik' te kaldım. Gayet güzel bir otel. Yemekleri 10 numara, servisi güzel ve en önemlisi de baya temiz bir otel.

Her sene bodrum yazlığa gideriz bu sene değişiklik için alanyaya gidelim dedik. 5 sene oldu alanyaya gideli en son gittiğimizde beğenmiştim

Doğanay otelde karar kıldık hem ultra herşey dahil hemde fiyat diğerlerinden uygun

Burak hocam ben seni sık sık VW Passat bölümünde gördüğümü hatırlıyorum ama imzandaki araç 2008 veya 2009' du diye hatırlıyorum. Arabayı değiştirdiysen hayırlı olsun

Tatil konusuna dönecek olursak,

Bizim yazlıkta Ege' de. Yıllardır otele veya tatil köyüne gitmiyoruz. Her yıl aynı yerde tatil yapmak bir raddeden sonra sıkmaya başlıyor. O açıdan anlıyorum seni

Ancak Alanya ile sınırlı kalmayın derim. Alanya' dan çok daha güzel yerler var Akdeniz' de. Ama tabi amaç Rus' ların bol olduğu bir bölgeye gitmekse ona birşey diyemeyeceğim

• arkadaslar hersey dahil alanya merkezde ucuz bir hotel tavsiyesi olan var mi? boyle kaliteli hizmetin oldugu icip eglenbilcegimiz bir hotel olursa super olur.
    simdiden sagolun
  • Arkadaşlar Side Alanya Belek öncelikli (diğer bölgelerde olabilir) otel tavsiyesi istiyorum şimdiden erken rezervazyon yaptıracağım da genelge mersin tarafına gidiyorduk bu sene Antalya tarafına bir otele gitmeye kadar verdik tavsiyeleriniz için şimdiden teşekkürler
  • incekum plajının dibinde mükemmle manzaralıhttp://www.alarahotels.com/ alara starı tavsiyederim alnayay arabayla 7 dk
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.