Şimdi Ara

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi [Bilgisayar Mühendisliği]

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
11
Cevap
1
Favori
2.864
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Alanya Alaaddin Keykubat Üniversitesi 'nde okuyan arkadaşlarım üniversite hakkında ve mümkünse "Bilgisayar Mühendisliği" bölümü hakkında bilgi verebilir mi? Sizce verilen eğitim nasıl? Hocaların kalitesi ne durumda? Alanya nasıl bir yer?

Ayrıca bu üniversiteyi düşünme sebebim İngilizce olmasından dolayı. 160K sıralama için önerebileceğiniz alternatif bir üniversite varsa lütfen söyleyin.

Yardımcı olacak herkese şimdiden teşekkürler. :)

• up
  • bilgim yok ama post fark edilsin diye upluyorum up up
  • Up up
  • Tercih eden de mi yok

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: IRL

Tercih eden de mi yok
    Ben yazdım hocam.
  • Alanya'da yaşıyorum, alaaddin keykubat hakkında pek bilgim yok ama iyi bir üniversite diyeni duymadım. Şehir olarak 6 ay yazı yaşıyor 5 ay bahar 1 ay kış. Öğrenci şehri denebilir olanakları sayesinde ve sosyalliğiyle ama tahmin edeceğin gibi biraz pahalı. Ulaşım 1.75ti kentkart ile yanılmıyorsam. Kışın tadından yenmez sessiz sakinliği yazın da hareketli gümbür gümbür bir yerdir. Alanya'da okursan üniversiteyi bilemem ama alanyayı kesinlikle seversin, yani ben burda milyon tane kötü yanını saysam da 1 tane iyi yanı her şeye bedel olabilecek bir şehir.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: axiengavus

Alanya'da yaşıyorum, alaaddin keykubat hakkında pek bilgim yok ama iyi bir üniversite diyeni duymadım. Şehir olarak 6 ay yazı yaşıyor 5 ay bahar 1 ay kış. Öğrenci şehri denebilir olanakları sayesinde ve sosyalliğiyle ama tahmin edeceğin gibi biraz pahalı. Ulaşım 1.75ti kentkart ile yanılmıyorsam. Kışın tadından yenmez sessiz sakinliği yazın da hareketli gümbür gümbür bir yerdir. Alanya'da okursan üniversiteyi bilemem ama alanyayı kesinlikle seversin, yani ben burda milyon tane kötü yanını saysam da 1 tane iyi yanı her şeye bedel olabilecek bir şehir.
    teşekkür ederim hocam hemen tercihlerime ekliyeyim
  • yeni acilmadi mi ya orasi?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • legalize wwed L kullanıcısına yanıt
    Tercih sihirbazları bölümü tamamen yeni açılmış olarak gösterseler de, birkaç yıldır bilgisayar mühendisliği var alkü'de. Bu sene %100 ingilizce eğitime geçtiler, o yüzden yeni olarak görünüyor sanırım.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.