Şimdi Ara

Alan Wake Tearing Problemi

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
14
Cevap
0
Favori
741
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş

Oyunu sony kdl32 w5730 lcd tvde oynuyorum.Çok fazla tearing problemi oluşuyor görüntüde.Aynı sorun yaşayan varmı acaba?

• System - Display Settings'ten çözünürlüğü 720p'ye getirip oynamayı dene. Yüksek çözünürlüklerde yırtılma oranı artıyor.
  • Hocam arkadasin dedigi gibi 720p zaten optimal cozunurluk. bu cozunurlukte sorun olmayacaktir
  • Bu genel bir sorun mu acaba? Ben aynı oyunu 1080p'de oynuyorum sorun olmuyor.
  • Ben 1080pde oynamıştım. Tearing hat safhadaydı :)
  • Ayni sorun bendede vardi , 720p ye ayarlayinca duzeldi .

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Bu genel bir sorun mu acaba? Ben aynı oyunu 1080p'de oynuyorum sorun olmuyor.

Hangi tv yi kullanıyorsunuz acaba?
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    PlayStation 4 Texture Problemi
    5 yıl önce açıldı
    Xbox One X Açılmama Problemi
    2 yıl önce açıldı
    the witcher 2 pc kapanma sorunu
    11 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Mertleo

Ayni sorun bendede vardi , 720p ye ayarlayinca duzeldi .

Düzeldi derken tamamen ortadan kalktımı yoksa azaldımı?Ayrıca XBOX display settings teki ayarlarınız nasıl tam olarak?Detay verirmisiniz?
  • Hocam Tv'inin markası ve modeli şu : Sharp LC46LE831 3D LED. Şuanda XBox'ımın HDD'sine Batman Arkham City'i intsall ediyorum %72'lerde falan . İşlem biter bitmez sana mevcut display ayarlarınıda yazacağım.

Not: 720 P'ye alınca tamamen düzeldi , yani hiç bir tearing belirtisi yoktu.
  • quote:

Orijinalden alıntı: gurmer

quote:

Orijinalden alıntı: NeCRiS

Bu genel bir sorun mu acaba? Ben aynı oyunu 1080p'de oynuyorum sorun olmuyor.

Hangi tv yi kullanıyorsunuz acaba?

Vestel Pixellence 32". 720p yapıp da denedim fark yok.
  • tearing nedir acaba
  • quote:

Orijinalden alıntı: maydanoz

tearing nedir acaba

Görüntünün yırtılması. Özellikle kamera hızla sağa sola dönerken çok olur bazı oyunlarda.

Alan Wake Tearing Problemi
  • bana senkranizasyon problemi gibi geldi hani pc lerde vertical sync diye birşey var ya
  • Televizyona iki yumruk çak sonrada xboxa iki yumruk çak düzelmezse adam değilim !

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizil_elma -- 31 Ekim 2011; 20:37:39 >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.