Bildirim
Alan Wake Tearing Problemi
Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü

Giriş
-
System - Display Settings'ten çözünürlüğü 720p'ye getirip oynamayı dene. Yüksek çözünürlüklerde yırtılma oranı artıyor. -
Hocam arkadasin dedigi gibi 720p zaten optimal cozunurluk. bu cozunurlukte sorun olmayacaktir -
Bu genel bir sorun mu acaba? Ben aynı oyunu 1080p'de oynuyorum sorun olmuyor. -
Ben 1080pde oynamıştım. Tearing hat safhadaydı :) -
Ayni sorun bendede vardi , 720p ye ayarlayinca duzeldi .
< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı > -
quote:
Orijinalden alıntı: NeCRiS
Bu genel bir sorun mu acaba? Ben aynı oyunu 1080p'de oynuyorum sorun olmuyor.
Hangi tv yi kullanıyorsunuz acaba? -
quote:
Orijinalden alıntı: Mertleo
Ayni sorun bendede vardi , 720p ye ayarlayinca duzeldi .
Düzeldi derken tamamen ortadan kalktımı yoksa azaldımı?Ayrıca XBOX display settings teki ayarlarınız nasıl tam olarak?Detay verirmisiniz? -
Hocam Tv'inin markası ve modeli şu : Sharp LC46LE831 3D LED. Şuanda XBox'ımın HDD'sine Batman Arkham City'i intsall ediyorum %72'lerde falan . İşlem biter bitmez sana mevcut display ayarlarınıda yazacağım.
Not: 720 P'ye alınca tamamen düzeldi , yani hiç bir tearing belirtisi yoktu. -
quote:
Orijinalden alıntı: gurmer
quote:
Orijinalden alıntı: NeCRiS
Bu genel bir sorun mu acaba? Ben aynı oyunu 1080p'de oynuyorum sorun olmuyor.
Hangi tv yi kullanıyorsunuz acaba?
Vestel Pixellence 32". 720p yapıp da denedim fark yok. -
tearing nedir acaba -
-
bana senkranizasyon problemi gibi geldi hani pc lerde vertical sync diye birşey var ya -
Televizyona iki yumruk çak sonrada xboxa iki yumruk çak düzelmezse adam değilim !
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kizil_elma -- 31 Ekim 2011; 20:37:39 >
Sayfa:
1
Ip işlemleri
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X
Bu mesaj IP'si ile atılan mesajları ara Bu kullanıcının son IP'si ile atılan mesajları ara Bu mesaj IP'si ile kullanıcı ara Bu kullanıcının son IP'si ile kullanıcı ara
KAPAT X