Şimdi Ara

Alan Wake Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
45
Cevap
3
Favori
3.062
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
Mesaj
  • Alan Wake Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇE


    Alan Wake Remastered - PlayStation Showcase 2021: Duyuru Fragmanı | PS5, PS4


    Alan Wake Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEPlayStationyoutube
    The award-winning cinematic action thriller Alan Wake, remastered for a new generation. Play as troubled author Alan Wake, who goes on a desparate search for his missing photographer wife, Alice. The sleepy Pacific Northwestern town of Bright Falls isn't what it seems. A malevolent presence lurks in the dark, and a horror story Alan doesn't remember writing is coming true. Experience improved visuals, enhanced character models & richer environmental details in a remaster of Remedy Entertainment’s classic game. Alan Wake Remastered includes the main game and its two story expansions - The Signal and The Writer - with the complete experience rendered in all-new 4K visuals. Alan Wake Remastered is available October 5.
    https://www.youtube.com/watch?v=mRVBZC-RJF0

    -


    Bu ödüllü, sinematik aksiyon-gerilim oyununda psikolojik sorunlara sahip yazar Alan Wake, kayıp eşi Alice'i bulmak için umutsuz bir yolculuğa çıkıyor. Pasifik Kuzeybatı'daki Bright Falls adlı kasabadan esrarengiz ortadan kayboluşunu takip ederek, kendisinin yazmış olduğu varsayılan ama hiç hatırlamadığı bir korku hikâyesinin sayfalarını keşfediyor.


    Hikâye, sayfa sayfa, gözlerinin önünde gerçeğe dönüştükçe, Wake kısa süre sonra kendi akıl sağlığını sorgulamak zorunda kalıyor: Doğaüstü bir karanlığın düşmanca varlığı, bulduğu herkesi ele geçirerek, onları kendisine düşman ediyor. Yalnızca el feneri, bir tabanca ve parçalanmış zihninden geriye ne kaldıysa onlarla silahlanmış hâlde, karanlığın güçleri ile karşı karşıya gelmek dışında hiçbir seçeneği bulunmuyor. Yüzleştiği akıl almaz gizeme dair yanıtlar bulmak üzere kâbus gibi yolculuğu, onu gecenin dehşete düşürücü derinliklerine götürecektir.


    Alan Wake Remastered, çarpıcı yeni 4K görselleriyle, ana oyun ve onun iki hikâye genişletmesi olan The Signal ve The Writer ile tam bir deneyim sunuyor. Gerilimli, bölümlerden oluşan hikâye, karanlığı defetmek için beklenmedik sapmalar, yürek hoplatan heyecanlı anlar ve mermilerden daha fazlasını gerektiren yoğun ani çarpışmalar ile dolu. Oyunun ara sahneleri, ilginç karakter kadrosu ve muhteşem Kuzeybatı Pasifik manzaraları, sinir bozucu atmosferi kadar, görsel etkisine de katkıda bulunan bir deneyim için geliştirildi.


    -


    Çıkış Tarihi: 5 Ekim 2021

    Tür: Action-Adventure, Survival

    Dağıtıcı: Epic Games

    Geliştirici: Remedy Entertainment


    https://gamefaqs.gamespot.com/ps5/330504-alan-wake-remastered

    https://www.metacritic.com/game/playstation-5/alan-wake-remastered


    Resmi Site: https://www.alanwake.com/tr/




  • Alan Wake Remastered - Çıkış Fragmanı | PS5, PS4


    Alan Wake Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEPlayStationyoutube
    https://store.playstation.com/en-us/concept/10001478/ Alan Wake Remastered is OUT NOW for the first time on PlayStation!
    https://www.youtube.com/watch?v=cF_YGL3W6CE

    Alan Wake Remastered - 90 Minutes of PS5 Gameplay


    Alan Wake Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEPlayStation Accessyoutube
    Join Ash and Rob as they head to Bright Falls for some dark events in Alan Wake Remastered, the iconic game coming to PlayStation consoles for the very first time tomorrow, Tuesday 5th of October! PlayStation Access brings you the latest PlayStation news, features and gameplay every week, giving you unprecedented access to the biggest titles on PlayStation. Subscribe now to ensure you never miss out: http://bit.ly/AccessSub All music featured courtesy of epidemicsound.com (http://www.epidemicsound.com) We use AverMedia's live Gamer Pro for PS4 and PS5 capture and streaming. Want more? Ash's Twitter: http://twitter.com/ashmillman Rosie's Twitter: https://twitter.com/RosieCaddick88 Rob's Twitter: http://bit.ly/RobPearson Dave's Twitter: http://bit.ly/DavidJackson Nath's Twitter: http://bit.ly/NathanDitum Join us on Facebook: http://bit.ly/AccessFB Follow us on Twitter: http://bit.ly/TweetAccess #AlanWakeRemastered #PS5
    https://www.youtube.com/watch?v=m6tynCaffTg

    Kabus Gibi Bir Kasaba! | Alan Wake İlk 1 Saat


    Alan Wake Remastered [PS5 / PS4 ANA KONU] - TÜRKÇEPlayStation Türkiyeyoutube
    PlayStation Türkiye'den herkese merhaba. Bu videoda aksiyon-gerilim oyunlarının en sevilenlerinden biri olan Alan Wake oyununa bir ilk bakış yapıyoruz. Remedy Entertainment'ın (Control, Max Payne) ödüllü sinematik aksiyon oyununun çarpıcı görselleri ve yeni özellikleriyle elden geçirilen bu yapımında Bright Falls'un gizemli kasabasına geri dönüyoruz. Sorunlu yazar Alan Wake, kayıp eşi Alice'i çaresizce aramaya koyulur. Kuzeybatı Pasifik'teki Bright Falls kasabasından gizemli bir şekilde kaybolmasının ardından, yazdığı iddia edilen bir korku hikâyesinin sayfalarını keşfeder ancak buna dair hiçbir şey hatırlamaz. Alan Wake hakkında daha fazla bilgi almak için: https://www.playstation.com/tr-tr/games/alan-wake-remastered/ Bizi diğer sosyal medya hesaplarımızdan da takip ederek PlayStation hakkında en güncel paylaşımlardan, haberlerden, çıkmış veya çıkacak olan oyunlardan en hızlı şekilde haberdar olabilirsin! Facebook: https://www.facebook.com/PlayStationTR/ Twitter: https://twitter.com/PlayStationTR Instgram https://www.instagram.com/PlayStationTR/
    https://www.youtube.com/watch?v=Ej_1tpgI7tc
  • Oynayanlardan yorum bekliyorum.

  • Yıllar evvel xbox ta bitirmiştim şimdi nostalji olsun diye PS5 te başladım, ilk başlarda bi pişmanlık oldu fakat biraz ilerleyince atmosfer sarmaya başladı.. vuruş hissi ve mekanlar güzel. Grafik olarak remaster olduğu belli olsada tatmin edici seviyede.. türkce eklenmesi iyi olmuş, adaptif tuşlar keyifli.. bence genel olarak başarılı diyebilirim..


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kalemistik kullanıcısına yanıt

    güzel 1 oyun xbox 360 ta özel yapılmıştı ps3 de oynamak istediğim oyunlardan birisidir ps5 e kısmet oldu :)

    özet olarak silent hill havası var oyunda ve türkçe olması da cabası

    bu tarz oyunları seviyorsanız alın oynayın ...

  • Xbox 360 zamaninda dönemin ses getiren yapimiydi remasterd versiyonunu xbox a aldim ama sirf bitirmek için oynuyorum su an daha önce oynadigimdan mi yoksa mekanikleri ve grafikleri çağın gerisinde kaldığından mı bilmiyorum ama oyuna cok baglanamadim ama Türkçe altyazılı olması hikaye takibi icin güzel olmuş



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi brigand35 -- 12 Ekim 2021; 7:39:29 >
    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Yeni bitirdim. Oyun gerçekten ürkütüyor sizi. Grafikler gayet güzel olmuş. Sesler başarılı. Keyif aldım açıkcası.

  • brigand35 kullanıcısına yanıt

    Katılıyorum. Xbox 360'dakini bitirmiştim. Alan Wake'in pek beğendiğim bir oyun olduğunu söyleyemem. İnsanlar mecburiyetten mi oynadı bilmiyorum artık. Benim tavsiyem, bunun yerine Control'ün oynanması. O çok çok iyi bir oyundu.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Venomstr -- 12 Ekim 2021; 13:9:47 >
  • TechVET kullanıcısına yanıt

    Ortalama kaç saat sürüyor hocam oyunu bitirmek?


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • dimontales kullanıcısına yanıt

    Benim 1 hafta sürdü. Ortalama 2 saat oynamamışımdır günlük. 10-12 saat diyelim.

  • Normalde korku, gerilim oyunlarını sevmem, x360'a ilk çıktığında özel bi beklentim olmadan girmiştim oyuna. Hikaye, mekanlar öyle bi sardı ki meraktan tek oturuşta bitirmiştim. Gece kulaklıkla başlamıştım oynamaya, resmen oyunun içinde gibi yaşadım. Nerede ne olduğunu bildiğim halde şimdi oynasam yine gerilirim :)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Oyun hiçbir yerde takılmazsanız 10 saatte bitirilebilir gibi duruyor ancak benim 15 saati bulacak. Normalde korku oyunlarını hiç sevmem, açıkçası ilk bölümde zor geldi bırakmayı düşündüm. Biraz daha sabredince oyundan keyif almaya başladım. Hikayede mantık hataları yok mu var, oynanış tek düze mi evet belli bir yerden sonra öyle ancak bir şekilde hikaye sizi içine çekip oynatıyor. Türkçe altyazı olması da daha da güzelleştiriyor işi. Sürükleyici bir oyun muhtemelen 3-4 saatlik bir oynanışım kaldı. Bu arada grafikleri güzel ama Remastered adı altında ekstra bir şey yok, çok yeni ve muhteşem grafik hissiyatı vermediğini ana oyunu bitiren biri için şahsen Remastered almaya gerek yok. Ama hiç oynamayanlara tavsiye ederim, sıkılmadan keyifle oynanacak bir oyun.




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Coimbra -- 15 Ekim 2021; 12:13:20 >
  • Kahve termosları topluyorduk bu oyunda.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Coimbra kullanıcısına yanıt

    Oyun ps4 de Türkçe mi hocam?

    Edit, Türkçeymiş store sayfasinda yaziyor




    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi frkmngr9153 -- 15 Ekim 2021; 17:17:49 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • frkmngr9153 kullanıcısına yanıt

    Evet hocam Türkçe en güzel yanı da altyazıların boyutu büyütülebiliyor


    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TechVET kullanıcısına yanıt

    Hangi konsolda oynadınız hocam?

  • Kalemistik kullanıcısına yanıt

    PS5'de oynadım arkadaşım.

  • TechVET kullanıcısına yanıt
    Grafikler çok sırıtıyor mu?

    < Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Kalemistik kullanıcısına yanıt

    Yok hayır. Gayet güzeldi. Tabi mekanikler eski ancak o da sırıtmıyor.

  • ilk 2 bölümü oynadım oyun beni içine çekmedi maalesef. Oynadıkca güzel bir hal alır mı bilemedim

  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.