Şimdi Ara

Alan seçimi Anket

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
25
Cevap
0
Favori
4.491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
Öne Çıkar
0 oy
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki

Alan seçimi Anket

(En Son Oy Tarihi: 15.02.2009)
Giriş
  • Evet arkadaşlar bugün müdür yardımcısı alan seçimi yapmamızı istedi buna göre kitap getirtecekmiş ama ben çok kararsızım(Erken demeyin yıl sonunda seçim yapılacak ama kitapsız kalacaz :S)

Oks de türkçe 24 net mat 21 net fen19net sosyal 25 net idi karne notlarımda

mat 2 fizik 3 biyo 4 kimya 2 edebiyat 5 dil ve anlt 4 ingilizce 5 tarih 4 coğ 4

çok kararsızım :S meslek konusunda hiç bir fikrim yok güzel sanatlar okulu okumayı düşünüyordum çünkü karikatürist olmak istiyordum ama böyle bir mesleğin geçerliliği yok bu bir gerçek ve bunu okulunu okumama gerek de yok gerçekten yapabilmem için iyi bir üniversite olursa en azından işimi garantilerim sonra hobilerime zaman ayırırım sizce ne seçmeliyim

ayrıca okulumuzda şimdiye kadar hiç sosyal bölüm açılmamış açmayacaklarmış

ayrıca ankete katılan arkadaşlardan bir ricam olacak lütfen nedeninide belirtiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TheDarkDefender -- 10 Şubat 2009; 17:28:19 >

All that awaits you is a somber morrow
    No matter where the winds may blow''

• bu arada okul anadolu öğretmen lisesi ama öğretmenliği hiç düşünmüyorum S:

• duruma bakarak fen bilimleri seçmeni hiç tavsiye etmem,gerisi sana kalmış. dile yatkınsan dil ona yatkın olmadığını düşünüyorsan tm ama hangi meseleği istediğine karar veriyor gibi oluyorsun tabi katsayılar kalkacak vs diyorlar ama yine de iyi düşün derim öss den önceki son önemli kararın olacak.
  • dil bölümüne git bence hemde öğretmen lisesisin extra puan da gelcek ;) baya faydası olur die düşünüorum bence sayısalı düşünme bile, ea'yı belki düşünebilrsin ama dil daha ii bence
    12 Eylül 2010 referandumunu feto köpeği tasarladı. Evet diyenler o yoldan gitmiştir. Evet diyenler bana cevap yazmasın
    https://www.youtube.com/watch?v=XzryBfBggsQ
  • matematikten korkuyorum zaten :S şu an gördüğüm konular çok zorluyor

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    SURVİVOR 2019 ''ANA KONU''
    7 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orjinalden alıntı: Waxt

duruma bakarak fen bilimleri seçmeni hiç tavsiye etmem,gerisi sana kalmış. dile yatkınsan dil ona yatkın olmadığını düşünüyorsan tm ama hangi meseleği istediğine karar veriyor gibi oluyorsun tabi katsayılar kalkacak vs diyorlar ama yine de iyi düşün derim öss den önceki son önemli kararın olacak.

dil seçebilirim çünkü %100 başarı oranı var okulun dilde ancak şöyle bir problem varki dilde gidebileceğin yer çok kısıtlı öğretmenlik ve mütercüm tercümanlık tan başka ne olabilirsinki? ve ben öğretmenliği pek sevmiyorum :(

• fen bilimlerini kesinlikle seçme.

burdan sonrası sana kalmış. dil seçersen tercüman, çevirmen, öğretmen olabilirsin seçenekler dar. ea seçersen işletme, hukuk, ekonomi, uluslararası ilişkiler hmm.. ben olsam ea seçerdim. zaten katsayının önemi fazla olmayacak.
  • fen bilimleri konusunda şuan eğer bir meslek olma imkanı bana verilseydi bilgisayar mühendisi olmak isterdim bunun tek yolu fen ancak yapamazsam ki notlarım çok düşük ve oks yılımda bile odama geçip 2-3 saat ders çalışmışlığım olmadı anca sınavdan önce çalışırım oda 1 saatdir :( fen bilimleri seçenler çok çalışıyor buda beni ürkütüyor

• Yabancı dil seçersen aöl lülerden başka rakibin olmaz.Öğretmen, tercüman, konsolosluk memuru gibi şanslar var.Ayrıca ingilizce öğretmenimiz avrupa birliği projeleri sayesinde tüm avrupayı bedava geziyor.Yabancı dil seç derim ben.

Ben 9.sınıf öğrencisiyim ve sayısal dersleri düzeltemezsem yabancı dil seçeceğim

Orjinalden alıntı: 81Selanik

Yabancı dil seçersen aöl lülerden başka rakibin olmaz.Öğretmen, tercüman, konsolosluk memuru gibi şanslar var.Ayrıca ingilizce öğretmenimiz avrupa birliği projeleri sayesinde tüm avrupayı bedava geziyor.Yabancı dil seç derim ben.

Ben 9.sınıf öğrencisiyim ve sayısal dersleri düzeltemezsem yabancı dil seçeceğim

yabancı dilimin iyi olduğunu düşünüyorum ama öğretmen olmayı düşünmüyorum ve tercümanlıkda kolay ve iyi bir iş imkanı zor

• Peki savcılık,hakimlik olaylarına falan nasıl bakıyorsun?

Seversen böyle işleri ea git hukuk kazan paşalar gibi oku derim.

2.5 milyar başlayış maaşın olur.5 yıl sonra 3.200 vb para alırsın kademe atlarsan.

En önemlisi devletin üst kademe yargı organlarından birisin.

Prestijli ve maaşı çok iyi bir meslek.
  • ben de anadolu lisesindeyim :S ne kitapları müdr yard. tam olarak ne dedi :D sormk istedim? ben sayısal seçeceğim....meslek çeşitleri daha fazla gibi biraz da senin geleceğine bakar ne istiuorsun?öğrencilik hayatındaki kimliğin ne ? eşit ağırlık ile ilgili yani benim ablam eşt ağrlık öğrencisi idi.Uluslarası ilşkler okuyor bana çok soğuk geliyor ea 'ın bölümleri sanki birsürü kitaplar okunacak gibi :D bişey düşnyorum yani istedğin ne warsa bi hedef koy ona göre PC müh. istyor gibiymişsin öyleydi galiba ee onu seç zorla kendini :D ( şaka maka kendime rakip çıkarıorum oğlum :D yardımcı olurken ) yani bunları göz önüne alarak bişeyler yapablrsin arkdaş

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bariss93 -- 10 Şubat 2009; 22:16:52 >
  • Hemen hemen geleceğini etkileyecek bir kararı bir anketle belirlemek çok saçma. Kendi yeteneklerini bir göz önüne getir ve hangi bölümden hangi mesleği okuyacağına bir bak. Aklına yatarsa o bölümü seçersin.
  • hayallerin neler? hedeflerin neler? buna göre seçeceksin. güzel sanatlara ilgin varsa sana en yakın bölüm Türkçe Matematik. Yabancı Dil pek istediklerine uygun değil gibi. giremezsin güzel sanatlarla ilgili bir bölüme.
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.