Canlı Yayın
Apple, yılın ürünlerini tanıtmaya hazırlanıyor. iPhone 17 serisi, AirPods'lar, yeni nesi işlemci, Apple TV, AirTag ve dahası...
Şimdi Ara

Alan Rickman Hayatını Kaybetti

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
21
Cevap
0
Favori
421
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • BAFTA, Altın Küre ve Emmy ödülü sahibi İngiliz oyuncu Alan Rickman, 69 yaşında, Londra'da hayatını kaybetti.

Alan Rickman Hayatını Kaybetti

Rickman 1991 tarihli Robin Hood: Hırsızların Prensi filmindeki Nottingham Şerifi rolüyle öne çıkmıştı. Harry Potter serilerinde canlandırdığı Severus Snape rolüyle ise genç kuşak tarafından da tanınmıştı. Rickman, Zor Ölüm (Die Hard) ve Aşk Her Yerde (Love Actually) filmlerindeki rolleriyle de biliniyordu.

• Cok iyi bir oyuncuydu. Keske birkac filmde daha gorebilseydik. İlk harry potter filmlerinde nefret etmistim, zamanla sevdim. Simdiyse olumuyle uzdu.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bir yıldız daha göçüp gitti. Die Hard, Harry Potter filmlerinde duyguyu çok iyi yansıtıyordu. İçim ezildi, RIP.
  • Biraz erken gitti. Huzur içinde yatsın.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kartal Göz -- 15 Ocak 2016; 0:59:38 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Geçenlerde David Bowie, şimdi de Alan Rickman... Çok üzüldüm, sebep de kansermiş yine. Bunla savaş veren hastalar için de böyle ünlü ölümleri çok demoralize edici oluyor, umarım bu illet üzerine yapılan araştırmalar biraz daha hız kazanır bu yıl.
  • Çok üzüldüm be gerçekten çok büyük bir oyuncuydu Severus Snape gibi efsane bir karakterde izlediğim için çok şanslıyım..
  • İlk haberi gördüğümde şaka heralde dedim. Çok üzüldüm gerçekten :(
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • toprağı bol olsun.

• Öldüğünü öğrenince mideme bir şey oturdu sanki. Huzur içinde yat.
  • Normalde hiçbir oyuncu ölümü beni etkilemez ama reyizin ölümü üzdü

• - after all this time?
    - always

...
  • Toprağı bol olsun.İyi oyunculardandı.
  • harry potter ı az izlemedim hele snape in ölüm sahnesi efsaneydi. Büyük oyuncuydu toprağı bol olsun.

• -After all this time?
    -ALWAYS

• Çok sevdiğim bir oyuncuydu. Tim Burton'un filmlerinde kemik kadronun oyuncularındandı hep
  • Yaşı fazlaymış bayağı kendisini ilk Die Hard ile tanımıştım huzur içinde yatsın.
  • Çok iyi bir oyuncuydu biz genç nesilede kendini tanıttı iyi ki tanımışız iyi ki izlemişiz.

Toprağı bol olsun.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CR7_35 -- 17 Ocak 2016; 18:30:18 >
  • snape king..
  • Çok iyi oyuncuydu
  • Öldüğünü geç öğrendim Harbiden ne yaptın be Sevarus
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.