Şimdi Ara

Alan Değiştirecem Ne Olur Bir Bakın

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
325
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Herkese selam arkadaşlar.Ben 10. sınıf tm bölümündeyim.Anadolu lisesindeyim.İstediğim mesleğin sayısal bölümde olmasından dolayı gelecek yıl sayısala geçeceğim.Gelecek yıl bu yüzden Fizik kimya ve biyolojiden sorumluluk sınavlarına gireceğim.Zorlanacağımı biliyorum.Bu yüzden bütün yaz tatilini fizik kimya ve biyoloji çalışarak geçireceğim.
    Ama kafamı kurcalayan bir soru var.Şimdi ben alan değiştireceğim için ben liseden mezun olunca AOBP hesaplanacağı zaman 10. sınıfın yıl sonu puanına fizik kimya biyoloji sıfır(0) olarak mı etki edecek.Bir de biz şu anda coğrafya,dil ve anlatım ve edebiyatı 4 saat,sayısaldakiler 2 saat görüyor.Benim 10. Sınıfın yıl sonu puanı hesaplanırken bu dersler 2 saat mi yoksa 4 saat olarak mı hesaplanacak.Bir de sorumluluk sınavlarından aldığım notlar da 10. sınıfın fizik kimya biyoloji notu olarak mı geçecek.
    Konu hakkında bilgi sahibi olan lütfen bilgilendirsin.
    Herkese teşekkürler.

• ewet arkadaşlar fikir verebilecek yok mu?
  • hayırlı olsun.

Sorumluluk sınavından aldığın notlar 2. sınıf ortalamana katılacak ve okul puanına etki edecek. yani ne kadar yüksek alırsan o kadar iyi. Bende öyle olmuştu.

Ortalaman yeniden hesaplanacağı için 2 saat olarak geçecek 4 saat gördüğün dersler.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Kuzeyli.2891 -- 12 Nisan 2010; 21:03:13 >
  • quote:

hayırlı olsun.

Sorumluluk sınavından aldığın notlar 2. sınıf ortalamana katılacak ve okul puanına etki edecek. yani ne kadar yüksek alırsan o kadar iyi. Bende öyle olmuştu.

Ortalaman yeniden hesaplanacağı için 2 saat olarak geçecek 4 saat gördüğün dersler.

Arkadaşım cevabın için saol.Aylardır cevabını aradığım bir soruda bana yardımcı oldun.
    Bu arada sen mezunmusun?Mezunsan acaba hangi okuldan mezunsun ve diploma notun mezun olduğunda 100 üzerinden kaçtı acaba?
  • hayırlı olsun
  • quote:

Orijinalden alıntı: malumat1245

quote:

hayırlı olsun.

Arkadaşım cevabın için saol.Aylardır cevabını aradığım bir soruda bana yardımcı oldun.
    Bu arada sen mezunmusun?Mezunsan acaba hangi okuldan mezunsun ve diploma notun mezun olduğunda 100 üzerinden kaçtı acaba?

Daha önce açtığın konuda söylemiştim. Ben de senin gibi tm den fene geçip mezun oldum. 100 üzerinden 77,13 geldi notum. Giresun/Bulancak lisesinden mezunum.

Yazın gireceğin sorumluluk sınavları üzerinden 10. sınıf sayısal derslerindeki notların belli olacak. Çok ama çok iyi ve düzenli çalış kardeşim.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.