Şimdi Ara

alacağım netbook için yardımlarınızı bekliyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
3
Cevap
0
Favori
597
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • arkadaşlar uzun bi araştırmadan sonra iki netbook arasında kaldım lütfen yardım edin:

netbooklar şöyle :

1. Packard Bell 570TK

http://www.hepsiburada.com/Liste/packard-bell-dot_se-570tk-intel-atom-n570-166ghz-2gb-500gb-10-netbook-bilgisayar/ProductDetails.aspx?productId=bd760804&categoryId=108495

2. Asus eee 1015PX

http://www.vatanbilgisayar.com/asus-1015px-blk089s-eeepc-1015px-intel-atom-n570-1.66ghz-2048mb-320gb-max.intel-10.1-cam-bt-w7str/productdetails.aspx?I_ID=55676

şimdi gelelim ikisininde artılarına;

1. Packard Bell 570Tk nin 1015px e göre artısı ekstradan 120gb hdd alanı sunması yani 1015px 320gb ken 570tk 500gb.
    2. 1015Px: asus'un global sitesinde 11 saat pil ömrü sunuyor olması. 570tk ye baktığımda da kullanan kişiler yaklaşık 8 saat pil ömrü olduğunu söylüyor
    { tabii ikiside ne kadar doğru orası muamma}

bunun dışında ikisininde pek farklı yanı yok. benim için hdd alanıda çok önemli şarj süreside bi türlü karar veremedim ;

siz olsanız hangi netbook'u tercih ederdiniz? niye? yada bu fiyat aralığında sizin önerdiğiniz 10" iyi performanslı netbook varmı?

şimdiden teşekkürler

• Asus'un bir adı var öncelikle onu söyleyeyim. Pil ömrüne gelince onlar tüm işlemleri kapadığında gösterilen pil ömürleri, yani wireless, bluetooth, güç tasarrufu vs. tüm bunları uyguladığında benim 1015px 11 saat 25 dakikayı gösteriyordu. Ama açarsar 8 saat gibi bir kullanım ömrü sunuyor. Packerd da ise bu 4-5 saate düşer yani klasik diğer netbooklar gibi. İkisi de 6 cell niye böyle diyeceksin. 6 cell fakat watt değerleri farklı. Asusdakinin wattı yüksek olduğu için daha uzun pil ömrü sunuyor tabii markanın pili kullanma performansı da göz ardı edilemez.

Asus'un diğer artısı ise kendi oc sini sunuyor yani super hybrid engine ile işlemci saat hızını arttırabiliyor veya pil ömrünü uzatmak için azaltabiliyor.. 1015px kullandığım için sana artılarını yazzdım, eksik yanını şu an pek bulamadım daha 1.5 ay bile olmadı alalı ama gayet memnunum.

• yardımların için çok sağol dostum. asus almak şart oldu artık :)
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.