Şimdi Ara

Alabileceğiniz maksimum hız sorgulamada çıkan hız mıdır?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
771
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet sorum bu arkadaşlar. Mesela altyapı sorgulama ekranında adresinize tanımlanmış maksimum hızı daha yüksek paketler seçtiğiniz zaman alabiliyor musunuz? Kısaca bu altyapı sorgu bilgilerinin güvenirliği nedir? Orada yazan hızın üstünü almak mümkün müdür?




  • turk telekom müşteri hizmetleri bana alt yapın 85 mpbs destekliyor dedi telekomdan eve 100 mpbs bağlamaya geldiler adam baktı hattın 100 ü görüyor dedi şuan 97-98-99-100 alıyorum sıkıntısız santralle 86 metre mesafem

  • Bütün altyapı sorgulama sitelerinde 79 mbps çıkıyor. Speedtest de 94 görüyorum. Burada önemli olan mesafe

    < Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Teşekkür ederim benim de merak ettiğim buydu. Yani dolaba yakın olmak önemli. Altyapıda çıkan hızın üzeri sonuçlar mümkün.

  • quote:

    Orijinalden alıntı: atilim85

    Teşekkür ederim benim de merak ettiğim buydu. Yani dolaba yakın olmak önemli. Altyapıda çıkan hızın üzeri sonuçlar mümkün.

    Altyapı sorgulamada 382 metre çıkıyor, 47 mbps destekler diyor. 50 mbps lik internet kullanıyorum hat değerlerime göre 80 üstü destekliyor ancak ben 75 destekleyeceğini düşünüyorum. Eğer VDSL olarak sonuç çıkıyorsa genelde görünen hızdan fazlasını alırsınız. Ancak sorgulama sonucu ADSL olarak çıkıyorsa genelde ne yazıyorsa o olur. Çünkü abonelik yaparken sistem VDSL tanımlamaya izin vermez ve ADSL'de mesafe uzadıkça hız azaldığından tahmin sitesi haklı çıkar. VDSL'de ise eğer size gelen kablodaki ekler sağlam, ek sayısı az, bina içi kablolamada güzelse benim örnekteki gibi yazandan yüksek alırsınız. Saha dolabının doluluğu da bir etken ancak şu anda boş bir saha dolabı bulmak zor olduğundan değinmedim.





  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.