Şimdi Ara

Alaattin Çakıcı'dan Erdoğan'a Tehdit Gibi Mesaj (4. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
88
Cevap
1
Favori
991
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
20 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: 21Temmuz

Ülkücülerin hafife alma dostum. Ülkücülerin sayesinde 1.turda aldı başkanlığı. Yoksa yaninda MHP olmasa 2.tura kalır çakılırdı .
    Ülkücülerin teşkilatı, geçmişi, gücü şuan ki AKP lilerden daha güçlüdür. Sadece şuan ülkücüler Rte etrafında birlik oldu. Tek çatırdamada o birlik de çatırayacak. İşte o çatlaklardan içeriye girecek.
    Hesapları tek taraflı okur isen hata yaparsın, ülkücülere el veren Tayyip,

Tayyip iiktidar için el vermese Akşener-Bahçeli çatırdamasında baraj altında camia meclis dışı olurdu.

Çakıcı yaşamak istemeyeceğiniz zamanların figürüdür.

Karısını kiralık katile öldürten birisi.

Mafya-devletin griftli beraberliğinin etkin olduğu yıllardan kalma bir suçlu.

Yazdığı mektubun CB makamında Bahçeli olmasa hatta Bahçeliye rağmen esamesinin okunacağını sanmıyorum, öylede olması gerek zaten.

Herkes kendince bir şeyler çiziktirir buna bakıp durum değerlendirmesi yapmak cahillik olur zira yazılan çizilenin karşılığınada bakmak gerekir.

velhasılı bunlar ülkücü felan değil Bahçelide bunları tekrar gündeme almak isterse hata eder ve bu hatanında bedeli olur.

• Fazla aldırmayın Tr deki tüm mafyalar birleşşe Erdoğana bişey yapamazlar .Erdoğan'ın en sevdiğim icraatlerinden birisidir mafyaları teker teker bitirdi.Hadi biri bişey desin bakalım SP de böyleydi yanaşınca çıktı mafyalıgı falanda bıraktı zaten
  • Şunları şunları yaparsan hakkımı helal ederim demiş. hangi konuda ne hakkı geçmiş ki aksi durumda helal etmiyor ? ben bu kısmına anlam veremedim.Mesaj mı vermek istemiş acaba?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi oguz020 -- 27 Haziran 2018; 23:59:9 >

Soylu, kalkıp Pervin Buldan'ı tehdit edeceğine, Çakıcı'ya cevap versin de görelim.

Orijinalden alıntı: Six Feet Under.

Sonra uyandin ruyadan Bu kimki reise ultimatom veriyor reis bunlarin bir tarafini iyi kaldirdi. Sirf bunlarla ittifak oldu diye oy vermedim akpye bu secim. Ulkuculerin bu ulkede asla soz sahibi olmamalari gerekiyor kimse merak etmesin reis bir ulkucunun sozuyle hareket edecrk adam degil
    Senin cevap yazdığın kişi gayet doğru şekilde özetlemiş. Seçime kadar en az 7-8 defa Bahçeli af talebini dile getirdi ve bu sırada Çakıcı'yı ziyaret etti, hükümet (yanılmıyorsam adalet bakanı özellikle) 2-3 defa "gündemimizde yok" dedi.
    Şimdi Tayyip bedelliyi çıkarmak istiyor, ama Bahçeli de af istiyor, al gülüm ver gülüm olur bu gidişle.
    Tayyib'in şuan transfer yapacağı 6 vekil var mı başka partiden, açıkçası hiç sanmıyorum. Tayyip Kürtlerle arasını fena bozdu (daha bugün Süleyman Soylu Pervin Buldan'ı tehdit etti), Tayyib'in elinde can simidi olarak sadece MHP var ve Bahçeli sonuna kadar kullanır bu kozunu Tayyip bıkana kadar.

• varlığıyla yokluğu arasında fark olmayan ülkücüler mi bu ülkeyi muasır medeniyetler seviyesine yükseltecek, bir sürür ülkü ocakları vardı, mhp nin oyları, vakti zamanında %20 üstündeydi, bugün artık bir çok ocak yok, çaycıda yok, mhp de barajı zorlayan birşey sadece, eee ne kaybettik, HİÇ BİR ŞEY ! demek ki lüzum yok çakıcı rte ye atar gider yapacağına, apoya sarsın
  • MHP genel başkan yardımcısı " Tayyip Erdoğan devlet bahçeli ve ülkücüler sayesinde başkan oldu" dedi. Ve sonra ne oldu??? O iş öyle kolay değil başkann. Ortalığı karıştırmaya gerek yok büyük reis de küçük reis de ne yapacağını bilir. Şarlatanlara ihtiyaç yok.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

diyemedi

• Bu karaktersiz mafya bozuntularına karşı devleti ve erdoğanı desteklemek boynumun borcu, kanımız bozuk değil herkes haddini bilecek. Sonuna kadar erdoğan karşıtı biriyim, mesajlara da bakabilirsiniz ama böyle bir durumda mafya bozuntusu kurtçukları desteklemem.
  • quote:

Orijinalden alıntı: CSB yazmayan adam

Milliyetci sosyalizm ve komunizm de oluyor hocam aslinda ki oylesi daha makbul. Sosyalizm paranin daha adil paylasilmasiyla alakali. Gavatin teki cikmis afedersin sosyalistler herkesi kucaklar milliyetci olmaz falan. Pembe gozluk solculugu bu.
    Hayatinda hic komunizm uzerine kurulu bir felsefe kitabi okudun mu? Veya en azindan sovyet yazarlarin romanlarini ?

Komunizm dusuncesinde milliyetcilik yoktur, iki irk vardir cogunluk olan isciler ve azinlik olan burjuvazi. Marksizm esitlikte degildir zaten, cogunlugun azinliga diktatorulugudr. Karl Marx boyle der.

Orijinalden alıntı: Dentisttry

MHP oyu AKP den aldı hatta bence bazı yerlerde AKP teşkilatları bile bile MHP ye verdi HDP nin barajı aşacağı belliydi Meclis’te çoğunluğu kaybedeceği belliydi MHP yi küstürmemek ve Meclis icinde desteğini almak icin kendi oylarından taviz verdiler onca araştırma şirketinin yanılma sebebi bu kimse yok MHP tabanı değişmez söyle böyle demesin tablo ortada o yüzden kimse MHP başarısından bahsetmesin zerre vizyonu olmayan , zerre bu topluma yararı olmayan bu partinin bu seçimden sonra dagilmadigi icin yatsın kalksın RTE ye yada bu fikri ona kim verdiyse o danışmana dua etsin.
    Birak bu isleri, bahceli ne kadar zeki adam oldugunu gosterdi bu secimde herkes adama yalaka dedi bende dahil ama gorduk simdi nerede, meclisin kritik noktasinda. Ne akp mhpsiz is yapabilir ne de diger kesim mhpsiz is yapabilir

• V. van Gogh kullanıcısına yanıt
    Okumadim, okumaya da ihtiyac duymadim. Laf carpmaya calismaniz da cok ayip. Bir kitap okumadik diye isci burjuva ne ne degil bilmiyor degiliz.
    Benim kafamdaki sey su, isciler hakkini alacak ve milli hasila esit dagilacak. Ayrica milliyetcilik, vatanseverlik de olacak. Bu nasyonel komunizm oluyor iste uc asagi bes yukari. Felsefede olmaz diye bir sey yoktur. En olmaz dusunceler bile bir araya getirilebilir. Siz cahilseniz ben ne yapayim. Oyle olmasa merkez sag sol gibi seyler olmazdi hic. Komunizm de Marx in tekelinde degildir. Dallari budaklari vardir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 29 Haziran 2018; 4:1:22 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Boş bir yazı, benim toprağım bu adam onu övecek insanlardan biri benim ama malesef bu tür adamların devri kapanmıştır . Asıl yolun sonuna gelen bunlardır.

Bende hiç MHP Kafamda yokken MHP ye verdim, Bahçeli güzel bir politika izledi. Şunu unutmamak lazım AKP nin oyu hiç bir zaman CHP ye kaymaz CHP gibi bir partinin kazanmaası için gerçekten iyi şeyler yapması lazım . AKP nin oyunu sadece MHP alabilir.

Oyüzde Türkiyede artık AKP diye bir gerçek var bu gerçekle yüzleşmedikçe CHP %25-%30 arası gider gelir .

Okumadim, okumaya da ihtiyac duymadim. Laf carpmaya calismaniz da cok ayip. Bir kitap okumadik diye isci burjuva ne ne degil bilmiyor degiliz.
    Benim kafamdaki sey su, isciler hakkini alacak ve milli hasila esit dagilacak. Ayrica milliyetcilik, vatanseverlik de olacak. Bu nasyonel komunizm oluyor iste uc asagi bes yukari. Felsefede olmaz diye bir sey yoktur. En olmaz dusunceler bile bir araya getirilebilir. Siz cahilseniz ben ne yapayim. Oyle olmasa merkez sag sol gibi seyler olmazdi hic. Komunizm de Marx in tekelinde degildir. Dallari budaklari vardir.
    Belki de Türkiye’nin en büyük peoblemi insanlarin bir konu hakkinda bilgisi olmadan yorum yapmasidir. Komunizm zamaninda zaten irk diye bir kavram veya savaslar veya para veya silah doye birsey olmayacaktir, insanlar tamamen temizlenmis olacaktir teoriye gore.

Ha komunizme gecis olan sosyalizm evresinde bile milliyetcilik yoktur, milliyetcilikten kastin ideoloji sevgisiyse evet ama ben arabim sen turksun o alman diye ayirmazlar. Sen iscisin sen burjuvasin diye ayirirlar, ki ben sana iscisi veya burjuvanin kelime anlamini bilmiyorsun demedim.

Ki milliyetcilik diye bir kavram olamaz komunizm dusuncesinde cunku cogu dusunurunde kabul ettigi gibi, tum dunyada komunizm rejimi aktif olmazsa hic bir yerde komunizm aktof olmaz derler.

Edit: Kısacası komunizm dusuncesini duzgun benimsemis bir insanda milliyetcilik, irkcilik bu dusunceler olmaz. Bunun ustune din ile bir baglantisida olmaz, cunku komunizmin kokeni diyalektik materyalizme dayalidir, bu dusunceye gorede her sey aciklanabilirdir fakat daha aciklanamamistir. Bilime dayalidir.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V. van Gogh -- 29 Haziran 2018; 10:28:21 >

• Ülkeye bak ya dingonun ahırına dönmüş birbirini tehdit eden edene.

Bu ülke var olup devam ediyorsa Atatürk gibi milliyetçi insanların sayesinde oluyor mayfa kılıklı ülkücülerin sayesinden değil bu unutmasın kimse hatta ve hatta kafasına yazsın.

Hadi ya hadi dukkanin onunu kapatma. Asil sen cahilsin. Adama bak.

Osman Pamukoglu da ulusalci sosyalisttir mesela. Yakin bir sey. Ulusalci sol, solun utopik kisimlarinin(tek dunya devleti vs.) traslanip daha milliyetci bir fikir elde edilmesidir. Bunun nesini anlamiyorsun arkadas, sanki olay direk milliyetcilikle ilgili. Milliyetciligin olmasi veya olmamasi komunizmin kucuk bir parcasi. Onemli olan esitlik vs.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi CSB yazmayan adam -- 29 Haziran 2018; 11:18:13 >
    < Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

https://en.m.wikipedia.org/wiki/National_communism

Hadi ya hadi dukkanin onunu kapatma. Asil sen cahilsin. Adama bak.

Osman Pamukoglu da ulusalci sosyalisttir mesela. Yakin bir sey. Ulusalci sol, solun utopik kisimlarinin(tek dunya devleti vs.) traslanip daha milliyetci bir fikir elde edilmesidir. Bunun nesini anlamiyorsun arkadas, sanki olay direk milliyetcilikle ilgili. Milliyetciligin olmasi veya olmamasi komunizmin kucuk bir parcasi. Onemli olan esitlik vs.
    Ya sen sakami yapiyorsun ? Milliyetcilik nasil komunizmin kucuk parcasi ? Neyse zaten kitap okumadigini soylemistin, tartismanin anlami yok.

Al buda senin attigin linkten bir kisim.

“Nationalism was seen as a tool that the bourgeoisie used to divide and rule the proletariat (bourgeois nationalism). “

Edit: Senin dedigin nasyonel komunizm, nasyobel sosyalizm ise direkt fasizmdir ki bu dusunceyide adolf hitler benimsemistir

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi V. van Gogh -- 29 Haziran 2018; 11:29:34 >

• 
Sayfa: önceki 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.