Şimdi Ara

al maozen ezan programı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
49
Cevap
0
Favori
1.527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • ya arkadaşlar ben bu progamı kurdum gereklii kordinatları yazdım ama ezan falan okuduğu yok bunun hikayemi acaba kullanan varmı

• okuyo okuyoda koordinatlar falan ii ayar yapman lazım bide ezanı seçicen birde islamic worl bişey yazıyo onu şeçicen

bu arada kocaeli için ayarları yazarmısın ben anlamam öyle koordinat falanda :)
  • http://www.heavens-above.com/selecttown.asp?CountryID=TU&lat=0&lng=0&alt=0&loc=Unspecified&TZ=CET bu adreste bütün illerin kordinatlarını bulabilirsin buradan gir ayarları da olmuyo be kardeşim okumuyo bende sende okuma yaptımı hiç
  • zaten her birkaç sokakta bir cami var
    biz gürültüden rahatsız oluyoruz birde telefon başlarsa aman artık
  • dostum fikir irdeleyici konusma. rahatsizsan kendine kalsin. burada soylemeye gerek yok.
  • +1111111 telefonumabak. Owin o senin telefonunda çalmayacak. Ayrıca minarede okunan ezanların nesinden rahatsızsın? Sesin yüksekliği ve kötülüğü ise yetkili müftü veya diyanetten ilgilierle konuşarak çözebilirsin. Bu konuda biz de sana dua ederiz. Ancak ezanın kendisinden rahatsızsan rahatsızlığını ifade edecek yer ilgili yerlere dava açmak veya TBMM ye girerek yasaklayacak kanun çıkarmak. Başka yolu var mı kardeş? Aksi halde kalpleri kırıp fikirlere saygısızlık etmemeliyiz. Sevgilerle...
  • quote:

Orjinalden alıntı: evril

http://www.heavens-above.com/selecttown.asp?CountryID=TU&lat=0&lng=0&alt=0&loc=Unspecified&TZ=CET bu adreste bütün illerin kordinatlarını bulabilirsin buradan gir ayarları da olmuyo be kardeşim okumuyo bende sende okuma yaptımı hiç

ben koordinatlar yanlış sabahları öğle ezanı okuyodu sonra ben kapattım
    bu arada telefonum 3650
    bişey daha o programın bi tane patchi var sanırım sen onu yüklemedin ondan okuyodur.
    Patchsiz al-moazen imamsız cami gibidir
    Patch buraya attım indirirsin
    http://gprsmania.s5.com

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi FATlH -- 5 Eylül 2004, 15:16:28 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Mp3 İndir Dinle Android
    11 yıl önce açıldı
    Kur'an dinliyorum
    geçen yıl açıldı
    Daha Fazla Göster
  • patch kururulumunu yaptım ama hala program hata veriyor. kendini kapatıyor. telefon 6600 v4.09

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi surfer -- 5 Eylül 2004, 18:21:48 >
  • quote:

Orjinalden alıntı: owin

zaten her birkaç sokakta bir cami var
    biz gürültüden rahatsız oluyoruz birde telefon başlarsa aman artık

iyi de sanane telefonuna yüklemek isteyen yükler seni ilgilendirmez eğer müslüman biri isen ki şüphe duymamak elde değil bence biraz Allahtan kork eğer müslüman değilsen dinime laf etme kimsenin ne yüklediği seni hiç ilgilendirmez. Müslüman adam ezandan rahatsız olmaz
  • owin;
    lütfen konuşmana dikkat et. eğer rahatsız oluyorsan israile, abd ye git. hiç olmazsa abd de haftada bir kilise çanı duyarsın.

şu ezanlarki şehadetin dinin temeli
  • merhabalar guzel arkadaslar,.
    P900 icin sorunsuz calisan ezan programi var mi?..
    Bana gonderebilir misiniz?
    Tesekkurler,..
    ihsan_d@yahoo.de
  • Hocam kuran programıbulundu da, bakalım ezanı bulabilecek miyiz ...

Bakalım bir .. Kuran programı olduguna göre ve S60 Platformunda ezan programı olduguna göre, P900 için de düşünülmüştür sanırım..
  • merhabalar dostum Negative,..
    evet al moezzin programini bir de yabanci sitelerde arayayim, birseyler bulabilir miyim?

Ama Quran programi gercekten cok guzel yapmislar,. telefon ve icinde kuran var,.. cok mukemmel telefonu acip okuyorum,.

Ancak soyle bir problemim var; isik kendiliginden kapaniyor, isigi acmam icin ekrana dokunmam veya tekerlegi ileri-geri yapmam gerekyior. Senin siteden olacak, isigi surekli acik tutmasi icin program indirdim ancak P900 uygulamasi degildir dedi ve yuklemedi.
    Acaba bildigin; p900 telefonunun isigini surekli acik tutabilecek program var mi?

Hersey icin tesekkuler,.

nashi
  • Hocam selamlar ..
    Elimde P900 için uygun , el feneri programı var , fener programı derken, sürekli arka planda beya ışıgı yanık tutuyor ve bu da etrafın aydınlanmasını sağlıyor, amacı bu .. Düşünüyorum da, bunu arka planda çalıştırsan, ve sonra kuran programını açsan, acaba ışık söner mi ? Ben sönmez diye düşünüyorum çünkü P900 de açılan her uygulamayı kapatmadan çıktıgında arka planda çalışıyor ..

Mailini hemen yazarsan yollayabilirim, ufak bir program zaten
    İnşallah olacak ve rahat bir şekilde okuyabileceksin ..

Saygılar
  • ben izmirde oturuyorum izmir için gerekli ayarları verirseniz sevinirim ama diğer ayarlar ile çok denedim nafile okumuyo allah okumuyo sağlıklı bi şekilde kullanan varmı bu programı varsanasıl yaptı yardımcı olsun
  • quote:

Orjinalden alıntı: Negative®

Hocam selamlar ..
    Elimde P900 için uygun , el feneri programı var , fener programı derken, sürekli arka planda beya ışıgı yanık tutuyor ve bu da etrafın aydınlanmasını sağlıyor, amacı bu .. Düşünüyorum da, bunu arka planda çalıştırsan, ve sonra kuran programını açsan, acaba ışık söner mi ? Ben sönmez diye düşünüyorum çünkü P900 de açılan her uygulamayı kapatmadan çıktıgında arka planda çalışıyor ..

Mailini hemen yazarsan yollayabilirim, ufak bir program zaten
    İnşallah olacak ve rahat bir şekilde okuyabileceksin ..

Saygılar

Selamlar Negative,..
    ilgine tesekkur ederim,.
    hemen mailimi veriyorum, idinc@turkhaber.org bu mailime gonderirsen sevinirim.

Saygilar,..

• Ayrıca tüm ayarları akşama doğru buraya koyarım, ayarlar doğru yapılında çok iyi şekilde ezan saatinde çalıyor, gerçekten çok iyi bir program, ayarlarken ter döktüğünüz oluyor ama saati gelince ezan sesini duyunca rahatlıyorsunuz ..

Saygılar
  • Nashi mail attım abi ..
    Deneyip sonucu buraya yazarsan sevinirim ...
  • negative ezanı tam vaktinde okuyacak değilmi. mesela hergün bir kaç dakika geriden okunuyor. buda öyle olacak değilmi
  • Ezan örnegin takvimde 10:00 da ise, bu eger telefonunuzun global dünya saatleri arasında saati tam olarak doğru ise, aynen tam saatinde okuyor .. Tabiki herşey doğru ayarlardan geçiyor ..
  • 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.