walla bende yükledim ama baya karışık bir programdı okuyodu ama saatinde deildi ayarlıyamadım yani
üstadlar bana yardım edecek yokmu.bendeki versiyonda sadece dubainin ezan vakiyleri var ve değiştiremiyorum.Ban full versiyonu lazım heralde.Ne yaapcağım.
Doğubankta bu programı yüklüyorlar hemencecik iş tamam....
quote:
Orjinalden alıntı: Negative®
Bazıları , kuran programı yüklü telefonlarda, XXX Videolar çalışmıyor diyor, ne derece doğru bilemem ..
Arkadaşlar programın her şehre göre ayarları,www.mobiletechtr.com forumlarında, ezan programı başlıgı altında mevcut ..
Lütfen ayarlar için orayı ziyaret edin ...
Ayrıca p800/p900 için de, series60 için de ezan programı, sitede ilgili yerlerde mevcuttur...
Saygılar
quote:
Arkadaşlar programın her şehre göre ayarları,www.mobiletechtr.com forumlarında, ezan programı başlıgı altında mevcut ..
Lütfen ayarlar için orayı ziyaret edin ...
Ayrıca p800/p900 için de, series60 için de ezan programı, sitede ilgili yerlerde mevcuttur...
Saygılar
Neo Müftülüğemi başladın
quote:
sen müslümanmısın yoksa bozmamısın rahatsız oluyorsan seni israile doğru uğurlayalım ordakilerde seninle aynı görüşte.
quote:
Orjinalden alıntı: owin
zaten her birkaç sokakta bir cami var biz gürültüden rahatsız oluyoruz birde telefon başlarsa aman artık
yeni mesaja git
Yeni mesajları sizin için sürekli kontrol ediyoruz, bir mesaj yazılırsa otomatik yükleyeceğiz.Bir Daha Gösterme