Şimdi Ara

Akvaryum alıcam tavsiyelerinize açığım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
408
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Evet arkadaşlar konuyu bu forumda açtım ama talep az sizde bi baksanız ister oraya ister buraya yazsanızAkvaryum alıcam tavsiyelerinize açığım



  • hocam acele etme, benim başlığa bir göz at istersen bir fikir oluşur, muhabbete katıl. bende yeni kurma düşünsesindeyim
  • Hocam akaryum alacaksanız büyüğünden alın emin olun küçüğünden çok daha kolay. Büyüğünden derken 200 lt civarından bahsediyorum. Tabi siz ne tür balık besleyeceksiniz. Bitkili mi bitkisiz mi? Bunlarıda söylemeniz lazım. Önerim ciklet türü balıklar. İnsan eline alıştırılabiliyor. Balıklar elimden yem yiyor şu an. Herkesin tatması gereken bir his.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ya abim param yokki

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Abi bide lepisteps yads japon besliycim 2 çopcü 2 vatoz bitkili yavrular için bi 30 litre alıcam olunca büyyünce satcam

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Lepistes besleyeceksen çok büyük bir şeye gerek yok. Yalnız bitkili akvaryumlar maliyet çıkarabiliyormuş.

    Japonlar küçük akvaryum balığı sanılsada öyle değiller. Çok büyük boyutlara ulaşabiliyorlar. Maalesef bizim para gözlü akvaryumculara sorsan bardakta bile beslersin. Ancak bir videoda 20 cm kadar olduğunu gördüm. O yüzden 100 lt gibi bir şey gerektiğini okumuştum.

    Sizin bütçeniz nedir? Sahibindende çok ucuza ikinci el akvaryumlar var. Elinden çıkarmak için evinde yer açmak için çok ucuza satıyorlar. Bir bak istersen.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Hakkını Arayan Serçe -- 14 Ekim 2015; 13:38:56 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Japon balığı için büyük akvaryum gerekir. 200 litre akvaryumda 4 tane besleyebilirsiniz. Büyük boyutlara gelebilir. Ayrıca japon balığından akvaryumda yavru alman çok çok çok zordur. Havuz balığı oldukları için havuzda üretilirler. Yani amacınız yavru almaksa japon beslemeyin.

    Lepistes için 100 litrelik bir akvaryumda 10-12 tane besleyebilirsiniz. Fakat lepistesler için akvaryumun bol bitkili olması çok önemlidir. Çok fazla yavru alabilirsin lepistesten fakat hiçbir mali değeri yoktur. Akvaryumda lepistes patlaması yaşayabilirsin ve bunları satamazsın ( kimse almaz )
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
    
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.