arkadaşlar akvaryum almayı düşünüyorum gerekli mazebeler nelerdir ve japon balıkları gibi yumurtalarını yiyen üreyemeyen balık değil doğuran balık beslemeyi düşünüyorum hangi balık türü pet shoplarda bulunuz doğuran ve fiyatları tahminen ne kadar aralıklardadır
Canlı doğuran besleyebilirsiniz.
50-60 lt akvaryumda 1E-3D lepistes, 1E-2D plati, 1E-2D molly besleyebilirsiniz... Hemen hemen her akvaryumcuda bulabilirsiniz.
Malzemeler; 1- Silis kum 2- Şelale filitre veya iç filitre 3- 100W ısıtıcı (26 dereceye ayarlayınız.) 4- Canlı bitkiler (Eledoa,saz,java moss olabilir.)
Işıklandırma için akvaryumunuzun kapağını bir elektrikçiye götürün. Anahtarlı güzel bir sistem döşesin. Floresan rengi beyaz olsun.
lepistes karar verdim bu balık için akvaryumda olması gerekenler yukarıda yazdığınla aynımıdır
quote:
Orijinalden alıntı: Helghast
Canlı doğuran besleyebilirsiniz.
50-60 lt akvaryumda 1E-3D lepistes, 1E-2D plati, 1E-2D molly besleyebilirsiniz... Hemen hemen her akvaryumcuda bulabilirsiniz.
Malzemeler; 1- Silis kum 2- Şelale filitre veya iç filitre 3- 100W ısıtıcı (26 dereceye ayarlayınız.) 4- Canlı bitkiler (Eledoa,saz,java moss olabilir.)
Işıklandırma için akvaryumunuzun kapağını bir elektrikçiye götürün. Anahtarlı güzel bir sistem döşesin. Floresan rengi beyaz olsun.
lepistes alıcam ama kaç tane alayım 2 3 sence kaç tane almalıyım birde çöpcü almalımıyım
1E-3D alın. Çöpçü yerine elma salyangozu tavsiye ederim.
quote:
Orijinalden alıntı: Helghast
1E-3D alın. Çöpçü yerine elma salyangozu tavsiye ederim.
son bir soru daha bu balığın yanında japon balığıda besleyebilirmiyim ??