Şimdi Ara

Akustik gitar kursu

Bu Konudaki Kullanıcılar:
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
7
Cevap
0
Favori
527
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Bu hafta içinde akustik gitar kursuna yazılcam ama kaç ay sonra önüme notları alıp kendi kendime çalabilecek düzeye gelirim?

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >



  • Akustik gitar öğrenmekteki amacın akor basıp ritim atmaksa onu kursa gitmeden'de kolayca yapabilirsin. Ancak amaç fingerstyle çalmaksa iyi derece fingerstyle çalmak özellikle akustik gitarda zaman ve emek ister.
  • quote:

    Orijinalden alıntı: cangitarcom

    Akustik gitar öğrenmekteki amacın akor basıp ritim atmaksa onu kursa gitmeden'de kolayca yapabilirsin. Ancak amaç fingerstyle çalmaksa iyi derece fingerstyle çalmak özellikle akustik gitarda zaman ve emek ister.

    Fingerstyle zamanla olucak bir iş ben şimdilik notaları önüme alıp kendi kendime kendime çalabilecek düzeye gelmek isyorum bu düzeye gelmek kaç ay sürer tabi kursa da gitcem.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bylupol kullanıcısına yanıt
    Akustik gitar ile romance, andante, malaguena gibi parçalar çalınabilir ancak kim bu parçaları çalmak için akustik gitar alıp onun tiz tonunda romance dinlemek ister bilemem. Ne tarzda çalmak istediğini anlayamadım. Fingerstyle tarzını düşünüyorsan klasik gitar almalısın. Fingerstyle çalmak için akustik gitarla başlamanı önermem. Önce klasikte alt yapıyı oluşturmanı öneririm. Klasik gitar üzerinden örnek verirsem günlük düzenli çalışma ile 2-3 ay içinde Greensleeves çalabilir, 6 ay içinde Romance çalabilirsin. Bunları akustikte çalmak daha fazla zaman gerektirir.
  • Ben ustteki arkadasa katilmiyorum sahsen fingerstyle bir cok kisi akustik gitarda yapiyor ki youtube'a sungha jung ya da leandro kasan yazip mest olabilirsin.

    Akustigin klasige gore zor oldugu tabii ki dogru ama soyle ben iki yildir klasik caliyorum elime akustik aldigimda ciddi sikinti cekiyorum o genislik rahatlik yok ama tabii ki sen direk akustige alisirsan o kadar sikinti olmayabilir

    Son olarak metalik sesi tercih eden de milyonlarda kisi var o kisiden kisiye degisir ben sahsen klasikten bayildim ve akustige gecmeyi dusunuyorum bi kac aya kadar

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • TheFormul kullanıcısına yanıt
    Konuyu açan kişi akustik gitara yeni başlayacağını ve kısa sürede öğrenimi tamamlayıp kendi seçtiği parçaları ne kadar zaman sonra çalabileceğini soruyor. Bu kişiye başlangıçta akustik gitarda fingerstyle eğitimi gösterirseniz hevesle izler nefretle çalışır. Yeni başlayanlara her zaman gitarı fingerstyle olarak öğrenip çalmalarını söylerim. Ancak söz konusu akustik gitar ise eğitim elbette biraz daha yavaş ilerleyecektir. Fingerstyle tarzının hası klasiktir. Akustik gitarda bu tarzın uygulamasını öğretmek amacıyla açılan kurs henüz görmedim. Özelde arkadaşla sorusu hakkında konuşup detaylı bilgiyi verdim.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.