Şimdi Ara

Akustik gitar çalmak istiyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
15
Cevap
0
Favori
193
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
Mesaj
  • Arkadaşlar Orhan ölmezin şarkılarını çok severim. Bağlama ve gitar çalışı beni etkilemiştir hep. Hiç elime gitar almışlığım yoktur. Ucuz yollu bir gitar alıp evde internetten videolarla falan öğrenebilirmiyim acaba. Bağlamaya göre kolaymıdır. Görüşleriniz nelerdir.



    < Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Yazmasakolmazmi -- 10 Eylül 2013; 19:49:06 >



  • Murat Yılmaz Yıldırım dinleyip gaza gel
  • bi heves alıp sonra sap gibi gitara bakmayalım :D
  • Cat Stevens çal

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • bende kemanla karayip korsanları film müziği çalmak istiyorum ama kemanım yok olsada çalamam
  • 4 akor öğren in sahile çal, öbür türlüsünü öğrenemezsin çünkü ciddi emek ve çalışma ister.
  • Denizlide sahil vardıda bizmi çalmadık :D Biraz araştırma yapmak lazım.
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhanbey

    4 akor öğren in sahile çal, öbür türlüsünü öğrenemezsin çünkü ciddi emek ve çalışma ister.

    Bir çok arkadaşım maddi durumu olmadığından dolayı internet'den derslerle çalmayı öğrendi ve şuanda gerçekden çok da başarılılar istedikden sonra gerisi çok kolay.

    4 Akorla gitar çalıyorum da denilmez gösterişdir akdeniz akşamlarını çalıp ben gitaristim derler öyle tipler tamamen iş hava eğer konuyu açan arkadaşın amacı buysa ki değil başarılı yerlere gelebilir.

    Konuyu açan arkadaşa gelirsek, bir süre kursa gidip bıraktım akustik gitar çalıyorum, internetten Selim Işık derslerini izlersen çoğu teknik aynıdır akorlar notalar elektro gitarlada gösterse çoğu şeyi akustikde de uygulayabilirsin(herşeyi değil tabi ki) sadece tekniklere ayrılıyor temeli veren bir ders serisi, gerisi sende bitiyor.Ucuz yollu gitarlar bir işe yaramaz en azından 2. el alırsan daha iyi hem ağacı falan oturmuş olur daha iyi olur senin için.




  • quote:

    Orijinalden alıntı: gokhanbey

    4 akor öğren in sahile çal, öbür türlüsünü öğrenemezsin çünkü ciddi emek ve çalışma ister.

    Tabi canım o kadar notayla,gamla,armoniyle kim uğraşacak(!)

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ben de baglama ogrenmeye basladim. bikac sene sonra da gitara baslamak istiyorum. bu arada bizim hoca gitarin baglamadan daha kolay oldugunu soylemisti ki kendisi ikisini de calar.



  • Şunu izlemeni tavsiye ederim . Zaten çoğu şarkı 4 tane akora göre yapılmış bu videoda görüceksin bu videoda adamın bastığı akorları sende basabilirsen çoğu şarkıyı çalabileceksin , ben bunları öğrendim ve yeterlide oluyor yani akdeniz akşamları vs.




  • Doğru aslında herşey insanın kendinde bitiyor. Kursa gitmek isterdim ama maddiyat problem olacak dersane gideri bi yandan univ harci öbür yandan gitar parasını bile nasıl denkleştireceğim onu düşünüyorum.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Kardeşim kursa gitmeden bir kaç müzik çalmayı öğrendim çalmak için çok emek harcamadım bilr aradabir elime aldım videolara bakarak.Eğer Düzenli olarak uğraşırsan çalabilirsin
  • Bulabilirsen öner yavuz hocanın eğitim setine başla , mükemmel anlatımı var , 9.32gb civarı hepsi , 69 videodan oluşuyor
  • Saolun arkadaslar elinize sağlık fikirleriniz tavsiyeleriniz benim icin önemli.

    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.