< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|

1 Mobil
< Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
Kablolu ile vidalama olmaz, ama şöyle bir şey yapabilirsiniz, ucuz bir kablolu ve ucuz bir vidalama alıp her işinizi görebilirsiniz, büyük güçlü vidalama olsa bile betonda sorun olabiliyor, ayrıca büyük olanlar ağır olduğu için amatör kullanıcı için köşe bucak işlerde zor oluyor, birde bunlar daha nazık aletler, tavan falan delerken içine giden toz vs aletin canına okuyor, son 4 yıldır markasını bile bilmediğim bir 12 V vidalama tüm vida işlerinde işimi görüyor 6-7 mm ile beton da çok deldim (uç iyi olmalı) daha kalın uç ile delmek gerekirse elektrikli matkabımda var zaten ama çoğu zaman ona ihtiyaç kalmıyor. |
|
|
Bende markasız 800 W matkap, markasız 12 V vidalama var, konu komşunun işlerini de yaparak 4 yıldır başlarına bir iş gelmedi. |
|
Bende bosch x line set var fena değil profesyonel değil ama iş görüyor, profesyonel olarak da bosch expert cyl 9 multicontruction serisi aldım ama daha delemediğim yer olmadığı için onu hiç açmadım. Bu arada toki perde betonda hiç deneyimim olmadı ama çok yeni imalat yüksek dayanımlı betonlu evlerde bile 6-7 mm x line setle elektrikli matkap kullanarak başka uca gerek kalmadan delik açabildim. |
|
Hocam bir önceki yorumu TP-cd18/60a niyetlendim deyince ona göre yazdım. Einhell 650w ile Einhell TC ID 650 E Matkap Fiyatı ve Özellikleri - Epey bunu kastediyorsan o matkapla vidalama yapamazsın, ne kadar tetiğe az hassas basar yaparım desende olmaz. Vidalama işi ayrı matkap ayrı, önce hangisini yoğun kullanacaksınız ona karar verin. Bende 2016da matkapla vidalama yaparım diye Attlas ATM 510 Matkap Fiyatı ve Özellikleri - Epey aldım ama olmadı yapılmayacağını fark edince sattım. 2020de Atlass 12v aldım çokta kullandım ama batarya zorlamaya gelmeyince sattım. Einhell TC-CD 18/35 Li Akülü Vidalama (Aküsüz) Fiyatı ve Özellikleri - Epey aldım darbe olmayınca ve mermeri delmeyince sattım. Şu an Einhell TP-CD 18/50 Li-i BL Solo Akülü Matkap (Aküsüz) (4513942) Fiyatı ve Özellikleri - Epey var beton deler mi derdim yok. Einhellin bataryalı diğer ürünleride olduğu için aynı batarya ile kullanıyorum. Ayrıca kablolu vidalama deyince Makita DF0300 Vidalama Fiyatı ve Özellikleri - Epey böyle bir şey mi kastediyorsunuz bilmiyorum bunlar kablolu vidalama matkap değil, ancak o paralara neden kabloluya bağlı kalalım. Yukarıda verdiğim markalardan bağımsız hangi işlerde yoğun kullanacaksanız ona göre alet alın kablosuz alacaksanız 18V altında olmasın derim. Tabi vidalamayı ayrı matkabı ayrıda alabilirsiniz. vidalamayı çin mallarından alırsanız başlangıçta iyide olsa bir süre sonra batarya ölüyor ve alternatif aramaya yöneliyorsunuz. |
|
|
|
Einhell TC-CD 18/35-2 Li (1x1,5 Ah), Akülü Vidalama - Fiyatı https://app.hb.biz/DprVuoNJvmkTEinhell Akülü Vidalama TC-CD 18/35 Li (1x1,5 Ah) Power Fiyatı https://app.hb.biz/CZqVFRe5m2atbu ikisi arasında ne fark var ? 18/35-2 daha uygun. |
|
Eger gozler ruhun penceresiyse, keder de kapisidir.Kapali kaldigi surece bilmek ve bilmemek arasindaki barikattir.Ondan uzaklasin ve sonsuza dek kapali kalsin,ama onu acip iceri girdiginizde aci, gercek olur.
|
|
Einhell TC-CD 18/35-2 Li (1x1,5 Ah), Akülü Vidalama - 4514255 eski ürün şarj aleti farklı ve resmi sitesinde yok, TC-CD 18/35 Li (1x1,5 Ah) 4513914 olarak görünüyor ve resmi sitede mevcut. Üretim seri ve yılları farklı, matkap aynı ancak şarj cihazı farklı tabi gelecek bataryalar hangi yılın olur bilemiyorum. Ucuz olanı tercih edecekseniz üretim tarihini sorun çok beklemiş batarya sorun çıkarabilir. |
|
< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi RealZodyCotton -- 17 Şubat 2026; 9:45:46 > < Bu ileti Android uygulamasından atıldı > |
|
teşekkürler @RealZodyCotton @soltaire |
|
Eger gozler ruhun penceresiyse, keder de kapisidir.Kapali kaldigi surece bilmek ve bilmemek arasindaki barikattir.Ondan uzaklasin ve sonsuza dek kapali kalsin,ama onu acip iceri girdiginizde aci, gercek olur.
|
|
Hem kablolu, hem de akülü 2 adet einhell matkap satın aldım. Bunlar için çoklu uç almak istiyorum. Hem vidalama, hem de delme amaçlı. Fiyatı çok uçuk olmayan bin tl civarında ne önerirsiniz? Uzun süreler kullanmak istiyorum. |
|
Bosch X line 40 parça veya 54 parça setlere baktınız mı? |
|
Arkadaşlar alttaki ikisi arasında kaldım, evde matkaplık veya delme pek işim yok, einhella daha uç ve esnek uç takımı alacağım o da dahil değil fiyata, siz hangisini önerirsiniz? Einhell TC-CD 18/35-2 Li (1x1,5 Ah), Akülü Vidalama - Fiyatı https://app.hb.biz/7Q7pWS2W3N2sGenel Markalar BOLT 16.8V Kömürsüz Darbeli Şarjlı Matkap Vidalama Seti | 60Nm | Çift Akü + 85 Parça | Gri - Fiyatı, Yorumları https://www.trendyol.com/genel-markalar/bolt-16-8v-komursuz-darbeli-sarjli-matkap-vidalama-seti-60nm-cift-aku-85-parca-gri-p-963371666< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Theatricality -- 23 Şubat 2026; 22:58:34 > |
|
Ben olumlu ve olumsuz yönleri yazayım sen kendin değerlendir. Einhell kutu ile geliyor çanta yok bu eksiklik, uçta çıkmıyor ve kömürlü modeli ayrıca tek akülü. Ancak matkap ve batarya iyi, ev için yeterli olur. Einhelin aynı aküyü kullanan diğer ürünleri alınacaksa ayrı bir tercih konusu olabilir. Mager kömürsüz ancak bataryaları ne kadar gider bilmiyorum çok güvenme, içinden çıkan uçlarda ilk kullanımda çöp olacaktır onlarada güvenme. Çantası ve kömürsüz olması iyi çift aküde iyi ama 2-3yıl sonra zorlamada istenen gücü vermeyecektir. Atlass vardı başıma geldiği için biliyorum. Bende einhell kullanıyorum. |
|