Şimdi Ara

AKÜLÜ VİDALAMA, MATKAP, TAŞLAMA, DEKUPAJ VE DİĞER ALETLERDE SICAK FIRSATLAR (350. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
4 Misafir - 4 Masaüstü
5 sn
7.107
Cevap
406
Favori
419.729
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
15 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    bosch süpürge de kullanılan batarya tipleri farklı ancak aliexpress ten dönüştürücü alarak kullanabilirsiniz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • ugacomtr U kullanıcısına yanıt

öncelikle ürününüz hayırlı olsun iyi günlerde sıkıntısız kullanın inşallah,uç seti olarak aşağıdakini öneririm hem cok fazla ucu var hem profesyonel bir üründür,geniş kapsamlı ürünler var ihtiyacınız olup olamaycak tüm parçaları içeriyor ve ömürlük denebilir

bunun avantajı hem matkap hem de vidalama içermesi yani ayrı ayrı almak isteseniz bu setin fiyatını geçer o yüzden bunu tavsiye ettim.

www.trendyol.com
    Bosch V-line 103 Parça Matkap Ucu Vidalama Ucu Lokma Seti - 2607017367 Fiyatı - Trendyol
    https://www.trendyol.com/bosch/v-line-103-parca-matkap-vidalama-karisik-aksesuar-seti-2607017367-p-96619097

• bu setten aldım hocam. bakalım nasıl çıkacak.

amazon
    Bosch 2608P00234 Bits/matkap Premium Set, beton matkabı, fayans matkabının, çeşitleri, matkap ucu, Ratschenschrauber Titan-Nitrid-kaplama sağlam, çanta, 76 parça
    https://www.amazon.com.tr/dp/B01M66N7TM?ref=ppx_yo2ov_dt_b_product_details&th=1

@By.Ny. hocam aşağıdaki sette aynı batarya kullanılıyor galiba. bunu görmüştüm. işyerinde arkadaşta varmış. bi bakayım çekişi nasıl acaba. solo 3k civarına satılıyor olmazsa alırım.

• Arkadaşlar merhaba matkap ihtiyacım var. Ayda yılda bir lazım oluyor. Profesyonel değilim. Normalde kablolu alacaktım ama bunu gördüm bayağı yorum var fiyat da iyi gibi. Kullanan var mi veya 1000 liraya kadar kablolu olarak ne önerirsiniz?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi 38ömercan -- 25 Şubat 2024; 20:13:35 >
  • 38ömercan 3 kullanıcısına yanıt

• esVed kullanıcısına yanıt
    Hocam bende attığım likte ki ürünü verdim baktım kimseden ses çıkmıyor. Evde kullanılır bence çokta kötü durmuyor.

58v 6 amper batarya yazıyor. 58v 6 amper bataryanın kendisi 20 bin lira falan zaten. :)) Yani bu adamlar çok deli fişek. Acayip sallıyorlar. 58v 6 amper ne kadar yer tutar en ufak bir fikirleri olduğunu sanmıyorum. İşte bunlar hep tüketici kanunu düzenlemesinin eksikliğinden. Ayıptır ya. 3.7 volt tek hücre. 15 tane 18650 pil seri bağlansa 57 volt falan eder. 4 paralel gerekir 6 amper için. Etti mi sana 60 pil. 60 tane 18650 kocaman batarya yapar. Adamlar 12v 1 amper bataryayı 58v 6 amper diye satabiliyorlar. Çünkü yaptırımı yok. Ticaret bakanlığı diye bir bakanlık var ama anca hala dayı kadrosu açmak için var.

Voltaj ve amper değeri hikaye, en çok 18 V dur amperini bilemem, ama evde amatör kullanım için iş görür.

• gcb1903 kullanıcısına yanıt
    Haklısınız ama bunları bilerek aldım zaten. Bende inanmıyorum bu değerlere evde işimi görsün yeter hocam

• Erbauer EDD12-Li-2 Çift Akülü Matkap 12V | Şarjlı Vidalamalar (koctas.com.tr)

normal fiyatı 2200 indirimli 1860 ekstra yüde 10 indirim verdi 1680 tl aldım ingiliz malı yorumlarıda çok iyi

• şu assur falan 6 lı kafası değişen setler var onları deneyen oldu mu hiç. Normalde bosch ürünleri alırım ama f/p olsun diye almayı düşünüyorum kararsız kaldım. Bir tane ağaç budama testeresi almak istesen bunun yarısı fiyat zaten  

• şarjlı budama makası tavsiyesi olan var mı

• Kullanan arkadaşlardan tecrübelerini paylaşmalarını rica edeceğim bir konuda .

Daire testere almak istiyorum .

Evde küçük mobilya işlerim için kullanacağım .

Dekupaj testerem var ama daire testere sunta , mdf gibi materyalleri kesmede daha iyi olacak sanıyorum .

Daire testere konusunda bir kaç seçenek var :

1. Normal daire testere

www.hepsiburada.com
    Einhell TC-CS 1400, Daire Testere Fiyatı - Taksit Seçenekleri
    https://www.hepsiburada.com/einhell-tc-cs-1400-daire-testere-p-HRINT01004330937?magaza=Trisan

2. Dalma daire testere

https://www.hepsiburada.com/einhell-te-ps-165-dalma-daire-testeresi-pm-HB00000QB12X

3. Gönye daire testere .

https://www.hepsiburada.com/einhell-te-ps-165-dalma-daire-testeresi-pm-HB00000QB12X

Sizce mobilya işleri kullanımı için hangi ürü daha kullanışlı olur.

Hangi tarz daire testere almamı önerirsiniz

• Evde duvara raf sabitlemek gibi basit işler için alacağım. Uygun fiyatlı önereceğiniz bir maktap var mıdır dostlar?

• Muhendisbiri kullanıcısına yanıt

raylı sistemli olanını alın hocam rayı ile beraber , dayamalı apartlı olanları çok da rahat olmuyor düz kesmek çok zor oluyor yoldan çıkabiliyor o aparat çok kullanışlı değil

• fuzuli07 F kullanıcısına yanıt

Sarjlı budama makası olarak değilde el testeresi, dal budama şeklinde bir cihaz aldım 2 hafta önce ve geçtiğimiz hafta sonu köyde evin önündeki ağaçları budamak için kullandık gayet faydalı oldu. İşini yapıyor, kalın tahta vs. kesme gibi bişey yapmadık ancak dediğim gibi canlı ağaç budama vs konusunda gayet yeterli bir cihaz. Muhtemelen yakmalık odun kesmek içinde işimize yarar ancak o konuda henüz bir denemem olmadı.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi TeNNiSeR -- 4 Mart 2024; 23:17:3 >

Yaklaşık 1.5 yıl önce bu ürünü almıştım, aynı şekilde ev içindeki işlerimi görsün yeter diye düşünerek fiyat olarak uygun olsun dedim. Ev için kullanımlarda bütün işlerimi görüyor, nerede sıkıntı yaşadınız diye sorarsanız matkap uçları ve vida uçları çok kaliteli olmadığından sorun yaşanabiliyor, bu sebeple yanında biraz kaliteli uç seti alırsanız cihaz üzmez bence, motor gücü yeterli.

• Bu hafta noldu böyle? Cuma günü 1200tl diye, 400tl diye sepete attığım ürünlerin totali 4bin olmuş. Ev aletlerine neden %100 zam geldi? Neyse şu iki ürünü kombin yapayım mecbur, ev için makul olan bunlar gibi:

1-vidalama

2-matkap:

trendyol.com
    Einhell TC-ID 720/1 E, Darbeli Matkap Fiyatı, Yorumları - Trendyol
    https://www.trendyol.com/einhell/tc-id-720-1-e-darbeli-matkap-p-47751882

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kayisikent -- 5 Mart 2024; 1:14:10 >

• TeNNiSeR kullanıcısına yanıt
    Çok iyi fiyat, 1 aydır bakıyordum, önceliğim Amazon'dan almaktı ancak 100tl fark vardı, faydalandım. Çok teşekkürler.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • TeNNiSeR kullanıcısına yanıt

Hocam ben de bu ürünü almak istiyorum ama aklımda bazı sorular var. Çok fazla kullanmayacağım için bataryasında sorun oluşur mu acaba?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 348349350351352
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.