Şimdi Ara

Akü asit saf su oranı ?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
3
Cevap
0
Favori
8.016
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • slm akünün suyunu döktüm. öncede asit doldurmuştum eksildiğinden dolayı. neyse şimdi ne kadar asit ne kadar saf su koymalıyım . şırıngayla bir kaba ayarlayıp ordan aküye dolduracağım . asitli sunun üzerinde sülfirik asit ve deiyonize su . 28 bome yazıyor direk doldursam olurmu ekeyimmi saf su (yağmur suyu var )

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanbey53 -- 21 Aralık 2012; 23:31:54 >

• Borne değildir o bome dir. Seviyesi düşen aküye de saf su eklenir sadece. Asit eklerseniz aşırı yoğnlaşan elektrolit plakalara zarar verir. Hazır akü elektroliti var sulandırılmış. Onlardan doldurabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Nipp10

Borne değildir o bome dir. Seviyesi düşen aküye de saf su eklenir sadece. Asit eklerseniz aşırı yoğnlaşan elektrolit plakalara zarar verir. Hazır akü elektroliti var sulandırılmış. Onlardan doldurabilirsin.

harf hatası hocam şöyle diyim şuan elimde asitli su yani içinde sülfirik asit ve deiyonize su (yani saf su oluyor bu ) (28 Bome ) tam şarlı hali 32 bome oluyomuş normalde . sanırım bu suyla karışımlı asit. komple içini temizleyip bunla doldurdum şarja verdim bakalım sonuç ne olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi hasanbey53 -- 21 Aralık 2012; 23:41:18 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Su basıncı düşük.
    6 yıl önce açıldı
    Kreatin ve yüzde su toplaması?
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.