Şimdi Ara

AKTİF SUBWOOFERLAR (240. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir - 3 Masaüstü
5 sn
4.848
Cevap
59
Favori
226.624
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Hocam hayırlı olsun güle güle kullanın,bahsettiğiniz high level girişleri sublarda görüyordum ama tam fonksiyonunu bilmiyordum pasif olarak mı kullanılıyor bu girişler yani cihaz açılmadan amfinin sinyaliyle?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • wilym@n W kullanıcısına yanıt

Sağolun daha güzelleri sizin olsun!

Şimdi hocam sub açık olacak ayarlarıda gene sub üzerinden yapacaksınız cross, gain vs. AVR ekolayzer yada sub ayarlarına müdahele edemiyor LFE bağlanmadığı için. Bu kötü gibi gözüksede aslında kaliteli sub yapan firmalar tavsiye ediyor yani cihazın kalitesinden eminseniz bağlayabilirsiniz. Bu girişler çok yüksek empedansa (yani dirence) sahip olduğundan sizin front'lardan aldığınız sinyal bozulmuyor ve sadece sub mono bas sinyali alıp işliyor. Bir tür spliter var sanırım o girişlerde güzel olay ekstra güç çekmiyor AVR riske girmez yani teoride olması gereken bu şekilde.

• Hobi zengin işi...Kimse kimseye bağ bağışlamaz.

< Bu ileti Android uygulamasından atıldı >
  • Subwoofer bakan arkadaşlara malum sitede Rel T9 ilanım var. Tertemiz. Satmak istemezdim ama sistemi komple elden çıkarıyorum. Frontlar gitti.

AKTİF SUBWOOFERLAR
     AKTİF SUBWOOFERLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi bwhiteshark -- 12 Eylül 2021; 12:25:41 >

• https://www.sahibinden.com/ilan/ikinci-el-ve-sifir-alisveris-ev-elektronigi-ev-muzik-sistemleri-paradigm-monitor-sub12-subwoofer-fiyati-dusurdum-973189799/detay
    İlgilenen arkadaşlar özelden mesaj atsın lütfen..
    SATILDI....

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi erdote -- 8 Nisan 2022; 0:7:24 >
  • merhaba değerli dostlar, konu özelinde buraya da bir mesaj bırakalım ilgilenenlere şimdiden teşekkürler. Heco Music colors 100 Bookshelf hoparlörlerim için compact subwoofer almak istiyorum. Genelde chillout, jazz, soft rock, ethnic vb. müzik dinliyorum. Alt frekanslı enstrümanlarda mevcut sistemi desteklemek istiyorum. 25-30 m2 ofiste orta seste dinleme yapacağım. Aşırı güce kalıplı kasalara zangırdayan camlara ihtiyacım yok uğultu yapmayan, uzamayan tok bas, yüksek tepkili ve hi-fi keyfimi bozmayacak bir cihaz arıyorum. Araştırmalarımda REL serileri, KEF Kube vb. sealed modeller ön plana çıktı . Bütçem 5K civarıdır. Tecrübeli arkadaşlardan öneri bekliyorum.

• hamidasim H kullanıcısına yanıt

Sarı site ilanlarda energy (kanada) s 10 subwoofer var. Bakmanızı tavsiye ederim. Dar (23 - 100 herz) aralıkta, net, tok, tatmin edici sesi vardır. Klıpsch kökenli değil(energy klipsch tarafından satın alındı) hakiki energy kökenli. Beğenmemek elde değil.

Bende de esw 10 modeli var. Özelliklerine bakabilirsiniz. (energy xl s8, harman kardon 230 sub, polk TL 1600 sub, bowers wilkins pv1d sub, canton 80 cx sub(buda fp cihaz bence) pioneer s21w sub kullandım pv1d hariç, energy hep üst seviye de kaldı)

Esw 10 'ı isterseniz satabilirim. Eğer iş yerinin içerisinde yeterli miktarda eşya, kumaş vb yoksa ses kötü bir performans sergileyebilir.bu subwooferın kötü olduğu anlamına gelmez. Dinleme ortamı önemli anlayacağınız.

• odeysus kullanıcısına yanıt

detaylı bilgiler için teşekkürler uzun bir araştırmadan sonra REL ve KEF arasında bir karar vermem gerekti. KEF Kube 8b tercih ettim. Müzikal bir cihaz closed kasası var tam istediğim gibi port distortion vs yok. Sinemada da çok iyi rahatsız etmeyen bir yapısı var mekanda kayboluyor sanki film izlerken iş düşünce uykudaki aslan gibi kükrüyor. Müzikte ilk defa alt frekans detaylarını duymaya başladım. :Şimdiye kadar sadece gürültü ve uğultu dinliyormuşum.

Adınıza sevindim. Alt frekans tepkileri iyi ise sinema da özellikle uğultu yapması çok zor. İyi dinlemeler.

• JuMu kullanıcısına yanıt

"Sistemimiz, bilgisayar ağınızdan gelen sıra dışı bir trafik algıladı. Lütfen isteğinizi daha sonra tekrar deneyin. Bu neden oldu?"

açılmıyor

Focal aria 906...

• live2lift kullanıcısına yanıt
    Uygulamada problem var...

• DoğukanBlack D kullanıcısına yanıt
    Gel sana klipsch r115 sw verelim.

• Neyzen_bey kullanıcısına yanıt
    Sağolun ben zaten r112sw kullanıyordum ve bir büyüğünü dinlemiştim.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • Sb 13 Ultra Ne kadara satılır ?

• AP Shaco Pentakill A kullanıcısına yanıt

Malum sitede sb 16 ultra için 36 bin fiyat yazılmış. Belki bir fikir verebilir.

• cypresshilltr kullanıcısına yanıt

Sb16 ultra satılıyor 13 satılmadığı için şey yapamadım. Yurtdışı sitelerde sb4000'in eski versiyonu diyorlar ama bilemedim.

Mavi hi-fi değişmediyse Türkiye distribörü. Arayıp fikir alabilirsiniz. Yardımcı olurlar.

İmkanınız varsa satmayın.

< Bu ileti iOS uygulamasından atıldı >
  • 
Sayfa: önceki 238239240241242
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.