Şimdi Ara

Aksiyon Kamerası SJ4000 incelemesi - Kullanıcı Kulübü - Ana Konu (42. sayfa)

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
2.599
Cevap
61
Favori
167.948
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
22 oy
Öne Çıkar
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

Orijinalden alıntı: slmylmz

quote:

Orijinalden alıntı: maxMESA

quote:

Orijinalden alıntı: slmylmz

http://www.n11.com/sandisk-ultra-32gb-class-10-microsdhc-sdsdqua-032g-u46a-P13003809

Arkadaşlar fiyatı uygun gibi geldi bana ?

Varmı fikri olan ?

pahalı

http://www.hepsiburada.com/liste/sandisk-32-gb-class-10-ultra-microsd-hafiza-karti-adaptor-sdsdqu-032g-u46a/productDetails.aspx?productId=fthfzmsd32gbc10adp&categoryId=60003724&SKU=FTHFZMSD32GBC10ADP

Evet doğru, ben dün baktığımda 80 di
    İndirime girmiş hemen yapıştırdım birtane

hayırlı olsun.

bu fiyata kolay kolay bulamazsınız. ihtiyacı olanlar hemen alsın bence.

• merhaba arkadaşlar
    sj4000 wifi siz almayı düşünürken baktım ki ios uygulaması da çıkmış. wifi li aklımı çelmeye başladı
    wifi linin bize ne gibi avantajları oluyor?

onun haricinde en ucuz ve hızlıca hangi siteden ve ya satıcıdan almamı önerirsiniz?

sjcam dahili hafızalı mı ve ya hafıza kartı için de mi? yoksa ekstra mı alıyoruz kartı?

hafıza kartını en ucuz en hızlı nerden alabiliriz?

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim
  • quote:

Orijinalden alıntı: farukdanis

merhaba arkadaşlar
    sj4000 wifi siz almayı düşünürken baktım ki ios uygulaması da çıkmış. wifi li aklımı çelmeye başladı
    wifi linin bize ne gibi avantajları oluyor?

onun haricinde en ucuz ve hızlıca hangi siteden ve ya satıcıdan almamı önerirsiniz?

sjcam dahili hafızalı mı ve ya hafıza kartı için de mi? yoksa ekstra mı alıyoruz kartı?

hafıza kartını en ucuz en hızlı nerden alabiliriz?

cevaplar için şimdiden teşekkür ederim

hocam ios uygulamasına baktım ama bulamadım link vs. varmı
  • Android

IOS

Wifili model ile normal model arasında wifi harici bir fark yok.
    Hafıza kartı gelmiyor onu ayrıca satın almanız lazım.
    1080P video çekecekseniz tavsiyem class10 hafıza kartı almanız.
    Bunun gibi
    http://www.kliksa.com/urun/sandisk-32-gb-class-10-ultra-microsd-hafiza-karti-adaptor-sdsdqua-032g-u46a/900332213

Satıcı olarak aliexpressteki Puhui ve Snpai en güvenli satıcılar.Ama wifili model henüz gelmemiş..

• quote:

Orijinalden alıntı: TheNorth

Android
    https://play.google.com/store/apps/details?id=org.jght.sjcam

IOS
    https://itunes.apple.com/cn/app/sj-versatile-cameras/id906303485?mt=8

Wifili model ile normal model arasında wifi harici bir fark yok.
    Hafıza kartı gelmiyor onu ayrıca satın almanız lazım.
    1080P video çekecekseniz tavsiyem class10 hafıza kartı almanız.
    Bunun gibi
    http://www.kliksa.com/urun/sandisk-32-gb-class-10-ultra-microsd-hafiza-karti-adaptor-sdsdqua-032g-u46a/900332213

Satıcı olarak aliexpressteki Puhui ve Snpai en güvenli satıcılar.Ama wifili model henüz gelmemiş..

wifi li model de ne gibi atraksiyonlar yapabiliriz kullanırken? bize ne gibi getirileri oluyor?

• farukdanis F kullanıcısına yanıt
    Wifinin avantajı telefon üzerinden kamerayı kontrol edebilmek.

. Gerçek zamanlı video izlemesi
    . Kamera kontrol.Kayıt başlatma,durdurma,Fotoğraf çekme
    . Kamera ayarlarını yapabilme
    . Kamera içindeki video ve fotoğrafları telefonunuza indirebilme
  • Bu ürün gibi DJI Phantom'un çin kopyası var mı kaliteli?
  • Arkadaşlar aranızda hevesini alıp satmak isteyen olursa yada elindekini satıp wifi modelini almak isteyen olursa ben talibim. Pm atabilirsiniz.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Metsuu -- 5 Eylül 2014; 18:19:18 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • ispirstyle İ kullanıcısına yanıt
    Şöyle birşey arıyorsun sanırım
  • Evet böyle bir şey ama ucuz bir şey arıyordum bir arkadaş syma x5c önerdi onu araştıracağım biraz.
  • SJCAM Official Website
    Page not found • SJCAM Official Website
    http://www.sjcam.com/en/home/27-sj4000-wifi-1080p-full-hd-action-camera-sport-dvr.html

Orijinal sitesinde wifili versiyon satışa sunulmuş. Ama 119 iken şuan 129 dolar olmuş neden böyle yaptılar bilmiyorum.

Birde wifili mi iyi wifisiz mi acaba bilemedim. Bilenler cevap verirse kafamıza yatar. Araştıran var mı acaba? Ben araştırdım ama bulamadım hep orijinal klon kıyaslaması var.

Edit:
    Yazarken bunu buldum belki kafamıza yatar :

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi adonise -- 5 Eylül 2014; 16:50:51 >

• merhaba arkadaşlar ayın 23 unde kargolanan snapai den aldığım sj4000 dun gece tr ye gelmiş ancak uluslararası posta işleme merkezinde bugun işlenmiş. telefonla ulaştım upim e (çok zorlu bir sureç oldu) makınenın gumruge takıldıgını ve bugun elden almamın ımkansız oldugunu oğrendım. upim den de elden almak mumkun değilmiş ancak biraz zorlanırsa alınma imkanı var gibi bir onseziyi de almadım değil, benım kargo gumruge takıldıgını oğrendıkten sonra çok ugrasmadım cunku bugun tatile çıkacağım için bana bugune kadar ulaşması ısımı cozecektı gumruge takıldıktan sonra ulaşmasının cokta bir onemi yoktu. bir ozeleştiri yapmak gerekırse risk alıp cınden getirtmek yerıne 100 lira daha verip buradan almış olsaydım daha mantıklı ve guvenli olacaktı. vakti kısıtlı olan arkadaşlar buradan almalarını vakit sıkıntısı olmayanların ise çinden alıp gelmesini beklemelerı daha mantıklı.
  • geçmiş olsun hocam.
  • arkadaşlar syma x5c modeline sj4000 bağlanırmı bilen veya duyan varmı eğer oluyosa sj4000 le beraber bide syma x5c sipariş edelim
  • Geçmiş olsun size, bende yarın gidiyorum tatile. Benimki de 26 da isviçreden çıkmış görünüyor ama daha başka bi bilgi yok. Bende yarın gidiyorum tatile bu sebepte tr den 1 tane daha sj4000 aldım dün. Bunu tatilde kullandıktan sonra rengi istediğim renk olmadığı için satacağım, biraz pahalıya aldım ama yapacak birşey yok artık. Birşey merak ediyorum gümrükte takılma debebiş neymiş? Bide ekstra vergimi ödeyeceksiniz? 82 dolarlık ürün normalde takılmaması lazım gümrüğe.

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi syphonfilter -- 5 Eylül 2014; 21:25:17 >
  • Arkadaşlar bende sj4000 var . Timelaps yapıyorum benim makina ayarlarında en düşük süre 5 saniye. Off,5,10, vs.. şeklinde Eski yazılımında 2 saniye galiba .

Eski yazılımı yüklesem sorun olurmu?
    Çünkü 5 sn fazla . 2 saniye daha iyi..

Gün Batımı ni çekeceğim belki ilerde yağmur yağışı ile baran Şimşek çakmasini da çekebilirim.

• quote:

Orijinalden alıntı: musty26

32gb micro sd kart almak icin ucuz onerileriniz var mi arkadaslar HepsiBurada ki 45tl su an

Sj4000 de team 32 gb kart kullandım sorun yok. Kingston 32 gb var o sorun çıkardı ilk başta .. garantiye gonderdim değişim yapıldı. Yeni gelen karta gui format attım düzeldi. Kingston da düzgün çalışıyor şu an.. Cep telefonuna Kingston 32 ve SanDisk ultra 32 gb taktım daha onceden bilgilerim ikisinde de kayboldu. Hafıza kartı içinde Yüzlerce gb cince benzeri yazılı dosyalar oluştu.
  • Arkadaslar aranizda s600w kullanan varmi fiyati daha uygun ve wifili hemde karsilastirma videosunda renkleri daha canli ve net gozukuyo almak con mantikli geldi bana ama batarya ve diger aksesuarlari birbiriyle uyumlumudur
  • Snpaiden büyük indirimin son saatlerinde ekstra indirimle siparişimi verdim. Umarım sahte kamera gödnermez :)

Paket içeriği SJ4000+1 ekstra batarya+monopod+araç şarj kiti+ hdmi kablo+ kafaya takma bandı hepsi 110$a anlaştık.

İndirimi kaçırmak istemeyenler için son 2 saat Düz alırsanız 78 USD
  • 14 Gün önce Puhui'den beyaz wifi'li modeli sipariş etmiştim, dün dedim bir bakayım kargo nerde diye, herhangi bir kayıt görünmüyor. Yazdım kargomu yolladın mı diye, beyaz gri ve siyah uzun zaman için stokta olmayacak başka renk ister misiniz demiş.

Tabi sinirlendim bende haliyle, neden bunun hakkında daha önce bilgi verilmediğini falan yazdım. Ne yapmamı önerirsiniz arkadaşlar ?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi M3RTi -- 6 Eylül 2014; 11:54:56 >
  • 
Sayfa: önceki 4041424344
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.