Şimdi Ara

aksiyon kamerası almak mantıklı mı?

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
3 Misafir (1 Mobil) - 2 Masaüstü1 Mobil
5 sn
6
Cevap
1
Favori
1.065
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet arkadaşlar soru gayet açık ben öyle ekstrem sporlarla ilgilenmiyorum 20 gün sonra kayak öğrenmeye çalışacağım ama böyle bir şeyleri kaydetmeyi severim ve bu kameralar hakkında bazı kafama takılan sorular var. Mesela bu kameralar bir düşürmede kırılır mı? Nasıl çekim yapacağız yani kafamız da bir ağırlık mı olacak?

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Kayak ve motor da kullaniyorum. Ozellikle hatalarini gormek icin cok etkili. Bir agirligi yok. Hero 4 lerde helikopter sesi denen bir ses problemi var. Wifi acikken. Ona gore bi kamera al

• quote:

Orijinalden alıntı: gkolukisa

Kayak ve motor da kullaniyorum. Ozellikle hatalarini gormek icin cok etkili. Bir agirligi yok. Hero 4 lerde helikopter sesi denen bir ses problemi var. Wifi acikken. Ona gore bi kamera al

hocam kafa bandları varmış galiba onunla kullanırım ayrıca herolara gücüm yetmez f/p açısından sj5000 veya sj4000 almayı düşünüyorum ama öyle teknik bilgim yok sadece gördüklerimden hareketle bu yorumu yapabilirim varsa tavsiyeleriniz yazarsanız sevinirim.
  • EDD.tr kullanıcısına yanıt
    Aksiyon kamerada Gopro Markasından vazgeçme derim. Gopro Hero modelini çıkardı çok uygun. Bir çok arkadaşım kayak ve motor yeni başlayanların tercihi oluyor bu model. Baktığın nopro markalarında girer sen sıkıntı yaşarsın. Gopro al arkana bakma ben arabadan düşürdüm çalışıyor canavar gibi :)

GoPro HERO Aksiyon Kamera modeli için buradan bakabilirsin.
  • Aynı sorunun cevabını ben de merak ediyorum. Video boyutları oldukça yüksek olduğundan bunlar pc ye aktarmak zaman almıyor mu?
    Ayrıca bu görüntüleri depolamak için ne yapıyorsunuz?
    Görüntüleri işlemek zaman alıyor mu?

Son bir soru action cam yerine alternatif bir ürün var mı? Time lapse çeken kamera gibi?

Alanların pişmanlığı var mıdır? Şuna da dikkat etseydim diye.
  • bireysel.emeklilik B kullanıcısına yanıt
    Ürünü ne yaparken kullanacağınıza bağlı o birazda,hani spor yaparken görüntü almak istiyorsanız tabikide aksiyon kamerası alacaksınız, ama GoPro mu olur NoPro mu olur orasıda bütçeye bağlı.

Video boyutları sıkıntı olmuyor, o birazda bilgisayarın konfigürasyonuna bağlı, o konuya hiç girmeyelim çıkamayız yoksa

Görüntüler kameraya taktığınız hafıza kartına kaydediliyor.

Aksiyon kamerası alanlar genelde zaten sporla haşır neşir olanlar; ya da anılarını kaydetmek isteyenler oluyor,pişman olup olmadıklarımıda bilemem çünkü o Isteklere bağlı birazda çünkü; ha ama 100$ bütçesi olupta sj4000 aldıktan sonra biri pişman oluyorsa o da çok beklentiden dolayıdır,sonuçta ucuza Çin malı kamera alıyorsun,fazla bi şey beklememek lazım,ama fiyatlarına göre iyi performans verdikleride bir gerçek

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    2. Bir Ev Almak Mantıklı mı
    2 hafta önce açıldı
    Ps5 almak mantıklı mı?
    10 ay önce açıldı
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.