Şimdi Ara

AKSEKİ J.KOMD. TB.K.LIĞI AKSEKİ ANTALYA

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
231
Cevap
4
Favori
29.362
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
    Sinifi Jandarma
    Statüsü Kisa Dönem Er
    Bransi -
    Gidecegi Sinif Okulu /
    Egitim Merkezi AKSEKI J.KOMD. TB.K.LIGI
    AKSEKI ANTALYA
    Katilis Tarihi 12.12.2010

Burasi cikanlar bana PM atsin

varsa tabi benden baska

• Ve internetten edindigim bilgi, Akseki ye degil Otogar a cok yakin olan Antalya il jandarma ya tesmlim olacagimiz. Oradan Kiyafetlerimiz verilecekmis aksamda konvoyla Akseki ye goturulecegiz.
    Koguslar 10 kisilik ve cok temizmis Banyo derdi yokmus. Tek kotu olan yemekleri diyorlar
    Onada artik katlanacaz. 1 Aylik acemi egitiminden sonra ilcelere yada Antalya il jandarmaya dagitilacakmisiz arkadaslar...
  • benimde akseki

saat 14:00'da antalya havaalanında olucam, orada buluşabiliriz.

17:00'a kadar antalya il jandarmaya teslim oluruz.
  • Arkadaslar ben yukaridakileri bu yazilanlara dayanarak soylemistim
    forum.memurlar.net
    Antalya Akseki Jandarma - Memurlar.Net - Forum
    http://forum.memurlar.net/konu/990478/?page=1

ama simdi aradim aksekiye gideceksiniz diyorlar. haberiniz olsun!

Havaalanindan aksekiye nasil gidecez onuda bilmiyorum. Havaalaninda inzibata teslim olsak bizi goturmuyorlar mi?

Edit: ama burada yazilanlar cok acikca belirtmisler sakin gitmeyin aksekiye diye.. acaba bu santraldeki askerler bilmiyor olabilirler mi?

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Command.com -- 10 Aralık 2010; 13:40:35 >

• Ben oglen 12 de havaalaninda olacam bir inzibat bulup ben geldim diyecem.
    Gerisini onlar dusunsun....
  • benimde akseki sabah 10.15 te istanbuldan biniyorum uçağa 11.30 a doğru antalyada oluyormuş
  • quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

Ben oglen 12 de havaalaninda olacam bir inzibat bulup ben geldim diyecem.
    Gerisini onlar dusunsun....

bende böyle yapmayı düşünüyorum yada il jandarmaya giderim onlar nasıl gidebileceğimi tarif ederler her halde
  • bende aksekiye gidiyorum bursadan direk araba olmadığı için ve antalya akseki arası 2,50 saat onun yerine ben manavgata gidicem aksekiye en yakın ve otobüs olan yer orası 1 saat mesafede oradan aksekiye geçicem.
  • biz antalya il jandarmaya teslim olsak olmuyormu acaba?

birde havalanı ile il jandarma arası uzun mesafe arkadaşlar, bence buluşup öyle gidelim.

edit:
    il jandarma olmuyor galiba, havaalanında buluşalım arkadaşlar. ben 13:30da antalyaya ineceğim. herkes saatleri söylesin???

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi orty -- 10 Aralık 2010; 17:00:05 >
  • Merhaba arkadaşlar, cümleten hayırlı olsun ve hayırlı teskereler.
    Ben de İzmir'den gelicem. Antalya'ya pazar sabah 09:00 civarında varmış olurum. Antalya İl Jandarmaya mı teslim olucaz. yoksa doğrudan Akseki'ye mi geçmeliyiz? kesin bir bilgi varmı?
    Buarada Antalya otogara gelecek arkadaşlar ben muhtemelen birkaç saat gezerim katılmak isterseniz beklerim :)
  • Arkadaşlar ben de Bursa dan 11 gibi binip sabah saatlerinde otogarda olacam inşallah. Benim gibi durumda olan arkadaşlarla birlikte, teslim olana kadar Antalya'yı gezip, ihtiyaç malzemelerimizi temin edebiliriz. Yüksek ihtimalle kahvaltı yapmak için otogarda biryerde çay içiyor olurum. :)
  • antalya il jandarmaya değil aksekiye teslim olunacak diye biliyorum.
    antalya il jandarmayı aramışlar aksekiye teslim olun denmiş.

birde gezip eksik malzeme tedariği vs yapabileceğinizi zannetmiyorum asizler sizi bekliyor olacaktır :)

otogardan veya havaalanından aksekiye nasıl gidiliyor onu hiç bilmiyorum.
  • antalya il jandarmayı aradım direk aksekiye gideceksiniz dediler.. otobüsle gidecekleri için merkeze gelmeden önce inilmesi gerekiyormuş sanırım. ben de tam bilmiyorum
  • Gecen senede oyle soylenmis ama il jandarmaya gidenleri orada bitiktirip goturuyorlarmis. Biz yarin sansimizi deneyecegiz.
    hava yolu ile gelecekler bulusma yeri burger king
    saat 13 te herkes burger kingte toplanmis olacak beraber hareket edecegiz.
  • quote:

Orijinalden alıntı: sneeps

Arkadaşlar ben de Bursa dan 11 gibi binip sabah saatlerinde otogarda olacam inşallah. Benim gibi durumda olan arkadaşlarla birlikte, teslim olana kadar Antalya'yı gezip, ihtiyaç malzemelerimizi temin edebiliriz. Yüksek ihtimalle kahvaltı yapmak için otogarda biryerde çay içiyor olurum. :)

sabah 9 yada 9.30 gibi otogarda olurum. hatta kamilkoç yazanesinin önünde beklerim istersen. İnzibatlar için de kamuflaş yapmayı düşünüyorm umarım işe yarar :D buarada ismim Ferhat
  • quote:

Orijinalden alıntı: Jarhead

quote:

Orijinalden alıntı: sneeps

Arkadaşlar ben de Bursa dan 11 gibi binip sabah saatlerinde otogarda olacam inşallah. Benim gibi durumda olan arkadaşlarla birlikte, teslim olana kadar Antalya'yı gezip, ihtiyaç malzemelerimizi temin edebiliriz. Yüksek ihtimalle kahvaltı yapmak için otogarda biryerde çay içiyor olurum. :)

sabah 9 yada 9.30 gibi otogarda olurum. hatta kamilkoç yazanesinin önünde beklerim istersen. İnzibatlar için de kamuflaş yapmayı düşünüyorm umarım işe yarar :D buarada ismim Ferhat

Selam arkadaşlar bende manavgattan aksekiye geçmeyi düşünüyorum artık aksekide görüşüp tanışırız bende coşkun bu arada.

• quote:

Orijinalden alıntı: Command.com

Kuvveti Jandarma Genel Komutanligi
    Sinifi Jandarma
    Statüsü Kisa Dönem Er
    Bransi -
    Gidecegi Sinif Okulu /
    Egitim Merkezi AKSEKI J.KOMD. TB.K.LIGI
    AKSEKI ANTALYA
    Katilis Tarihi 12.12.2010

Burasi cikanlar bana PM atsin

varsa tabi benden baska

muhtemelen komando olmak istemiyorum dedin ama ona rağmen komando yaptılar seni

• tertipler, bu sabah aksekiyi aradım tarif almak için, ankara-konya tarafından arabayla gelenler için aksekiye 8-10 km kala tabur hemen yolun kenarında kalıyormuş..
  • 339 kd torununuz olarak 12 nisan günü AKSEKİ J.KOMD. TB.K.LIĞI na teslim olacağım..Tüyo verebilirseniz seviniriz..
  • evet dedeler anlatın biraz. özellik şu il jandarmayamı yoksa direk akseki ye mi teslim olacağız.
  • 
Sayfa: 12345
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.