Şimdi Ara

Aksaray - Vatan Bilgisayar açılışa özel %30 indirim

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir (1 Mobil) - 1 Masaüstü1 Mobil
5 sn
61
Cevap
1
Favori
6.321
Tıklama
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
1 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1234
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Aksaray Efor AVM de 27 - 29 Aralık tarihleri arasında açılışa özel tüm ürünlerde %30 indirim varmış.
     Aksaray - Vatan Bilgisayar açılışa özel %30 indirim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi benbar17 -- 24 Aralık 2013; 13:31:34 >

• Avm nin ismini ben koymuştum ... Vay be burda görünce

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

MONDEO 1.6 TDCİ 2015 Titanium
  • Eforda o kadar büyük yer var mıydı ki?

*2017 Nissan Pathfinder SL 4WD *2006 Toyota Avalon Limited *2015 Honda Civic 1.6 Elegance ECO LPG Otomatik *2008 Opel Astra HB 1.3 CDTI Enjoy Easytronic *2012 Hyundai i30 1.6 CRDI Elite Manuel *2010 Chevrolet Cruze 1.6 LS Otm. *2001 Ford Focus HB 1.6 Ambiente Otm.
  • üstad elimdeki resmin orjinal hali Laptop
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Niğde Aksaray'da mı açılıyormuş?

Orijinalden alıntı: Kıdemli Yarbay

Niğde Aksaray'da mı açılıyormuş?

1988de mi kaldin sen

• Aksaraylılar detected Niğdeli olmak ne kadar zor bir şeyse anında tepki gösterip, belli ediyorlar kendilerini . en basitinden Niğdenin dibinde yer alan Bor ilçesinden olanlar bile nerelisin sorusuna Borluyum derler.. Osmanlı zamanında Niğde sancağı orta anadolunun çoğunu kaplayan kocaman bir yermiş, bağlı 6 kaza varmış: Merkez, Kırşehir, Ürgüp, Nevşehir, Aksaray ve Yahyalı. Şimdi ne hallere gelmiş güzel Niğdem

Şaka bir yana Aksaraylılar hala hemşehrimdir.. hepsine selam olsun

• Bende Aksaray'da ne zaman vatan açılıyor zaten cevizlibağ'da var niye yakına açılıyor, benim niye haberim yok diye şaşırıyordum. Meğerse il olan Aksaray'mış.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Aksaraylılar detected Niğdeli olmak ne kadar zor bir şeyse anında tepki gösterip, belli ediyorlar kendilerini . en basitinden Niğdenin dibinde yer alan Bor ilçesinden olanlar bile nerelisin sorusuna Borluyum derler.. Osmanlı zamanında Niğde sancağı orta anadolunun çoğunu kaplayan kocaman bir yermiş, bağlı 6 kaza varmış: Merkez, Kırşehir, Ürgüp, Nevşehir, Aksaray ve Yahyalı. Şimdi ne hallere gelmiş güzel Niğdem

Aksaray zaten il iken, 20.05.1933 tarihinde bir siyasi komplo sonucu ilçe yapılıp Niğde'ye bağlandı, ta ki 15.06.1989 tarihinde yeniden il olana kadar.

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >

• quote:

Orijinalden alıntı: benbar17

üstad elimdeki resmin orjinal hali Laptop

Çok teşekkür ederim, demekki siz de broşüre sahip değilmişsiniz, fotoğrafına sahipmişsiniz Aslında amacım ASUS dizüstünün modelini tam öğrenebilmek, X550CC-XO387H gibi okuyorum doğru mu acaba? Ne zamandır bilgisayar lazım, Aksaraylı da olunca, dedim kendi memlketimdeki fırsattan alayım bari. Bu arada Aksaray'ın il olması konusu, sıcak fırsatı bastıracak gibi

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi arabaci_takimi -- 24 Aralık 2013; 21:06:03 >
    *2017 Nissan Pathfinder SL 4WD *2006 Toyota Avalon Limited *2015 Honda Civic 1.6 Elegance ECO LPG Otomatik *2008 Opel Astra HB 1.3 CDTI Enjoy Easytronic *2012 Hyundai i30 1.6 CRDI Elite Manuel *2010 Chevrolet Cruze 1.6 LS Otm. *2001 Ford Focus HB 1.6 Ambiente Otm.

• Hemşerilerim toplanmış duygulandım.
    Yazın gittiğimde Adese'deki Burger King'in elemanının "Buyrun efenim" diye ince ve itici sesle çağırtkanlık yaptığı aklıma geldi birden
    Firma ne kadar büyük olursa olsun yerel şartlar aynen devam ediyor.

Bu arada yukarıda Aksaray'ı bilmiyor diye topa tuttuğunuz adam da Aksaray'da yaşıyor
  • quote:

Orijinalden alıntı: spacenet

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

Aksaraylılar detected Niğdeli olmak ne kadar zor bir şeyse anında tepki gösterip, belli ediyorlar kendilerini . en basitinden Niğdenin dibinde yer alan Bor ilçesinden olanlar bile nerelisin sorusuna Borluyum derler.. Osmanlı zamanında Niğde sancağı orta anadolunun çoğunu kaplayan kocaman bir yermiş, bağlı 6 kaza varmış: Merkez, Kırşehir, Ürgüp, Nevşehir, Aksaray ve Yahyalı. Şimdi ne hallere gelmiş güzel Niğdem

Aksaray zaten il iken, 20.05.1933 tarihinde bir siyasi komplo sonucu ilçe yapılıp Niğde'ye bağlandı, ta ki 15.06.1989 tarihinde yeniden il olana kadar.

evet 1920 de il yapılmış 1933 te geri alınmış..

kaynak:http://tr.wikipedia.org/wiki/Aksaray_%28il%29

• Zamanında Afra nın kapattığı yeri vatan alsaydı süper olurdu:-)) yinede bunada şükür
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.