Şimdi Ara

Akşama kadar 60 level olmam lazım

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
16
Cevap
0
Favori
491
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Evet 52 level retri paladinim, 12'ye kadar aralıksız oynama vaktim var bugünlük, bu zaman içinde nasıl 60 olabilirim. Ben hem dungeon hem quest yapıyorum oldukça ama yinede hızlı kasamıyorum. Benimle aynı anda başlayan adam 77 leveldi dün.

Sözün kısası nasıl 13-14 saatte 52 levelden 60 levele kasarım.

• Eğer tank spec'in varsa çok gear'ında olmasına gerek yok tank olarak yazıl zindanlara ve hiç çıkmadan sürekli zindan yap rahat rahat olursun.
  • Zygor addonunu indirip paso görev yapsan da olabilirsin ama tank girip zindan daha zahmetsiz olur.
  • winterspringe gidip felwood girişindeki 2-3 furbolg görevinden başlayarak tamamını yaparsan 2-3 saatte 57 olursun.. sonra 1-2 dung ile 58e tamamlayıp dosdogru outlande geç.. gerisini kolayca tamamlayabilirsin..
  • quote:

Orijinalden alıntı: Selkêt

Zygor addonunu indirip paso görev yapsan da olabilirsin ama tank girip zindan daha zahmetsiz olur.

yasak birşey değil değilmi ?
  • quote:

Orijinalden alıntı: FurisStormrage

quote:

Orijinalden alıntı: Selkêt

Zygor addonunu indirip paso görev yapsan da olabilirsin ama tank girip zindan daha zahmetsiz olur.

yasak birşey değil değilmi ?

Yok hocam addonlar yasak değil.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

winterspringe gidip felwood girişindeki 2-3 furbolg görevinden başlayarak tamamını yaparsan 2-3 saatte 57 olursun.. sonra 1-2 dung ile 58e tamamlayıp dosdogru outlande geç.. gerisini kolayca tamamlayabilirsin..

bulamadım orayı nasıl giderim ?

edit : ben human paladinim

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Little big Metal -- 18 Eylül 2012; 12:43:11 >
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • Prot yada holy paladin olsan dungeonlara sira beklemeden girip kolayca 60 olabilirdin

Simdi quest yaparken sira bekleyeceksin mecbur

58lvl olur olmaz hemen outlande git orada daha kolay level atlarsin

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • quote:

Orijinalden alıntı: faaty

Prot yada holy paladin olsan dungeonlara sira beklemeden girip kolayca 60 olabilirdin

Simdi quest yaparken sira bekleyeceksin mecbur

58lvl olur olmaz hemen outlande git orada daha kolay level atlarsin

58 levelden erken gidilmiyormu ? 58 olunca nasıl gideceğim ? birde o frostland mi ne yukarıda yazdığım yeredemi gitmem için beklemem lazım.
  • quote:

quote:

Orijinalden alıntı: tosunpasa

winterspringe gidip felwood girişindeki 2-3 furbolg görevinden başlayarak tamamını yaparsan 2-3 saatte 57 olursun.. sonra 1-2 dung ile 58e tamamlayıp dosdogru outlande geç.. gerisini kolayca tamamlayabilirsin..

bulamadım orayı nasıl giderim ?

edit : ben human paladinim

Winterspring mount hjyalin hemen üstünde.. darnasustan kuşçu ile gidebiliyor olman lazım..
  • 3 gün 17 saatte 1'den 85 oldum.Görev yaparak hızlı atlanıyor çok aşırı derecede nerf gelmiş
  • Ya görev yapınca 180 küsür guild rep geliyor,tabard varsa 360 lara falan çıkıyor.Çok abartı değil mi bu?
  • 60 oldum expert ridingi öğrendim ama uçan bineğim yok nereden bulabilirim ?

birde hiç glyph'im yok glyph olayı nedir nerden bulabilirim ?
  • quote:

60 oldum expert ridingi öğrendim ama uçan bineğim yok nereden bulabilirim ?

birde hiç glyph'im yok glyph olayı nedir nerden bulabilirim ?

inscription mesleği olanlar yapıyor glyph'leri. En basidinden AH'a gidip alabilirsin.
  • quote:

Orijinalden alıntı: tamer2054

3 gün 17 saatte 1'den 85 oldum.Görev yaparak hızlı atlanıyor çok aşırı derecede nerf gelmiş

İstenen deneyim puanları 20-50 arası %25, 80-85 arası her seviyede %33 düşürüldü.
  • En hizli level atlamanin yolu heirloomlar :) yaklasik %30 xp bonusu geliyor, statlar da normalden fazla oldugundan moblari kesmek vs de cok zaman almiyor. Ama bu alt karakterleri kasarken ise yariyor tabi.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.