Şimdi Ara

Akşam yemeğim ssli 80 gram protein

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
46
Cevap
3
Favori
1.593
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
5 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • 2 kutu ton balığı yağı süzülmüş 45 gram protein
    400 gram haşlanmış nohut 35 gram protein
    Önceki açtığım 50 gram proteinli ara öğün konuma şuradan ulaşabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_114496543/f_//tm.htm

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• Akbaba24 kullanıcısına yanıt
    Tşk knk
  • Firenx kullanıcısına yanıt
    Tadı güzel hocam yalnız ben yurtta olduğum için çok fazla ek lezzet eklemedim. Örneğin biraz maydanoz biraz soğan dilimlense çok daha güzel olur. Şu şekilde deneyebilirsiniz :http://www.zeymurancafee.com/ton-balikli-nohut-salatasi/
  • kilo almak kolay da vermek zor bence
  • quote:

Orijinalden alıntı: cmea06

2 kutu ton balığı yağı süzülmüş 45 gram protein
    400 gram haşlanmış nohut 35 gram protein
    Önceki açtığım 50 gram proteinli ara öğün konuma şuradan ulaşabilirsiniz:http://forum.donanimhaber.com/m_114496543/f_//tm.htm

Hocam kilo almakta faydası var mı bu yemeğin ?

Zayıf olduğum için denemek istiyorum bunu

• quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

kilo almak kolay da vermek zor bence

Vermek kolay asıl yeme birşey kilo verirsin zaten.Almak için her her saat yemek yemeye uğraşıyorsun hazırla et ye falan yorucu iş.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • kafaya bak birşey yeme kilo verirsin ne demek
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    1 AYDA 25 KİLO VERDİM ( SSLİ )
    10 yıl önce açıldı
    Günde 5 litre su içiyorum
    9 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Firenx kullanıcısına yanıt
    Rica ederim afiyet olsun eğer olur ise paylaşırım forumda ileride hocam. Genelde pratik şekilde yapılacak tarifler hazırlıyorum. Şunu da inceleyebilirsiniz ara öğün olarak yenilebilir:http://forum.donanimhaber.com/m_114496543/f_//tm.htm
  • Hocam kilo almak istiyorsan karbonhidrat ve protein ağırlıklı öğünler tüketmelisin, bu öğünde aşağı yukarı 70 gram kadar karbonhidrat ve 80 gram protein var. Protein olarak yeterli bir öğün için ancak karbonhidrat olarak eksik. Eğer amaç kilo almak ise günlük 400 gram civarı karbonhidrat almalısın, bünyene göre +,- değişebilir tabi bilmediğim için bir şey diyemeyeceğim. Bunun yanında tam tahıllı ekmek vs ile karbonhidrat miktarı artırılabilir. Ama soruna cevap kesinlikle yemeni öneririm, dikkat etmen gereken gün içerisinde diğer besinler ile karbonhidrat açığını kapatmak olmalı.
  • Nohutun bitkisel protein oldugunu goz ardi etme

• amaç ne ?
    cok fazla protein var sinirme şansın sıfır
    yarısı dışkı olacak

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Guest-005109EE3 -- 20 Şubat 2016; 20:32:14 >
  • quote:

Orijinalden alıntı: D-12 White

quote:

Orijinalden alıntı: bursalıtimsah

kilo almak kolay da vermek zor bence

Vermek kolay asıl yeme birşey kilo verirsin zaten.Almak için her her saat yemek yemeye uğraşıyorsun hazırla et ye falan yorucu iş.

Bünye farkı

• nohut bitkisel protein oldugu için , hesaplamaya katmayın
  • quote:

Orijinalden alıntı: Ignite

kafaya bak birşey yeme kilo verirsin ne demek

Ben 3 haftadir sadece et ve sebze yemekleri tuketiyorum ekmek hamur falan hiç yok. marketten hep cips falan alıp yerdim onlarıda bıraktım.sonuç olarak 3 haftada 89 kilodan 84e düştüm bazen tuzsuz mısır patlaması yiyiyorum hem su içmemi sağlıyor hemde tok tutuyor faydası var bence.

• bu ne köpek maması gibi
  • aksamları 400 gr antrikot mid well tercihimdir
  • 1 sene fitness yaptım, hiçbir zaman protein için damak zevkimden taviz vermedim. pişman mıyım? Tabiki hayır. Ha işin garip olanı midemden kısmamama rağmen 5 kilo vermemdi
  • Çok yanlış bir öğün. Çok kuru, lif yok, yeşillik yok. Protein diyetleri yaparken yapilan bir yanlis. Ben de yaptim. Bakın ünlü sporculara öğünlerinde "mutlaka koyu yeşil sebze (lif) olur. Düzenli su, meyve de devam. Protein protein sonunda kolon kanserine gider. Lütfen bunlara dikkat. Sağlık için spor

• kliwaj K kullanıcısına yanıt
    O gördüğün adamlar etle balıkla vücut yapmıyor. Onları o yapan bunlar değil bir. İkincisi bitkisel protein babalar gibi de sayılır. Yesil mercimek barbunya bunlar bugünün hormonlu tavuklarından alınan proteinlerden kat kat değerlidir. Bitkisel de lazım, hayvansal da.

• quote:

Orijinalden alıntı: caga_89

O gördüğün adamlar etle balıkla vücut yapmıyor. Onları o yapan bunlar değil bir. İkincisi bitkisel protein babalar gibi de sayılır. Yesil mercimek barbunya bunlar bugünün hormonlu tavuklarından alınan proteinlerden kat kat değerlidir. Bitkisel de lazım, hayvansal da.

ikisi birbirini destekler ama nohutta 50 gram protein var diyip hayvansalları azatmak büyük bir stratejik hata olur. hesapmaya katılmaz .

bitkiseli zaten aliyorsun her bakliyatta var o yüzden adam protenin yaninda karbonhidrat yediği için otomatikmak ekleniyor . yani senin yaptiğin gibi anlatılacak kadar hayvansalın ön planına atılamaz

ama o adamlar kadar olmasamda görsende hayret edeceğin bir formum var ve evet etle balıkla yaptim . ama bu arkadaş gibi yada senin gibi nohutu hesaba katmayarak

saygilar ve başarilar size nohut yolunda

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi kliwaj -- 20 Şubat 2016; 22:05:23 >

• 
Sayfa: 123
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.