Şimdi Ara

Akşam-Geceleri Oyuna Bir Şey Oluyor

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
17
Cevap
0
Favori
301
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • böyle laglı gibi oluyor tekçe bende mi var bu sorun ?

• Aksam degilde saat 16:00-18:30 arasi cok kötü bi delay var

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Saat 19.00 dan sonra bende de başlıyor geceye kadar. Oyun içinde sıkıntı yok fakat lobideyken sürekli bi atmalar falan. Oyuna girerken Logging On... da kalıyor. Şampiyon seçiminde şampiyon seçemiyoruz. Uzun zamandır böyle bende bi ara bitmişti şimdi tekrar başladı.
  • Aynen bende login sorunu yaşıyorum. Pvp.net'ten atıyor bazen veya saçma hatalar veriyor. Şimdide öyle hatta zor girdim oyuna.
  • Sorun sunucudan dolayı mı internetten kaynaklı mı acaba?
  • Bende clientteyken kasıma yapiyor

Oyunda da bi el fps dusuyor bi el tavan yapiyor fazla alındığından olabilir heralde

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • var bi sıkıntı ama kimse bişey demiyor
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Her Şey Gece Güzel..
    8 yıl önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • diğer oyunlarda bir problem yok bence lolde hata ve hala düzeltmiyorlar
  • Giriste baglanti sorunlari var bende. Duzeltirler muhtemelen. Sizden kaynaklanan bir durum degil gibi.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • aynısı benim içinde geçerli
  • Smurf hesabın plat seri maçındaydım herolar gözükmedi ve seçemedim ve seriden düştüm bu saçmalık yüzünden.Manevi tazminat davası açsam yeridir.
  • Benzer sorunlar bende de oluyordu. 1 hafta kadar dayandım düzelir diye. Dün riota ticket atmıştım bugün cevabı geldi. İlk önce antivirüs programımı değiştirmemi önerdi. Gönderdiği linkteki avast'ı indirdim, bendekini sildikten sonra kurdum. 1 haftadır çektiğim tüm sorunlar anti virüs programından dolayı imiş. Hatta pingim eski haline "75-76" civarına düştü yeniden, 1 haftadır "90-105" arasında geziyordu.

Bence riota sorunuzu ayrıntılı bir şekilde ticket ile açıklayın. Gerçekten adım adım ne yapmanız gerektiği ile ilgili güzel bir cevap aldım ben.
  • yeni patch geldi diye gösterdi bende umarım düzelmiştir
  • quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Saat 19.00 dan sonra bende de başlıyor geceye kadar. Oyun içinde sıkıntı yok fakat lobideyken sürekli bi atmalar falan. Oyuna girerken Logging On... da kalıyor. Şampiyon seçiminde şampiyon seçemiyoruz. Uzun zamandır böyle bende bi ara bitmişti şimdi tekrar başladı.

Bendeki sorunun aynısı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: Broken Wings

quote:

Orijinalden alıntı: Roxio

Saat 19.00 dan sonra bende de başlıyor geceye kadar. Oyun içinde sıkıntı yok fakat lobideyken sürekli bi atmalar falan. Oyuna girerken Logging On... da kalıyor. Şampiyon seçiminde şampiyon seçemiyoruz. Uzun zamandır böyle bende bi ara bitmişti şimdi tekrar başladı.

Bendeki sorunun aynısı.

herkeste böyle bence
  • Gündüzleri chat ekranı gidiyo veya derecelide pick sırasında oyun gidiyor, geceleri desen 80 olan ping oluyor sana 190-200 sunucuda sıkıntı var çözmediler gitti
  • Roxio kullanıcısına yanıt
    Aynı sorun bende de var. Öğlen olmuyor, akşam oluyor.Maçtan kaç kere attı, lp gitti boş yere.
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.