Şimdi Ara

Akrabalarından nefret edeniniz varmı

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
29
Cevap
0
Favori
875
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş
  • Yav hiç bir akrabamı sevemiyorum ya hepsi birbirini çekiştiriyor hepsi birbirinden birşeyler koparmaya geliyor mal paylaşımı felan olunca hepsinin dibi düşüyor niye böyle

• Gram sevmiyorum + konuşmuyorum + görüşmüyorum. Faydalarını görmedim ama çok zararlarını gördüm.
  • cooLpapa kullanıcısına yanıt
  • Herşey artık çıkar ilişkisi,akraba olsa dahi gerçek böyle..

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • valla annemin kardesleri disinda akrabalarla rastgelme durumlari disinda (ki neredeyse hic olmaz) muhabbetim yok. o yuzden ne seviyorum ne nefret ediyorum

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Benim hayatıma karışma haklarını kendilerinde buldukları sürece nefret ediyorum. Düzene karşı çıkmak istiyorum ama beni zorla düzene sokmaya çalışıyorlar, ailem zaten yetiyor bir de bunlar başıma geliyor

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Sensei İtachi kullanıcısına yanıt
    Akıttın kanki
  • Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    İnsanlardan bıkan var mı?
    2 yıl önce açıldı
    Bu ülkeden nefret ediyorum
    2 hafta önce açıldı
    Daha Fazla Göster
  • Bende nefret ediyorum en ufak açık bulsunlar dedikoduya başlarlar. Senin 1 lira fazla kazanmani çekemezler. Zamanında zor durumdayken yardım yaptık elimizde ne varsa şimdi bayramda bile aramazlar. Bende konuşmuyorum hiçbiri ile benden uzak olsunlar.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • Ben.Ana babamdan bile.

< Bu ileti DH mobil uygulamasından atıldı >
  • Ben bu durumu anlayamıyorum ya

Herkes iyi herkes başkasının çok kazanmasını istiyo bilmem ne o zaman kim bunlar

Mesela genelde baba tarafı sevilmez anne tarafı daha yakın olur çünkü anne yapar birazda bunu yani benim çocuklarım benim tarafımı sevmiyecek belkide

Ama halanın çocuklarıda anne tarafı olduğu için senin hayın vs. Olarak gördüğün baba tarafını kusursuz görecek bilmem ne kafam almıyo bu işleri artık

Biz nasıl görmek istiyorsak öyle görüyoruz bence

• Akrabalar arasında zorunlu bir sevgi bağı vardır. Oysa ki sevgi öncelikle hak edilmesi gereken bir şeydir. İşte bu yüzden akrabalar arasındaki sevgi samimiyetsiz ve iğrençtir.

Dostoyevski
  • Akrabalarını seven dhli değildir varsa böyle biri derhal burayı terketsin kardeşim

• hamza5806 kullanıcısına yanıt
    Iste bu be .d

• Akrabadan akrabaya değişir ama bende bazılarını hiç sevmiyorum , sürekli bir kıskançlık çekememezlik şunun farkına vardım bir akraba senin iyi bir konuma , iyi bir yerlere ev araba almanı istemiyorlar, ne kadar kötürüm durumda olursan onların ekmeğine yağ çalarsın bu tiplerde eminim herkeste vardır.
  • Big Booble kullanıcısına yanıt
    Tam bizim baba tarafini anlatmissin

• Bak yine iyiymişsin bizde hem anne tarafı hem baba tarafı öyle .
  • Ama baba da dahil.

• quote:

Orijinalden alıntı: Big Booble

Akrabadan akrabaya değişir ama bende bazılarını hiç sevmiyorum , sürekli bir kıskançlık çekememezlik şunun farkına vardım bir akraba senin iyi bir konuma , iyi bir yerlere ev araba almanı istemiyorlar, ne kadar kötürüm durumda olursan onların ekmeğine yağ çalarsın bu tiplerde eminim herkeste vardır.
    Birde zor durumda yardım etmek isterler halbuki amacı senin ne kadar battığını görmek ve mutlu olmak.

• 1 adet amcam ve yengem var o kadar arkadaşım sayılırlar genç ikiside amcam 40 lı yaşlara geldi yengemde 30 küsürlü 15li yaşlardayken benle metin2 oynardılar vallahi bak onlarda kalıyordum yengemle sabaha kadar muhabbet edip metin taşı aradığımızı bilirim ya ulan ne günlerdi ah ah keşke büyümeseydim

• 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.