Şimdi Ara

AKRABALAR 'NEDEN SEVGİLİN YOK' DİYORLAR

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
38
Cevap
0
Favori
1.262
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
Giriş

her akraba diyor yakışıklı çocuksun bi sevgilin yok mu diyorlar.

yok deyince inanmıyorlar, vardır vardır diyorlar. Yok yahu diyorum. Bak ne yakışıklı çocuksun bul bi kız tepkisini alıyorum.

Acaba ılık olmamdan mı şüphelenmeye başladılar Sanki kız bulmak çok kolay anasını satayım bulamıyorum işte

• B.P.R.
  • Onlara gününü göster

< Bu ileti tablet sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bana da arkadaşlarım öyle diyordu ama yapcak bişi yok

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi vendetta1.6 -- 8 Şubat 2013; 17:03:39 >
    < Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Aynısının erkek versyonunu bana yapıyolar.büyük yemin etmeyene kadar inanmıyolar bide ama ben senin gibi dert etmiyorum bu şekilde gayet iyi

• quote:

Orijinalden alıntı: almer@

Aynısının erkek versyonunu bana yapıyolar.büyük yemin etmeyene kadar inanmıyolar bide ama ben senin gibi dert etmiyorum bu şekilde gayet iyi

selam almer

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Aynısının erkek versyonunu bana yapıyolar.büyük yemin etmeyene kadar inanmıyolar bide ama ben senin gibi dert etmiyorum bu şekilde gayet iyi

erkek versiyonununununu

• quote:

Fake.
  • al işte bi harun geldi konuyu dağıttı
  • "yok ama düzenli olarak seviştiğim biri var" de bak bakalım bir daha derler mi sana öyle bir şey

edit: tabi ortama göre farklı bir tepki alabilirsin, bu söylediğim ciddi ve kalabalık ortam için

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi MK* -- 8 Şubat 2013; 17:09:00 >
  • bütün aileler aynı yalanı söylüyormuş demekki "yakışıklı çocuksun sevgilin yok"
  • quote:

Orijinalden alıntı: jang

bütün aileler aynı yalanı söylüyormuş demekki "yakışıklı çocuksun sevgilin yok"

•  AKRABALAR 'NEDEN SEVGİLİN YOK' DİYORLAR

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi munasipbirdil -- 8 Şubat 2013; 17:14:02 >
  • Konu disinda yazdigini soyle

• Cok mu onemli hocam sevgili yahu. Bana da diyorlsr ugrasmiyorum diyorum. Kendine bakiminiyaptiktan sonra sevgilin olsa ne olur olmasa ne olur. Onemli olan hayattaki hedeflerib yolunda adim atmak, tutkularin pesinden gitmek. Hayattaki diger seyldrin zevkine vardikca, gercek ask olmayan bu tur seylerden uzaklasiyorum ben.

• Kafama dert aramıyorum de.
  • bu konu dikkat çekmeye çalışan bi kezban tarafından
     AKRABALAR 'NEDEN SEVGİLİN YOK' DİYORLAR
    'landı.
  • quote:

Orijinalden alıntı: umbaba

quote:

Fake.

neden forumda kız olamaz mı?
  • aynı şeyleri arkadaşlarım çevrem söylüyo ama yok işte yok arada aşk olmadan sıkıcı oluyor zaten

sadece aşık olmayı bekle kardeş
  • 
Sayfa: 12
Sayfaya Git
Git
sonraki
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.