Şimdi Ara

Akrabacılığı mantıklı buluyorum

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
1 Misafir - 1 Masaüstü
5 sn
6
Cevap
0
Favori
165
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Genetik diye bir gerçeklik var. Mesela düşünün Tayyip Erdoğan ne kadar zeki bir insan, ben akp li değilim ama doğruya doğru. E genetik olarak, akrabaları da illaki zeki olacaktır. Mesela damadı Berat Albayrak, akrabası ve çok zeki bir insan. Bilmem nerelerde okumuş gelmiş oraya.
    Mesela benim banka müdürü amcam var, çok zeki birisi. Matematik olimpiyatlarına girmiş çıkmış zamanında. Paraları evin kasasında saklıyor bazen Neyse, ben mesela cb olsam bu amcamı ekonomi bakanı yapardım, müthiş zeki, daha iyi birisi çıkar mı? Belli olmaz.
    Hem de, akrabadan hain çıkmaz. Ama dışarıdan getirdiğin adam çok başarılıdır, ama hain de olabilir. Bilemezsin. Mesela Ali Babacan'ı ele alalım, tamam notları çok iyi, 4.0 ortalamayla bitirmiş olabilir. Ama globalcinin teki, İngiliz kraliçesi ne derse onu yapacaktır, elini ayağını öpecektir iktidara gelirse. Hem o notları, İngilizler istese ona aldıramaz mı? Tek lazım olan şey, birkaç globalci hoca, 100 versin notlarına oldu bitti. Zaten fetöcü hocalar onun mezun olduğu dönemde bolca vardı. Bu bir şey değil ki. Notlar her şey olsaydı ohoo
    Kısacası, akrabacılık mantıklıdır. Ben allah vergisi zekası olan amcamı ekonomi bakanı yapmazsam ayıp olur asıl. Adam bilmem kaç katlı türevli diferansiyel denklemi kafasından hesaplıyor
    Bu dediğim şey galiba aristokrasi oluyormuş. Aristokrat bir aile, bütün ülkeyi yönetiyor. Gayet mantıklı şimdi. Süper zeki bir sülale olsanız, ülkeyi yönetmeniz çok mantıklı olurdu. Mesela bizim sülalede itü de tam 19 kişi var toplamda. Bu çok iyi bir oran

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Some guy -- 28 Aralık 2019; 18:15:46 >

• Sen üniversite okuduğuna eminmisin birader? sana ben hakkari üniversitesin de işletme bile okutmam. Allah akıl fikir versin.
  • Abraxx kullanıcısına yanıt
    Şu anda itü de mastırımı yapıyorum
  • quote:

Orijinalden alıntı: Abraxx

Sen üniversite okuduğuna eminmisin birader? sana ben hakkari üniversitesin de işletme bile okutmam. Allah akıl fikir versin.
    İroni yapmış adam.
    Konu sahibinin entelektüel bir insan olduğunu anladım.

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >
  • Bu aile şirketimi akrabacılık yapıyorsun.

liyakatın değil yandaşlığın esas olduğu yerde adaletten bahsedilemez. Şirket senin tasarrufundadır, ister batırır ister çıkarırsın, kimse sana niye akrabanı müdür yaptın demez. Ama devlet işinde ben yaptım oldu ile işler yürümüyor, batan devlet oluyor şuanda görüldüğü gibi. ilk iki döneminde Akpyi destekledim, çünkü hali hazırdaki kökleşmiş ülkeye zararı olan liyakat sistemini değiştirip demokrasi sisteminde düzelmelere gitti. Ama ne zaman ki Baykal siyasetten çekildi, işte o zaman Akp için de ülke için de dönüm noktası oldu. Çünkü tek adamlık insanı hırs ve ihtirasa bürür. Elindeki gücü kaybetmek istemez.
    Bugün siyasetin her alanında, adaletin , hukuğun , medyanın , ekonominin, hatta ordunun her alanında Akpnin kayırdığı adamlar söz sahibi oldu. Orduya fetöcüleri Chp mi yerleştirdi ?

Senin bu dediğin akrabacılık yani diğer tabir ile yandaşçılık oyunları yüzünden bu ülkede Darbe gerçekleşti.. Sen yandaş diye birini getiriyorsun, o da kendi yandaşını getiriyor böyle böyle aslında bilmeden ülke içerisinde gruplaşmaya sebep olunuyor. Sonucu ise böyle oluyor işte..

Ekonomi çok mu iyi oldu ? Bu milletin a.koyacağız diyen adamın bir imza ile 400 milyon tl vergi borcunu silen adamlar vatandaşın cebindeki 1 lirasına göz diker oldular.

Medya desen gta şifresini darbe planı diye, arma oyununun görüntülerini terör avı diye servis etti.

Bugün Ahbr özgür medya öncüsü olarak görülürken, "hocaefendi" diye birilerine hürmet gösterirken fetöye 15 yıl önce "terörist" diyen Sözcü gazetesi ve yazarları ne hikmetse fetö davasından yargılanıyor..

Adalet ve Hukuk o kadar işler hale geldi ki Ayakkabı kutuları, Milyonluk saatler, çantalar, gemicikler unutuldu, Hatta Halkın oyuyla seçilmiş adamın seçimi ve görevi iptal edildi..

Bugün adamın damadı Hazine ve Maliye bakanı, Allah aşkına ülkede daha kabiliyetli , deneyimli adam mı yok ? Yandaş ve Akraba olması ülkenin can damarı olan ekonomisinden daha mı önemli ?

Bunlara gülüp geçiyoruz ama yarın ona buna zam gelince de kızıyoruz, bu zamları , bu gidişatı biz kendi ellerimiz ile hazırladık. Ne yaptıysak onun bedelini ödüyoruz..

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi WuLKaS -- 28 Aralık 2019; 18:28:20 >

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster

Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.