Şimdi Ara

Akraba ziyaretine hiç gidesim yok yav.

Daha Fazla
Bu Konudaki Kullanıcılar: Daha Az
2 Misafir - 2 Masaüstü
5 sn
9
Cevap
0
Favori
470
Tıklama
Daha Fazla
İstatistik
  • Konu İstatistikleri Yükleniyor
0 oy
Öne Çıkar
Sayfa: 1
Giriş
  • Zaten tüm akrabalarımız ile aramız açık, çoğu zamanında bize kazık attı. Hiç birini zaten sevmiyorum. Büyüyünce harçlık vermede kesildi. Napsam bilmiyorum. Bizimkileri bi şekilde ikna etmem lazım.

Benim gibi gitmemeyi düşünen var mı

< Bu ileti mobil sürüm kullanılarak atıldı >

• ananem bana 20 lira verip merhabalaştıkları arkadaşına geçen 100 lira verince benim bayram muhabbetim bitti

< Bu mesaj bu kişi tarafından değiştirildi Whitebeard. -- 17 Temmuz 2015; 7:18:59 >
  •  Akraba ziyaretine hiç gidesim yok yav.
  • yılda 1 kere uğradıkları arayıp sormadıkları insanların bayram diye birbiriyle görüşmesi yokmu müslümanların işi zor gerçekten
  • Sevmiyorum akrabalarımı pek
  • Derslerin nasil?
    -akraba itemi

• Annem baslar birazdan hadi teyzenlere demeye sevmiyorum kalabalık ortami samimiyetsiz muhabbetleri. Bi de sorcaklar okul bitti mi bitti simdi napican bilmiyorum diyemem ama harbiden bilmiyorum. Fobi gibi bisi akrabalar benim icin.

• Yapay Zeka’dan İlgili Konular
    Daha Fazla Göster
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

Annem baslar birazdan hadi teyzenlere demeye sevmiyorum kalabalık ortami samimiyetsiz muhabbetleri. Bi de sorcaklar okul bitti mi bitti simdi napican bilmiyorum diyemem ama harbiden bilmiyorum. Fobi gibi bisi akrabalar benim icin.

Aynı durumdayız ve aynı sorulardan ötürü de gitmek istemiyorum diğer sebeplerdende.
  • quote:

Orijinalden alıntı: SEFIR

Annem baslar birazdan hadi teyzenlere demeye sevmiyorum kalabalık ortami samimiyetsiz muhabbetleri. Bi de sorcaklar okul bitti mi bitti simdi napican bilmiyorum diyemem ama harbiden bilmiyorum. Fobi gibi bisi akrabalar benim icin.

Bugün dedem: Oğlum senin okulun yok muydu nası geldin? Ben: Ya ne okulu dede ya tatildeyiz yaz tatilinde. 3 bayramdır olur bu konuşma.

< Bu ileti mini sürüm kullanılarak atıldı >
  • 
Sayfa: 1
- x
Bildirim
mesajınız kopyalandı (ctrl+v) yapıştırmak istediğiniz yere yapıştırabilirsiniz.